x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Critter Round-Up

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:1000
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Critter Round-Up

Afbeeldingen

Boxshot Critter Round-Up
Dit mannetje met deze safarihoed heeft één missie: alle dieren ter wereld in een hokje plaatsen!
Dit mannetje met deze safarihoed heeft één missie: alle dieren ter wereld in een hokje plaatsen!
Hé schaap! Niet weglopen! Ik had gezegd dat je hier moest blijven!
Hé schaap! Niet weglopen! Ik had gezegd dat je hier moest blijven!
Ik denk niet dat die hekjes ijsbeer-proof zijn...
Ik denk niet dat die hekjes ijsbeer-proof zijn...
Zoveel hekjes kan ik niet betalen! We moeten dit kwartaal echt bezuinigen!
Zoveel hekjes kan ik niet betalen! We moeten dit kwartaal echt bezuinigen!
Beoordelingen voor   Critter Round-Up

Beoordelingen Critter Round-Up

1 beoordeling - cijfer 6,0

3535
16 jaar
Grappig, maar weinig te doen.
Het is een niet al te leuk spel in mijn optiek. Je hoeft alleen maar hekjes te bouwen om de verschillende soorten dieren van elkaar te scheiden. Je doet in dit spel echt weinig. Nu moet ik wel zeggen dat het hekjes bouwen wel een grappige bezigheid is en je moet daarvoor ook geduld hebben, want niet altijd willen de dieren vanzelf bij hun roedel komen.
Critter Round-Up
Cijfer:
6,0

Productbeschrijving


Wowie! Critter Round-Up is een Fantastische puzzelgame die je uren speelplezier biedt! In deze game kruip je in de huid van een boer die zijn dieren moet verzamelen en veilig moet houden. Je bouwt hekken om je boerderijdieren te scheiden van gevaarlijke roofdieren. De game is ontwikkeld door Epicenter Studios en staat bekend om zijn eenvoudige maar verslavende gameplay-mechanieken. Met verschillende levels en uitdagingen, blijft Critter Round-Up je steeds weer verrassen. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


Critter Round-Up werd uitgebracht in 2008, een tijd waarin de Nintendo Wii volop in de belangstelling stond vanwege zijn unieke bewegingsbesturing. Deze game maakte gebruik van de Wii Remote om het bouwen van hekken intuïtief en leuk te maken. Hoewel het geen groot commercieel succes was, heeft het een trouwe schare fans die de game waarderen om zijn eenvoud en charme. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van schattige dieren?

Recensies van Experts


De meningen over Critter Round-Up zijn verdeeld. IGN gaf de game een score van 6.5 en zei: "Critter Round-Up is een leuke, eenvoudige puzzelgame die perfect is voor korte speelsessies." GameSpot gaf het een 7.0 en prees de game voor zijn verslavende gameplay: "It’s simple, but that’s part of its charm. A great game for animal lovers and puzzle enthusiasts alike."

Iets voor jou?


Critter Round-Up is perfect voor iedereen die van puzzelgames en dieren houdt! Of je nu jong of oud bent, deze game biedt voor ieder wat wils. Vooral families en casual gamers zullen veel plezier beleven aan het eenvoudige maar verslavende concept van deze game. En als je een echte dierenliefhebber bent, dan is deze game echt iets voor jou. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je van Critter Round-Up houdt, dan zijn er nog een paar andere Fantastische games die je zeker moet proberen! Denk aan "Animal Crossing: Let’s Go to the City" voor een vergelijkbare ervaring van het verzorgen en beheren van een dorp vol schattige dieren. Ook "Harvest Moon: Tree of Tranquility" biedt een boerderij-ervaring die je misschien net zo leuk zult vinden. Beide games zijn perfect voor fans van dieren en managementgames!

Compatibiliteit


En hier komt het beste nieuws: Critter Round-Up is volledig compatibel met zowel de Nintendo Wii als de Wii U! Dat betekent dat je deze Fantastische game kunt spelen op alle Wii en Wii U systemen. Dus waar wacht je nog op? Tijd om die dieren te verzamelen en plezier te hebben!
Critter Round-Up

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Critter Round-Up

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Hoe voorkom ik dat een dier ontsnapt tijdens het bouwen van een hek?
Wesley123
3535
16 jaar
Als je een hek aan het bouwen bent, en het laatste dier is een beetje sloom met lopen. Wacht dan even totdat het dier wel in jouw omheinig is van Critter Round-Up. Hierdoor hoef je niet daarna nog eens het dier erbij te voegen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg