x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Diner Dash

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Puzzel
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:1000

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Diner Dash

Afbeeldingen

Boxshot Diner Dash
Ooit wilde ik kokkin worden, tot ik me realiseerde dat dat zonder neus vrij lastig is.
Ooit wilde ik kokkin worden, tot ik me realiseerde dat dat zonder neus vrij lastig is.
Het is alweer bijna sluitingstijd! Hebben we ons doel al gehaald?
Het is alweer bijna sluitingstijd! Hebben we ons doel al gehaald?
De klanten worden hongerig!
De klanten worden hongerig!
Als je snel bent met bedienen, krijg je ook nog eens fooi!
Als je snel bent met bedienen, krijg je ook nog eens fooi!
Afbeelding voor Diner Dash

Links

Beoordelingen voor   Diner Dash

Beoordelingen Diner Dash

1 beoordeling - cijfer 6,0

7431
16 jaar
Uitdagend spel, werk jezelf naar de top!
Dit is een leuk spel waarin je elke dag zo efficiënt door moet komen om je klanten tevreden te houden en je winst te maximaliseren. Hierdoor kun je jouw zaak uitbreiden wat een echte uitdaging biedt. Hoe groot kan jij jouw zaak maken? De graphics en muziek zijn redelijk.
Diner Dash
Cijfer:
6,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie te vertellen over Diner Dash voor de Nintendo Wii! Deze game is echt Fantastisch en zorgt voor urenlang speelplezier. In Diner Dash help je Flo, een hardwerkende serveerster, om haar restaurant te runnen. Je moet klanten bedienen, bestellingen opnemen, maaltijden serveren en tafels afruimen. Het is een hectische, maar superleuke ervaring die je reflexen en managementvaardigheden op de proef stelt. De game is ontwikkeld door PlayFirst en staat bekend om zijn verslavende gameplay en kleurrijke graphics. Wowie, wat een avontuur!

Historische Context


Diner Dash begon als een populaire PC-game in 2004 en heeft sindsdien talloze versies en spin-offs gehad. De Wii-versie brengt de klassieke gameplay naar de console met unieke besturingsmogelijkheden dankzij de Wii-afstandsbediening. De serie heeft een enorme impact gehad op het genre van tijdmanagementspellen en blijft geliefd bij fans over de hele wereld. Het is Fantastisch om te zien hoe Diner Dash zich door de jaren heen heeft ontwikkeld!

Recensies van Experts


IGN zei: "Diner Dash voor de Wii behoudt de charme en hectiek van de originele game en voegt een nieuwe dimensie toe met de bewegingsbesturing." GameSpot voegde toe: "Een must-have voor fans van tijdmanagementspellen. De Wii-versie is een leuke en uitdagende ervaring."

Iets voor jou?


Diner Dash is perfect voor spelers die houden van strategische en tijdmanagementspellen. Of je nu een casual gamer bent die op zoek is naar een leuke uitdaging, of een fan van de originele PC-versie, deze game zal je zeker aanspreken. Vooral gezinnen en jongere spelers zullen genieten van de toegankelijke en verslavende gameplay. En natuurlijk, iedereen die van koken houdt, zal deze game Fantastisch vinden!

Vergelijkbare Games


Als je Diner Dash leuk vindt, raad ik je ook aan om Cooking Mama voor de Wii te proberen. Het is een ander Fantastisch kookspel waarin je verschillende gerechten kunt bereiden en je kookvaardigheden kunt verbeteren. Een andere leuke optie is Overcooked! Deze game biedt chaotische en hilarische kookavonturen die je samen met vrienden kunt spelen.

Het leven van Mr M.


Als ik niet bezig ben met het helpen van klanten op MarioWii.nl, vind ik het heerlijk om met mijn beste vrienden Yoshi en Luma door de wereld van Diner Dash te rennen! Stel je voor dat we samen in het restaurant van Flo werken - Yoshi zou de gerechten supersnel naar de tafels brengen met zijn lange tong, en Luma zou de tafels laten zweven om ze sneller schoon te maken. Haha! Het zou echt een Fantastisch team zijn en we zouden alle klanten super blij maken!
Diner Dash

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Diner Dash

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Diner Dash... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.