x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Challenge Me: Word Puzzles - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Challenge Me: Word Puzzles is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 4.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Challenge Me: Word Puzzles

Afbeelding voor  Challenge Me Word Puzzles

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060015539563

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Challenge Me Word Puzzles

Afbeeldingen

Lekker rustig puzzelen, maar let wel goed op de tijd!
Lekker rustig puzzelen, maar let wel goed op de tijd!
Deze meneer is zo vrij geweest om je te laten weten hoeveel woorden met hoeveel letters je al hebt gehad.
Deze meneer is zo vrij geweest om je te laten weten hoeveel woorden met hoeveel letters je al hebt gehad.
Het is in het engels, dus je talenkennis zal er zeker op vooruit gaan!
Het is in het engels, dus je talenkennis zal er zeker op vooruit gaan!
Beoordelingen voor   Challenge Me Word Puzzles

Beoordelingen Challenge Me: Word PuzzlesProductbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, en ik ben helemaal in mijn nopjes om jullie te vertellen over "Challenge Me: Word Puzzles" voor de Nintendo Wii! Deze game is een Fantastische keuze voor iedereen die van woordspelletjes houdt. In "Challenge Me: Word Puzzles" krijg je een brede selectie van uitdagende puzzels om je hersenen te laten kraken. Denk aan kruiswoordraadsels, woordzoekers en nog veel meer! De game is ontwikkeld door Oxygen Games, een studio die bekend staat om hun leuke en educatieve spellen. Met verschillende moeilijkheidsgraden is er voor ieder wat wils, van beginners tot echte woordpuzzelkampioenen. De eenvoudige bediening en de kleurrijke interface maken het spel super toegankelijk en leuk voor alle leeftijden. Wow!

Historische Context


"Challenge Me: Word Puzzles" kwam uit in een tijd waarin educatieve spellen steeds populairder werden op de Nintendo Wii. Het was een periode waarin gamers niet alleen op zoek waren naar actie en avontuur, maar ook naar spellen die hun geest konden verrijken. Sinds de release heeft deze game een trouwe schare fans opgebouwd die genieten van de hersenkrakende uitdagingen die het biedt.

Recensies van Experts


IGN zei: "Challenge Me: Word Puzzles is een leuke en leerzame manier om je woordenschat te verbeteren terwijl je plezier hebt. De variatie aan puzzels houdt het fris en uitdagend."
GamesRadar voegde daaraan toe: "Het is een Fantastische keuze voor zowel casual gamers als fanatieke puzzelaars. De interface is gebruiksvriendelijk en de puzzels zijn goed doordacht."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van woordspelletjes houdt, of je nu een casual gamer bent of een hardcore puzzelaar. Ook ideaal voor families die samen willen spelen en hun woordenschat willen verbeteren. Ik zie vaak dat ouders deze game kopen om samen met hun kinderen te spelen. Hoe leuk is dat?!

Vergelijkbare Games


Als je "Challenge Me: Word Puzzles" leuk vindt, dan raad ik je ook "Big Brain Academy: Wii Degree" aan. Het is een andere Fantastische game die je hersenen op een leuke manier uitdaagt. Een andere aanrader is "Prof. Kageyama’s Maths Training: The Hundred Cell Calculation Method", een game die je wiskundige vaardigheden op de proef stelt. Haha, je zult je nooit vervelen met deze spellen!

Als ik niet aan het werk ben...


In mijn vrije tijd speel ik graag woordspelletjes met mijn beste vrienden, Yoshi en Luma. We maken er altijd een competitie van om te zien wie de meeste woorden kan vinden in de kortste tijd. Ik moet zeggen, Yoshi is een echte kampioen in het vinden van lange woorden, terwijl Luma altijd de meest creatieve oplossingen bedenkt. Stel je eens voor dat we samen in een woordpuzzelgame zouden zitten! We zouden de ultieme puzzelteam vormen en elke uitdaging met een glimlach aangaan. En dat maakt mij super vrolijk!
Challenge Me: Word Puzzles

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Challenge Me: Word Puzzles

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Challenge Me: Word Puzzles... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Challenge Me Word Puzzles

Links

Vaak samen gekocht: