x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

De Strijd! Tussen Jongens en Meisjes - Wii All in 1!

Kopen:

De Strijd! Tussen Jongens en Meisjes
Bestel vandaag, maandag in huis.
5.99
2.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot De Strijd! Tussen Jongens en Meisjes

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2012
Spelers:1-12
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5390102518936

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  De Strijd Tussen Jongens en Meisjes

Afbeeldingen

Verschillende minigames met typische mannen en vrouwen activiteiten.
Verschillende minigames met typische mannen en vrouwen activiteiten.
Wie kan goed schoonmaken denk je? De meisjes of de jongens?
Wie kan goed schoonmaken denk je? De meisjes of de jongens?
Afbeelding voor De Strijd Tussen Jongens en Meisjes

Links

Beoordelingen voor   De Strijd Tussen Jongens en Meisjes

Beoordelingen De Strijd! Tussen Jongens en Meisjes

1 beoordeling - cijfer 8,0

307
15 jaar
Jongens Tegen Meisjes!
De Strijd! Tussen Jongens en Meisjes is een super leuk en origineel spel. Het spel heeft natuurlijk niet de beste graphics, maar het is het zeker waard om te kopen als je voor de leuk even een extra spelletje bij je collectie wilt hebben.
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Wowie! "De Strijd Tussen Jongens en Meisjes" is een Fantastische partygame voor de Nintendo Wii, waarin spelers allerlei leuke en uitdagende minigames kunnen spelen. Deze game draait om de eeuwige strijd tussen jongens en meisjes. Je kunt kiezen om aan de kant van de jongens of de meisjes te staan en het tegen elkaar opnemen in verschillende minigames. De gameplay is super interactief en maakt volop gebruik van de Wii-afstandsbediening, waardoor je echt in het spel wordt gezogen. Ontwikkeld door RTL Playtainment, biedt deze game een gevarieerde en spannende ervaring voor alle leeftijden.

Historische Context


De game werd uitgebracht in 2009 en sloot perfect aan bij de populariteit van partygames op de Nintendo Wii. In die tijd waren games die sociale interactie en competitie aanmoedigden enorm populair. "De Strijd Tussen Jongens en Meisjes" wist zich te onderscheiden door het unieke thema en de herkenbare strijd tussen jongens en meisjes, iets wat veel spelers aansprak. Door de jaren heen is de game een geliefde keuze gebleven voor feestjes en familiebijeenkomsten.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "De Strijd Tussen Jongens en Meisjes is een leuke en toegankelijke partygame die perfect is voor families en vrienden die samen willen lachen en strijden."
GameSpot zei: "Met zijn gevarieerde minigames en humoristische insteek is deze game een must-have voor iedereen die van partygames houdt."

Iets voor jou?


Deze game is ideaal voor families, vriendengroepen en iedereen die van partygames houdt. Jongens en meisjes van alle leeftijden zullen genieten van de competitieve en humoristische aard van de minigames. Ook voor feestjes en familiebijeenkomsten is dit een perfecte keuze. Het is een Fantastische manier om samen te komen en te lachen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "De Strijd Tussen Jongens en Meisjes", dan zul je ook zeker plezier beleven aan "Mario Party 8", "Wii Sports Resort" en "WarioWare: Smooth Moves". Allemaal Fantastische partygames die je snel in huis kunt hebben, want wij versturen 6 dagen per week!
De Strijd! Tussen Jongens en Meisjes

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor De Strijd! Tussen Jongens en Meisjes

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor De Strijd! Tussen Jongens en Meisjes... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.