x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

CueSports - Snooker vs Billards - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  CueSports - Snooker vs Billards

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  CueSports - Snooker vs Billards

Afbeeldingen

Boxshot CueSports - Snooker vs Billards
Speel op realistische wijze snooker of biljart.
Speel op realistische wijze snooker of biljart.
Simpel maar verslavend!
Simpel maar verslavend!
Afbeelding voor CueSports - Snooker vs Billards

Links

Beoordelingen voor   CueSports - Snooker vs Billards

Beoordelingen CueSports - Snooker vs BillardsProductbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M. hier, klaar om jullie alles te vertellen over CueSports - Snooker vs Billards voor de Nintendo Wii! Deze game is een echte topper voor iedereen die van biljart houdt. In CueSports kun je kiezen tussen verschillende biljartspellen, zoals snooker en pool, en je vaardigheden testen tegen zowel de computer als je vrienden. De game biedt realistische physics en een intuïtieve besturing met de Wii-afstandsbediening, waardoor het voelt alsof je echt aan de biljarttafel staat. Ontwikkeld door Hudson Soft, garandeert deze game urenlang speelplezier. En weet je wat? Het is niet alleen leuk, maar ook Fantastisch om je precisie en strategisch denken te verbeteren!

Historische Context


CueSports - Snooker vs Billards kwam uit in 2008, een tijd waarin de Nintendo Wii enorm populair was vanwege zijn innovatieve bewegingsbesturing. Deze game sloot perfect aan bij de trend van actieve en realistische spelervaringen. Hoewel het geen grootse blockbuster was, wist het toch een trouwe schare fans te verzamelen die van sport- en simulatiegames houden.

Recensies van Experts


IGN schreef: "CueSports - Snooker vs Billards provides a surprisingly deep and satisfying pool experience on the Wii. The controls are intuitive and the gameplay is engaging." Gamespot voegde daaraan toe: "While it might not have the flashiest graphics, CueSports delivers where it counts - in realistic and enjoyable billiard gameplay."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor liefhebbers van biljart en snooker, maar ook voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannende maar toch uitdagende game. Of je nu een doorgewinterde biljartspeler bent of iemand die net begint, CueSports biedt voor ieder wat wils. Het is ook een Fantastische keuze voor families en vrienden die samen willen spelen en plezier willen hebben.

Vergelijkbare Games


Als je CueSports - Snooker vs Billards leuk vindt, dan raad ik je aan om ook eens te kijken naar andere sportgames op de Wii zoals "Wii Sports Resort" en "Deca Sports". Beide games bieden een breed scala aan sporten en zijn Fantastisch om te spelen met vrienden en familie. En het beste van alles? We versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe games snel in huis! Wowie!
CueSports - Snooker vs Billards

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor CueSports - Snooker vs Billards

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor CueSports - Snooker vs Billards... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.