x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Enjoy Your Massage

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel, Simulatie
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Enjoy Your Massage

Afbeeldingen

Boxshot Enjoy Your Massage!
Onder leiding van Elise, je strikte mentor, wordt je opgeleid tot een professionele masseur
Onder leiding van Elise, je strikte mentor, wordt je opgeleid tot een professionele masseur
Masseer je klanten op de juiste plekken en maak de behandeling zo aangenaam mogelijk
Masseer je klanten op de juiste plekken en maak de behandeling zo aangenaam mogelijk
Vreemd genoeg kom je in dit soort games nooit lelijke meiden tegen...
Vreemd genoeg kom je in dit soort games nooit lelijke meiden tegen...
En als je je klanten goed genoeg behandeld, heb je misschien kans dat er eentje blijft plakken...
En als je je klanten goed genoeg behandeld, heb je misschien kans dat er eentje blijft plakken...
Afbeelding voor Enjoy Your Massage

Links

Beoordelingen voor   Enjoy Your Massage

Beoordelingen Enjoy Your Massage!

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 2,3

3040
30 jaar
Stom geheugen spelletje.
Oh dit is sexy! Cooking Mama voor massage?
Nee nee nee. Grote tegenvaller. Niet downloaden!

Enjoy Your Massage! is een geheugenspel. Je moet de juiste volgorde onthouden. Misschien ken je het wel met kleurvakken die oplichten en dat het patroon steeds langer wordt dat je moet onthouden. Nou dat is dit, maar dan op een vrouwelijke rug. Dikke tegenvaller.
Cijfer:
3,0

9087
30 jaar
Een simpel en saai geheugenspelletje
Dit spel is niets meer dan een simpel en saai geheugenspelletje. Met massage heeft dit spel niets te maken en de hele setting en het verhaal zijn erg dwaas. Geheugenspelletjes kunnen leuk zijn, maar daar heb je vele andere en betere versies voor op de Wii. Enjoy Your Massage! is het proberen dus niet waard.
Cijfer:
1,5

Productbeschrijving


Wowie! Heb je ooit gedroomd van een carrière als masseur? Nou, met Enjoy Your Massage voor de Nintendo Wii komt die droom tot leven! In deze Fantastische game stap je in de schoenen van een masseur die werkt in een luxe spa. Je krijgt de kans om verschillende klanten te behandelen, elk met hun eigen unieke voorkeuren en behoeften. De gameplay-mechanieken zijn eenvoudig maar verslavend; je gebruikt de Wii Remote om verschillende massagetechnieken uit te voeren, zoals kneden, strijken en kloppen. Ontwikkeld door Microforum, biedt deze game een ontspannende en verfrissende ervaring die perfect is voor een rustige avond thuis.

Historische Context


Toen Enjoy Your Massage in 2010 uitkwam, was het een van de weinige games die zich richtten op het thema van wellness en ontspanning. In een tijdperk waarin actie en avontuur de boventoon voerden, bracht deze game een unieke en verfrissende ervaring naar de Wii-console. Hoewel het geen groot commercieel succes werd, heeft het een cultstatus verworven onder fans van casual en simulatietitels.

Recensies van Experts


"Enjoy Your Massage is een unieke en ontspannende ervaring, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar iets anders op de Wii." - IGN
"Het is een charmante game met eenvoudige maar effectieve gameplay-mechanieken. Zeker een aanrader voor liefhebbers van simulatietitels." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van simulatie- en casual games. Of je nu een drukke professional bent die op zoek is naar een manier om te ontspannen, of een jongere speler die geïnteresseerd is in het leren van nieuwe dingen, Enjoy Your Massage biedt een leuke en leerzame ervaring. Het is ook Fantastisch voor gezinnen die samen willen spelen en ontspannen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Enjoy Your Massage, dan zijn er enkele andere titels die je misschien ook leuk vindt! Probeer eens Cooking Mama voor een leuke kookervaring, of Animal Crossing: City Folk voor een ontspannende levenssimulator. Beide games bieden een vergelijkbare casual en ontspannende sfeer die je zeker zal bevallen!

Mr M’s Avonturen


Haha! Als ik Mr M in de wereld van Enjoy Your Massage zou stappen, zou ik zeker mijn beste vriend Yoshi meenemen. Stel je voor, Yoshi die klanten masseert met zijn zachte pootjes en ik die de spa runt als een echte professional. En natuurlijk zou Luma rondzweven en een rustgevende sfeer creëren met zijn magische lichtjes. Dat zou pas een Fantastische spa-ervaring zijn!
Enjoy Your Massage!

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Enjoy Your Massage!

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Enjoy Your Massage!... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.