x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Deepak Chopra’s Leela - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Deepak Chopra’s Leela is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 8.49 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Deepak Chopra’s Leela

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4005209153195

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Deepak Chopras Leela

Afbeeldingen

Wat een boel mooie kleurtjes!
Wat een boel mooie kleurtjes!
Aan mooie plaatjes geen gebrek!
Aan mooie plaatjes geen gebrek!
Ziet er buitenaards uit! is dat de zon die daar brandt onder aan het scherm?
Ziet er buitenaards uit! is dat de zon die daar brandt onder aan het scherm?
Afbeelding voor Deepak Chopras Leela

Links

Beoordelingen voor   Deepak Chopras Leela

Beoordelingen Deepak Chopra’s LeelaProductbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M. hier met een super zen game voor jullie: "Deepak Chopra’s Leela" voor de Nintendo Wii. Wowie! Deze game is anders dan alle andere, want het draait om meditatie en ontspanning. De beroemde spirituele gids Deepak Chopra heeft deze game ontwikkeld om je te helpen stress te verminderen en je geest te kalmeren. Leela combineert ademhalingstechnieken, meditatie en lichte bewegingen om je te helpen een staat van innerlijke rust te bereiken. En het beste deel? Je kunt dit allemaal doen vanuit het comfort van je eigen huis! Fantastisch, toch?

Historische Context


Leela werd uitgebracht in 2011, een tijd waarin games voornamelijk gericht waren op actie en avontuur. Deze titel bracht iets compleet nieuws naar de tafel door mindfulness en meditatie te integreren in de gameplay. Het was een pionier in het genre van "wellness games" en heeft sindsdien een trouwe schare fans opgebouwd die op zoek zijn naar een rustgevende gaming-ervaring.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Deepak Chopra’s Leela is a unique experience that offers a refreshing break from traditional gaming. It’s not for everyone, but those who are open to its meditative practices will find it rewarding." GameSpot voegde eraan toe: "Leela is more than a game; it’s a journey into relaxation and mindfulness. Perfect for those looking to escape the hustle and bustle of everyday life."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die op zoek is naar een manier om te ontspannen en te mediteren. Of je nu een drukke ouder bent, een student met stress, of gewoon iemand die wat meer zen in zijn leven wil brengen, Leela is de game voor jou. Ik zie vaak mensen die geïnteresseerd zijn in mindfulness en yoga deze game kopen. Het is ook een geweldige aanvulling voor verzamelaars van unieke en niche Wii-titels. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Deepak Chopra’s Leela", dan raad ik je ook aan om "Wii Fit Plus" en "Yoga" te proberen. Beide games bieden een geweldige mix van fysieke en mentale oefeningen die je zullen helpen om je welzijn te verbeteren.

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii-spellen, inclusief "Deepak Chopra’s Leela", kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van deze ontspannende ervaring. Wowie!

Bleh, geen Xbox of PlayStation hier, alleen pure Nintendo magie! Haha! Veel speelplezier en ontspanning gewenst, vrienden!
Deepak Chopra’s Leela

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Deepak Chopra’s Leela

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Deepak Chopra’s Leela... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.