x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Dave Mirra BMX Challenge - Wii All in 1!

Kopen:

Dave Mirra BMX Challenge
Bestel vandaag, maandag in huis.
8.99
4.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Dave Mirra BMX Challenge

Afbeelding voor  Dave Mirra BMX Challenge

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2007
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:8023171010434
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Dave Mirra BMX Challenge

Afbeeldingen

Speel als Dave Mirra, de wereldberoemde BMX-kampioen.
Speel als Dave Mirra, de wereldberoemde BMX-kampioen.
Deze truc is wel "op het randje".
Deze truc is wel "op het randje".
Dit probeer ik ook elke dag...
Dit probeer ik ook elke dag...
Dit leren ze je niet bij het fietsexamen!
Dit leren ze je niet bij het fietsexamen!
Afbeelding voor Dave Mirra BMX Challenge

Links

Beoordelingen voor   Dave Mirra BMX Challenge

Beoordelingen Dave Mirra BMX Challenge

1 beoordeling - cijfer 7,5

8512
16 jaar
Erg gaaf.
Dave Mirra BMX Challenge is een hele gave game. Je kunt allemaal soorten trucjes doen waar je weer punten van krijgt. Jammer genoeg zijn de graphics nog slechter dan slecht. Je moet even kijken of je deze game wel wil hebben.
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij de spannende wereld van Dave Mirra BMX Challenge voor de Nintendo Wii! Deze game is een Fantastische BMX-ervaring die je meeneemt naar adembenemende parcoursen en uitdagende stunts. Je speelt als een professionele BMX-rijder en hebt de vrijheid om je eigen personage te maken en aan te passen. De game biedt twaalf verschillende omgevingen en een breed scala aan stunts die je kunt uitvoeren. Ontwikkeld door Left Field Productions, biedt deze game zowel singleplayer als multiplayer modi, zodat je met je vrienden kunt strijden om de beste trucs en tijden. En dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


Dave Mirra BMX Challenge kwam oorspronkelijk uit in 2006 en was een van de weinige BMX-games beschikbaar voor de Nintendo Wii. Het was een tijd waarin extreme sports games erg populair waren, dankzij de invloed van titels zoals Tony Hawk’s Pro Skater. Hoewel het niet dezelfde impact had als sommige van zijn tijdgenoten, heeft het toch een trouwe schare fans weten te verzamelen door de jaren heen.

Recensies van Experts


IGN zei: "Dave Mirra BMX Challenge offers a decent BMX experience but lacks the polish and depth of other extreme sports games." GameSpot gaf de game een score van 5.5/10 en merkte op: "The controls can be tricky, but the variety of tricks and customization options offer some replay value."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van extreme sports en BMX-liefhebbers! Als je houdt van het uitvoeren van coole stunts en het personaliseren van je eigen BMX-rijder, dan is dit de game voor jou. Ook voor verzamelaars van sportgames is dit een mooie aanvulling op hun collectie. Ik zie mezelf al rijden door die Fantastische parcoursen met mijn vriend Yoshi naast me, haha!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Dave Mirra BMX Challenge, dan zul je waarschijnlijk ook Tony Hawk’s Pro Skater 3 voor de Nintendo Wii geweldig vinden. Ook SSX Blur, een snowboardgame, biedt een vergelijkbare adrenaline-kick en uitdagende gameplay.

Het Leven van Mr M


In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met Yoshi en Luma BMX-stunts uit te proberen in de wereld van Dave Mirra BMX Challenge. We racen door de verschillende omgevingen en proberen elkaar te overtreffen met de coolste trucs. Soms neem ik een pauze om te genieten van een Fantastisch uitzicht vanaf de top van een halfpipe. Het is altijd een avontuur met mijn vrienden, en dat maakt elke dag een feestje!
Dave Mirra BMX Challenge

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Dave Mirra BMX Challenge

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Dave Mirra BMX Challenge... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.