x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Disney Infinity: Power Discs - Series 3 - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

Disney Infinity Power Discs - Series 3: 5 Stuks
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 3.49
6 Maanden garantie
5 willekeurige Power Discs
Dit zijn geen 2.0 Power Discs
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Disney Infinity: Power Discs - Series 3

Afbeeldingen voor  Disney Infinity Power Discs - Series 3

Afbeeldingen

Met Ralph achter het stuur kan er niets fout gaan, maar wel kapot!
Met Ralph achter het stuur kan er niets fout gaan, maar wel kapot!
Afbeelding voor Disney Infinity Power Discs - Series 3

Links

Beoordelingen voor   Disney Infinity Power Discs - Series 3

Beoordelingen Disney Infinity: Power Discs - Series 3Productbeschrijving


Ahoy daar, Fantastische gamers! Mr M hier om je alles te vertellen over de Disney Infinity Power Discs - Series 3! Deze schijfjes zijn de perfecte manier om je Disney Infinity-ervaring te upgraden. Met deze Power Discs kun je nieuwe krachten, voertuigen en thematische items aan je game toevoegen. Denk aan het oproepen van iconische Disney-voertuigen, het aanpassen van je speelomgeving of het geven van speciale vaardigheden aan je favoriete personages. Elk schijfje brengt een stukje magie en plezier in je game. Wowie!

Historische Context


Toen Disney Infinity voor het eerst uitkwam, was het een revolutie in de wereld van toys-to-life games. De Series 3 Power Discs bouwt voort op het succes van de eerdere reeksen en introduceert nog meer geliefde Disney en Pixar karakters en thema’s. Het was een tijd waarin Disney zijn stempel drukte op de gamingwereld door hun geliefde universums samen te brengen in één spel. Super Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


IGN zei over deze serie: "Disney Infinity Power Discs - Series 3 brengt een frisse wind in de game met unieke en spannende toevoegingen. Het is een must-have voor elke Disney Infinity fan." GamesRadar voegde toe: "De nieuwe schijfjes voegen een geweldige laag van aanpassing en creativiteit toe. Het is duidelijk dat veel liefde en zorg is gestoken in deze serie."

Iets voor jou?


Deze Power Discs zijn Fantastisch voor alle Disney Infinity spelers, jong en oud! Of je nu een jongere gamer bent die geniet van de kleurrijke werelden van Disney, of een volwassene die nostalgie voelt bij het zien van je favoriete Disney-personages, deze schijfjes zullen je speelervaring zeker verbeteren. Ook verzamelaars van Disney merchandise zullen deze schijfjes geweldig vinden!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast Series 3, zijn er ook Series 1 en Series 2 Power Discs beschikbaar. Elke serie brengt zijn eigen unieke set van schijfjes met verschillende thematische toevoegingen en krachten. Voor de ultieme Disney Infinity ervaring, zou ik aanraden om alle series te verzamelen. Dat zou echt Fantastisch zijn!

Vergelijkbare Games


Als je van Disney Infinity houdt, dan raad ik je ook aan om te kijken naar "Skylanders" en "LEGO Dimensions." Beide games bieden een vergelijkbare toys-to-life ervaring waarbij je fysieke figuren in de game kunt gebruiken. Maar natuurlijk, Disney Infinity blijft mijn favoriet! Haha!

Mr M’s Avontuur


Als ik samen met Yoshi en Luma in Disney Infinity zat, zou ik meteen naar de Toy Box-modus gaan! We zouden onze eigen wereld bouwen, vol met muntjes en sterren. Yoshi zou zijn iconische sprongen maken en Luma zou ons helpen door de sterren te verzamelen. We zouden racebanen maken, kastelen bouwen en misschien zelfs een Fantastisch groot feest houden met alle Disney-personages. Wowie, dat klinkt als een droom die uitkomt!
Disney Infinity: Power Discs - Series 3

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Disney Infinity: Power Discs - Series 3

Beschrijvingen

1 beschrijving

Floris
155
Wat kan je met Power discs?
Met de Disney Infinity Power Discs kan je dingen laten gebeuren in je Toy Box zoals de lucht veranderen en de grond aanpassen. Kortweg het thema van je Toy Box aanpassen. Ook kan je er dingen mee in je Toy Box plaatsen zoals dieren of autos.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg