x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Code Lyoko: Quest for Infinity - Wii All in 1!

Kopen:

Code Lyoko: Quest for Infinity
Bestel vandaag, maandag in huis.
15.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Code Lyoko: Quest for Infinity

Afbeelding voor  Code Lyoko Quest for Infinity

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5743211720019

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Code Lyoko Quest for Infinity

Afbeeldingen

Ulrich, Odd, Yumi en Aelita zijn de speelbare personages in de digitale wereld van Code Lyoko
Ulrich, Odd, Yumi en Aelita zijn de speelbare personages in de digitale wereld van Code Lyoko
In de digitale cyberspace gelden geen wetten; zelfs zwaartekracht is hier kinderspel
In de digitale cyberspace gelden geen wetten; zelfs zwaartekracht is hier kinderspel
"Wat vind je van mijn zwaard? Ik heb het gejat van zo’n Darknut uit <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=The_Legend_of_Zelda_Twilight_Princess>Twilight Princess</a>..."
"Wat vind je van mijn zwaard? Ik heb het gejat van zo’n Darknut uit Twilight Princess..."
"Wat is al dit blauw? Ben ik weer in Smurfenland beland?"
"Wat is al dit blauw? Ben ik weer in Smurfenland beland?"
Afbeelding voor Code Lyoko Quest for Infinity

Links

Beoordelingen voor   Code Lyoko Quest for Infinity

Beoordelingen Code Lyoko: Quest for Infinity

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3


47061
20 jaar
Te gehaast voor de gemiddelde gamer, nog steeds boeiend voor fans
Het concept van de anime-serie Code Lyoko is altijd origineel geweest: een kleine groep studenten vecht in zowel de digitale als de normale wereld tegen de vijandige organisatie XANA, om op deze manier beide werelden te redden van een zekere ondergang.

Het enige nadeel van Code Lyoko: Quest for Infinity is dat het geheel nogal gehaast overkomt; alles lijkt te snel op de markt te zijn gebracht, waardoor de game net niet tot zijn recht komt en het minder boeiend is geworden dan mogelijk was geweest. En dat is in dit geval toch erg jammer.
Cijfer:
7,2

4181
13 jaar
Goed maar het verhaal...
Er zit een heel origineel verhaal in deze game, het is wel jammer dat je de serie hebt moeten zien om dat verhaal te begrijpen. De makers hebben geprobeerd er een actiegame van te maken en daar hebben ze in gefaald. Wel is het een leuk spelletje maar alleen voor de echte fans van de serie denk ik. Ik vond hem wel leuk omdat ik fan was en bijvoorbeeld Yumi of Ulrich terugzag. Het spel is erg lang, dat vond ik fijn. Het ziet er goed uit en controls zijn makkelijk onder de knie te krijgen. Code Lyoko: Quest for Infinity is soms zelfs een beetje moeilijk en de eindbazen zijn niet zomaar te verslaan.
Cijfer:
6,8

2601
10 jaar
Erg leuk maar moet meer afwisseling hebben
Dit is een erg leuk spel. Soms is de gameplay in Code Lyoko: Quest for Infinity precies hetzelfde en soms is het totaal anders qua levels. Wat heel anders is: het ene moment zit je pistoolschoten terug te knallen maar het andere moment rondjes te rennen. Maar dan moet je in 1 level de hele tijd rondjes rennen.
Voor de rest is dit toch echt een aanrader.
Cijfer:
9,1
Lees meer beoordelingen.

213
11 jaar
Topspel, ZEER verslavend
Top spel echt helemaal goed, van graphics tot geluid. Waarschuwing: zeer verslavend, het enige minpuntje is dat je de meeste vijanden heel snel vermoord hebt, maar dat maakt het wel weer leuker omdat de eindbazen dan heel moeilijk zijn..
Code Lyoko: Quest for Infinity
Cijfer:
9,9
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! "Code Lyoko: Quest for Infinity" is een Fantastisch avontuur gebaseerd op de populaire Franse animatieserie Code Lyoko. In deze game neem je de controle over de helden van de serie: Aelita, Ulrich, Yumi, Odd en Jeremy. Deze game combineert actie, platforming en puzzelen op een unieke manier. Je reist door verschillende digitale werelden, vecht tegen de kwaadaardige X.A.N.A. en probeert de wereld te redden van vernietiging. De game biedt een mix van single-player en co-op gameplay, waardoor je samen met een vriend kunt genieten van dit spannende avontuur!

Historische Context


"Brrr... deze game kwam uit in 2007 en was een van de eerste die de overgang van de animatieserie naar een interactieve ervaring wist te maken. De serie zelf was al een hit, en deze game wist de populariteit verder te versterken. De graphics en gameplay waren behoorlijk indrukwekkend voor die tijd, vooral voor fans van de show. Het was een van de weinige games die de unieke sfeer en stijl van de serie wist te vangen."

Recensies van Experts


"IGN praised the game for its faithful adaptation of the series and engaging gameplay mechanics. ’Fans of the show will find a lot to love here,’ they said. However, they also noted that the game might not appeal as much to those unfamiliar with the series."

Iets voor jou?


"Deze game is echt Fantastisch voor fans van de Code Lyoko-serie! Maar ook als je houdt van actievolle platformers en puzzelspellen, zul je veel plezier beleven aan ’Quest for Infinity’. De game is ideaal voor kinderen en tieners die op zoek zijn naar een spannend avontuur, maar ook volwassenen die nostalgie voelen bij de serie zullen genieten!"

Vergelijkbare Games


"Als je ’Code Lyoko: Quest for Infinity’ leuk vindt, dan zul je ook genieten van andere actievolle avonturenspellen zoals ’Ben 10: Protector of Earth’ en ’Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up’. Beide games bieden een vergelijkbare mix van actie en avontuur, en zijn net zo Fantastisch!"

Fantastisch Tweedehands


"Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons mooie, complete producten krijgt tegen lage prijzen. We bieden een ruime selectie aan games, inclusief ’Code Lyoko: Quest for Infinity’, allemaal met een garantie van 6 maanden. En laten we niet vergeten dat het kopen van tweedehands games ook goed is voor het milieu. Dus waar wacht je nog op? Duik in het avontuur met Mr M. en ontdek hoe Fantastisch tweedehands kan zijn!"
Code Lyoko: Quest for Infinity

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Code Lyoko: Quest for Infinity

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
robot met schild
Thijs + Jop
2601
10 jaar
Als je tegen de robot moet met schild kan je iedereen gebruiken om hem te verwoesten.
Als hij schiet en het schot vlak voor je zit moet je je schild gebruiken.

Persoonlijke tip:
William
Thijs + Jop
2601
10 jaar
Als je tegen William vecht moet je de monsters er omheen vergeten.
Gelijk op William afgaan als hij dood is verdwijnen de monsters ook.

Persoonlijke tip:
Yumi
Thijs + Jop
2601
11 jaar
Gebruik ALTIJD tegen een sterk iemand zoals William of Yumi. Als je Yumi volledig upgrade en Aelita ook dan is Yumi nog zeker dubbel zo sterk! En met Odd en ulrich kan je niet zo veel..
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg