x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Copter Crisis

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Balance Board:server gesloten
Nintendo Points:500
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Copter Crisis

Afbeeldingen

Boxshot Copter Crisis
Je kan kiezen tussen verschillende helikopters.
Je kan kiezen tussen verschillende helikopters.
De mooiste graphics die je ooit hebt gezien op deze console... Oh wacht, is dit geen N64-game?
De mooiste graphics die je ooit hebt gezien op deze console... Oh wacht, is dit geen N64-game?
En train je vliegvaardigheidskunsten!
En train je vliegvaardigheidskunsten!
De besturingen zijn goed uitgelegd in dit spel.
De besturingen zijn goed uitgelegd in dit spel.
Afbeelding voor Copter Crisis

Links

Beoordelingen voor   Copter Crisis

Beoordelingen Copter CrisisProductbeschrijving


Hallo daar, gamefanaten! Ik ben Mr M. en ik ben hier om je alles te vertellen over Copter Crisis voor de Nintendo Wii. Deze game is Fantastisch en laat je in de cockpit stappen van verschillende helikopters! Je neemt deel aan spannende reddingsmissies en moet verschillende obstakels overwinnen. De game maakt gebruik van de Wii Remote om de helikopter te besturen, wat zorgt voor een realistische en meeslepende ervaring. De ontwikkelaars van Digital Leisure hebben echt hun best gedaan om elke missie uitdagend en leuk te maken. Of je nu mensen moet redden, branden moet blussen of goederen moet vervoeren, in Copter Crisis ben jij de held van de dag!

Historische Context


Copter Crisis kwam uit in 2009, een periode waarin veel ontwikkelaars de unieke mogelijkheden van de Wii Remote wilden benutten. Het was een tijd waarin games met bewegingsbesturing enorm populair waren. Hoewel Copter Crisis misschien niet de bekendste titel is, heeft het zeker een groep trouwe fans die genieten van de unieke gameplay en uitdagende missies.

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "Copter Crisis delivers a decent helicopter simulation experience with the unique motion controls of the Wii." GameSpot voegde eraan toe: "While not groundbreaking, Copter Crisis offers a solid gaming experience for those looking to try something different on the Wii."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van simulatiegames en reddingsmissies. Vooral fans van luchtvaart en helikopters zullen hier veel plezier aan beleven! Ook als je gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging op de Wii, is Copter Crisis een goede keuze. Dus, pak die Wii Remote en maak je klaar voor een avontuur in de lucht!

Vergelijkbare Games


Als je Copter Crisis leuk vindt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar andere Nintendo Wii games zoals SimCity Creator en Emergency Heroes. Beide games bieden ook spannende missies en unieke besturing met de Wii Remote. En vergeet niet Pilotwings Resort voor de 3DS, een Fantastische titel voor luchtvaartliefhebbers!

Mr M’s Avontuur


Wist je dat ik, Mr M., in mijn vrije tijd ook graag een helikopterpiloot speel? Samen met mijn beste vriend Yoshi vlieg ik door de lucht en redden we mensen in nood. Soms komt Luma ook mee en verlichten we de donkere nachten met zijn stralende licht. Het is altijd een avontuur en het maakt me super vrolijk om te helpen! Haha! Zou het niet Fantastisch zijn om samen met ons op een reddingsmissie te gaan?
Copter Crisis

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Copter Crisis

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Copter Crisis... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.