x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

De Sims 2 Huisdieren - Wii All in 1!

Kopen:

De Sims 2 Huisdieren
Bestel vandaag, maandag in huis.
4.99
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot De Sims 2 Huisdieren

Afbeelding voor  De Sims 2 Huisdieren

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2006
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5030946058785

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  De Sims 2 Huisdieren

Afbeeldingen

"Oh jee, deze is nu alweer kapot. Waar heb ik het bonnetje gelaten?"
"Oh jee, deze is nu alweer kapot. Waar heb ik het bonnetje gelaten?"
Nee, het huis van een ninja moet toch echt verborgen liggen onder de grond!
Nee, het huis van een ninja moet toch echt verborgen liggen onder de grond!
Je kan natuurlijk ook lekker met je huisdieren spelen!
Je kan natuurlijk ook lekker met je huisdieren spelen!
Tja, de actie was nu eenmaal "twee voor de prijs van één"...
Tja, de actie was nu eenmaal "twee voor de prijs van één"...
Beoordelingen voor   De Sims 2 Huisdieren

Beoordelingen De Sims 2 Huisdieren

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 5,1

14 jaar
Liever een normale Sims 2.
De Sims 2 Huisdieren is een vermakelijk spel, en dit keer geen uitbreiding. Je kunt een verhaal kiezen en met de familie uit het verhaal spelen. De besturing is wat minder en de graphics zijn minder goed dan op de computer. De mogelijkheden zijn maar beperkt en het zou fijner zijn als er een normale Sims 2 (of 3) in de winkel komt!
Cijfer:
5,8

25454
16 jaar
Saai, doelloos en veel te klein
De Sims 2 Huisdieren is een vrij doelloos en saai spel. Waar de echte Sims 2 voor de PC ook vrij doelloos is, maakt het dat wel goed met interessante en aanpasbare locaties. In dit spel kan je alleen maar in je huis en in eenn heel klein park met een paar winkeltjes rondlopen. Verder vind ik de Sims sowieso een vrij doelloos spel dat alleen gebaseerd is op het in leven houden van je Sims. Geen leuk spel dus.
Cijfer:
3,0

4181
13 jaar
Niks aan.
Ik had dit spel gekocht omdat ik eens een keer een "De Sims" spel wilde kopen. De Sims 2 Huisdieren was dan toch een echte miskoop. Ik had bij De Sims verwacht dat ik een huisje kon bouwen en dan waren huisdieren een leuke toevoeging. Je kan in dit spel niet eens een huis kopen... Koop maar liever De Sims 3, die het wel waard is om zichzelf De Sims te noemen.
Cijfer:
2,0
Lees meer beoordelingen.

138
15 jaar
Een mooie versie van de Sims!
Leuk spel, ik vond de Sims spelen op mijn laptop ook altijd al heel erg leuk! Dit is een wat oudere versie, maar alsnog vermakelijk. Dat komt omdat ik van dieren hou en omdat het best realistisch is!
De Sims 2 Huisdieren
Cijfer:
8,0

832
18 jaar
Matig
Een matig spel van de sims vind ik. Bij de sims verwacht je altijd leuk om een heel huis zelf in elkaar te bouwen, maar met deze game kan dat gewoon niet.
Een van de weinige pluspunten van de Sims 2 Pets is dat je huisdieren van andere mensen kan verzorgen.
Ook ben je snel uitgekeken op dit spel.
De Sims 2 Huisdieren
Cijfer:
2,5

725
11 jaar
Ik zou hem kopen

Maak bij de sims het ideale huisdier voor jouw Sims! Maak je eigen sims en bepaal hoe hun leven loopt, of maak je eigen unieke huisdier waar je Sims mee kunnen spelen. De Sims 2 Huisdieren heeft makkelijke en leuke wii besturing, dus ik raad aan om dit spel te kopen het is een aanrader dus kopen, mensen!
Cijfer:
9,0

488
10 jaar
Super matig
De Sims 2 Huisdieren is een vrij matig spel, hij is vrij moeilijk te besturen. En het is ook best wel saai. Maar je hebt wel een ruime keuze aan rassen dieren.
Cijfer:
3,0

238
18 jaar
Redelijk spel
De Sims 2 Huisdieren is een leuk, maar ingewikkeld spel. In dit spel heb je de mogelijkheid om je Sim te laten zorgen voor een huisdier. Je kunt kiezen uit verschillende rassen, het uiterlijk van je huisdier veranderen en hun karakter aanpassen. Helaas niet erg veel keuze voor het bouwen en inrichten van huizen. Over het algemeen een redelijk spel.
Cijfer:
6,0

1338
13 jaar
Spel voor jong en oud
De Sims 2 Huisdieren is een vermakelijk spel. Het is leuk om je eigen familie te creëren. Ook is het spel erg realistisch gemaakt. Je kan je eigen huisdieren nemen, en die huisdieren moet je zelf verzorgen. Ook kan je je eigen huis inrichten. Het is zeker weten een leuk spel voor zowel jonge als oudere kinderen.
De Sims 2 Huisdieren
Cijfer:
8,0

7516
16 jaar
Niet boeiende Sims-game
Ik ben niet zo van de Sims-games en dat is bij De Sims 2 Huisdieren ook zeker het geval. Het is net als elke Sims-game gewoon huisje, boompje en beestje. Maar deze Sims legt, zoals de naam ook al zegt, meer de nadruk op huisdieren. Er is wel een iets ruimer assortiment van huisdieren, maar niet waarvan je zegt, wauw! Het is een van de mindere Sims-games, puur omdat er weinig te doen is in vergelijking met andere Sims-games. Als je graag een Sims-game zou willen, zou ik sowieso voor een nieuwere Sims-game voor op de PC gaan.
Cijfer:
4,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, gamers! Het is Mr M hier, en ik ben zo enthousiast om je alles te vertellen over De Sims 2 Huisdieren voor de Nintendo Wii! Wowie! ?? In deze Fantastische game kun je je eigen huisdieren creëren en verzorgen. Voeg schattige honden en katten toe aan je gezin, ontwerp hun huis en speel met ze! Deze game biedt eindeloze mogelijkheden om je eigen dierenwereld te creëren. De Sims 2 Huisdieren is ontwikkeld door Maxis en uitgebracht door Electronic Arts. Je kunt niet alleen de perfecte huisdieren maken, maar ook hun gedrag en persoonlijkheid aanpassen. Tof hè!

Historische Context


De Sims 2 Huisdieren werd oorspronkelijk uitgebracht in 2006 als een uitbreiding voor De Sims 2 op de PC. Het was zo’n groot succes dat het later werd omgezet naar verschillende consoles, waaronder onze geliefde Nintendo Wii! Deze game bracht een geheel nieuwe dimensie aan De Sims-serie door huisdieren te introduceren, iets waar fans al lang om vroegen. Sindsdien zijn er nog meer huisdierenuitbreidingen gekomen in latere Sims-games, maar De Sims 2 Huisdieren blijft een klassieker!

Recensies van Experts


"De Sims 2 Huisdieren biedt een verfrissende en leuke uitbreiding op de klassieke Sims-ervaring, vooral voor dierenliefhebbers." - IGN
"Met de toevoeging van huisdieren worden de mogelijkheden in De Sims 2 nog uitgebreider en amusanter. Een must-have voor elke Sims-fan!" - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor dierenliefhebbers en Sims-fans van alle leeftijden! Of je nu altijd al een virtueel huisdier hebt willen hebben of gewoon wilt genieten van het creëren en verzorgen van schattige dieren, deze game is voor jou. Het is ook Fantastisch voor gezinnen die samen willen spelen en plezier willen hebben met hun virtuele huisdieren.

Vergelijkbare Uitgaves


Er zijn verschillende versies van De Sims 2 Huisdieren beschikbaar, waaronder de originele PC-versie en versies voor andere consoles zoals de PlayStation 2 en GameCube. Maar de Wii-versie biedt unieke besturingselementen die het spelen nog leuker maken!

Vergelijkbare Games


Als je De Sims 2 Huisdieren leuk vindt, dan raad ik deze drie games ook aan:
1. **De Sims 3** - Een nog uitgebreidere Sims-ervaring met nog meer mogelijkheden en uitbreidingen.
2. **Animal Crossing: Let’s Go to the City** - Een andere Fantastische game waarin je kunt leven en spelen met schattige dieren in een dorp.
3. **Nintendogs** - Een game speciaal gericht op het verzorgen en trainen van honden. Wowie, wat een plezier!

Dus waar wacht je nog op? Haal De Sims 2 Huisdieren in huis en begin met het creëren van je eigen dierenparadijs! Fantastisch, toch? ?
De Sims 2 Huisdieren

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor De Sims 2 Huisdieren

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 1 Cheats en Codes - 1 Geheim

Cheats en Codes:
Help je sims!
Alex
16053
Door deze cheats te gebruiken, krijg je geld, kun je de tijd terugspoelen en kun je de skilllevels aanpassen. Als je de Simdollarscheat gebruikt, verschijnt er automatisch een Cheat Gnome.

CheatCode
9999 SimdollarsHoud B in en druk: boven, links, onder, rechtsGa naar de Cheat Gnome en pak het geld
Sla 6 uur over5x rechts, 1x links
Verrander de skilllevels3x onder, 3x boven

Geheimen:
Halsbanden voor honden
Bramd de Groot
25454
In het codes-scherm bij Game Options kun je de volgende cheats invoeren om halsbanden en doekjes/sjaaltjes voor je honden te krijgen. (De cheats lijken op elkaar, maar zijn niet hetzelfde!)

Black DotZZZ11ZZQHZ11Q91ZB1A
Black SmileyZZZ11ZZZ9QAAQ91ZB1A
Blue BonesZZZ11ZZZHZ11Z91ZB1A
Blue CamouflageZZZ11ZZZHZ1AQ91ZB1A
Blue StarZZZ11ZZQHQ11Q91ZB1A
Green FlowerZZZ11ZZQHZ1AQ91ZB1A
Navy HeartsZZZ11ZZQ9Z11Q91ZB1A
Orange DiagonalZZZ11ZZZ9Z11Z91ZB1A
Pink Vertical StripZZZ11ZZZHZA1Q91ZB1A
White PawsZZZ11ZZZ9Q11Z91ZB1A
White Zebra StripeZZZ11ZZZHZ11Q91ZB1A
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg