x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

De Smurfen 2 - Nintendo Wii

Kopen:

De Smurfen 2
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot De Smurfen 2

Afbeelding voor  De Smurfen 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:2013
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:3307215724101
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  De Smurfen 2

Afbeeldingen

De levels zijn wisselend in moeilijkheid, de ene is makkelijk en de andere is moeilijk.
De levels zijn wisselend in moeilijkheid, de ene is makkelijk en de andere is moeilijk.
Het spel is uitdagend en snel te leren.
Het spel is uitdagend en snel te leren.
Ik zou uitkijken voor die grote kikker, kleine smurfjes!
Ik zou uitkijken voor die grote kikker, kleine smurfjes!
Beoordelingen voor   De Smurfen 2

Beoordelingen De Smurfen 2

1 beoordeling - cijfer 3,5

7516
19 jaar
Niet wat je verwacht en mist veel
Helaas, De Smurfen 2 voor de Wii pakt niet zo geweldig uit als we gehoopt hadden. De gameplay is saai en voorspelbaar, zonder enige uitdaging. De graphics en het geluid zijn ook niet bepaald indrukwekkend, met simpele graphics en een onopvallende soundtrack. Het verhaal mist de charme en humor die we van de Smurfen gewend zijn, en de personages voelen oppervlakkig en vlak aan. Het spel is geen must-have voor Smurfenfans - je kunt beter op zoek gaan naar een ander spel dat meer voldoening en plezier biedt.
Cijfer:
3,5

Productbeschrijving


Wowie! De Smurfen 2 voor de Nintendo Wii is een Fantastisch avontuur dat je meeneemt naar de magische wereld van de Smurfen! In deze game, gebaseerd op de populaire film, ga je op een epische reis om Smurfin te redden van de gemene Gargamel. Je kunt spelen als je favoriete Smurfen zoals Grote Smurf, Brilsmurf, Smulsmurf en zelfs Smurfin zelf! De gameplay is super leuk en afwisselend met verschillende levels vol actie, puzzels en platformelementen. Ontwikkeld door Ubisoft, biedt deze game kleurrijke graphics en een vrolijke soundtrack die je helemaal in de Smurfen-sfeer brengt. En dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


De Smurfen 2 kwam uit in 2013, rond dezelfde tijd als de gelijknamige film. De game wist veel fans van de film aan te trekken en werd geprezen voor zijn toegankelijkheid en leuke gameplay, vooral voor jongere spelers. De Smurfen zijn al decennialang populair en deze game heeft bijgedragen aan het voortzetten van hun erfenis in de digitale wereld.

Recensies van Experts


IGN schreef: "The Smurfs 2 is a charming game for younger audiences, with colorful visuals and simple gameplay mechanics that are easy to pick up." GameSpot voegde toe: "While it may not offer much for hardcore gamers, it's a delightful experience for fans of the Smurfs and younger players."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge gamers en families die samen willen spelen. Fans van de Smurfen zullen genieten van de herkenbare personages en omgevingen. Ook ideaal voor ouders die op zoek zijn naar een kindvriendelijke game met veel plezier en avontuur!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard editie van de game, zijn er ook bundels geweest waarin De Smurfen 2 werd meegeleverd met andere Smurfen merchandise. Deze speciale edities zijn nu moeilijker te vinden, maar zijn een leuke toevoeging voor verzamelaars.

Vergelijkbare Games


Als je van De Smurfen 2 houdt, zul je waarschijnlijk ook genieten van andere kindvriendelijke avonturengames zoals "Yoshi’s Woolly World" en "Kirby’s Epic Yarn". Beide games bieden kleurrijke graphics en een vrolijke, toegankelijke gameplay die perfect is voor jongere spelers en families. Fantastisch!
De Smurfen 2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor De Smurfen 2

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor De Smurfen 2... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.