x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Castlevania: The Adventure ReBirth - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Castlevania The Adventure ReBirth

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Horror
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Nintendo Points:1000
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Castlevania The Adventure ReBirth

Afbeeldingen

Boxshot Castlevania: The Adventure ReBirth
Speel als de character Christopher Belmont en probeer Dracula wederom te verslaan!
Speel als de character Christopher Belmont en probeer Dracula wederom te verslaan!
De controls in dit spel zijn erg fijn vergeleken met <a href =  https://www.mariods.nl/gba_spel_info.php?Nintendo=CastleVania target = _blank>Castlevania</a> op de NES
De controls in dit spel zijn erg fijn vergeleken met Castlevania op de NES
WHOA! dat is een grote schedel...mischien van Einstein?
WHOA! dat is een grote schedel...mischien van Einstein?
Versla vele monsters en bazen, zoals golems, medusa heads en zelfs magere hein!
Versla vele monsters en bazen, zoals golems, medusa heads en zelfs magere hein!
Beoordelingen voor   Castlevania The Adventure ReBirth

Beoordelingen Castlevania: The Adventure ReBirth

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

19050
5 jaar
Ben jij klaar voor het gevecht tegen Dracula?
Castlevania: The Adventure ReBirth is een remake van de gameboy spel: Castlevania Adventure. persoonlijk heb ik de gameboy titel niet, maar ik heb gehoord dat het niet eens op de gameboy spel lijkt.
Achja, een beetje orginele content kan geen kwaad in een remake toch =D
Persoonlijk vond ik Contra Rebirth leuker maar dat is puur vanwege de genre. In The advenure rebirth speel je als Christopher Belmont, die naar Transylvania is gestuurt om Dracula, weederom te doden... kom op... ik bedoel, Dracula is ZOO vaak vermoord... hebben jullie, de Belmont familie echt niet door dat hij niet te doden is?! afijn, Het spel is nog steeds goed. Wat ik persoonlijk tof vond was de muziek. Door de levels heen horen we remixes van eerdere gebruikte castlevania muziek. Maar dit had een remake moeten zijn (van wat ik begrijp) van Caslevania adventure, maar waarom gebruiken ze dan niet hetzelfde soort muziek?!
Het is niet perfect, maar het kost maar 10 euro dus het is ’t waard. Denk je dat je goed genoeg bent om caslevania te spelen? Muhahaha! Wacht maar totdat je het speelt! En welke maand is het nou beter om een griezel spel te spelen dan in october? Happy Halloween =D
Cijfer:
8,4

6421
18 jaar
prima castlevania game!
Castlevania: The Adventure ReBirth schijnt een remake van de gameboy spel: Castlevania Adventure te zijn. Persoonlijk vind ik dit niet een remake. aDe Wii versie heeft andere graphics, ik herken de Gameboy game hier niet in. Dat wil nog niet zeggen dat dit een slechte game is, integendeel. The Adventure ReBirth is typische Castlevania game, niet zoals de Metroidvania games. Het spel brengt je terug naar de wat oudere series van de games maar dan met betere grapics. Prima game alleen wat kort dus je hebt het snel uitgespeeld.
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een Fantastisch avontuur met Castlevania The Adventure ReBirth voor de Nintendo Wii! Deze game is een remake van het klassieke Castlevania: The Adventure, oorspronkelijk uitgebracht op de Game Boy in 1989. In deze actievolle platformgame speel je als Christopher Belmont, een dappere vampierjager die het opneemt tegen de sinistere Dracula en zijn legioenen van monsters. Met verbeterde graphics, vernieuwde muziek en uitdagende gameplay-mechanieken, biedt deze game een moderne twist op een tijdloze klassieker. Tof hè!

Historische Context


Castlevania The Adventure ReBirth werd uitgebracht in 2009 als onderdeel van Konami’s ReBirth-serie, die klassieke games opnieuw uitbracht met moderne verbeteringen. Deze game werd goed ontvangen door zowel oude fans als nieuwe spelers, dankzij de nostalgische charme en de verbeterde spelervaring. De originele Castlevania: The Adventure was een van de eerste handheld Castlevania-games en legde de basis voor vele vervolgen en spin-offs in de serie. Haha, wat een geschiedenis!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Castlevania The Adventure ReBirth is a loving homage to the original that improves upon it in every way. A must-play for fans of the series."
GameSpot zei: "This game perfectly captures the essence of what made the original Castlevania games so beloved, while adding enough new elements to keep things fresh."

Iets voor jou?


Deze game is Fantastisch voor fans van klassieke actie-platformgames en iedereen die houdt van een goede uitdaging. Als je vroeger van de originele Castlevania-games hield, zul je deze remake zeker waarderen. Ook nieuwe spelers die willen ervaren hoe het was om als vampierjager te strijden tegen Dracula zullen genieten van deze spannende game. Bleh aan iedereen die dit niet wil proberen!

Vergelijkbare Games


Als je Castlevania The Adventure ReBirth leuk vindt, dan heb ik hier een paar aanraders voor je:

  1. Super Castlevania IV - Een andere klassieker in de serie met geavanceerde gameplay-mechanieken.

  2. Castlevania: Symphony of the Night - Een van de meest geprezen titels in de Castlevania-franchise, nu beschikbaar op diverse platforms.

  3. Metroid: Other M - Een actievolle platformgame met een vergelijkbare sfeer en uitdagende gameplay.

Castlevania: The Adventure ReBirth

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Castlevania: The Adventure ReBirth

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 2 Geheimen

Geheimen:
Hoe krijg ik de "Classic" optie in het Options-menu om de Castlevania-game in 8-bit stijl te spelen op WiiWare?
Bramd de Groot
25454
Speel Castlevania: The Adventure ReBirth uit om de optie "Classic" te krijgen in het Options-menu. Met deze optie zal het spel eruitzien als de klassieke 8-bit Castlevania-games.

Geheimen:
Hoe kan ik een specifiek level kiezen in Castlevania: The Adventure ReBirth op WiiWare?
Bramd de Groot
25454
Als je "naar rechts" ingedrukt houdt als je voor "Game Start" kiest in Castlevania: The Adventure ReBirth, kun je elk level kiezen dat je al een keer verslagen hebt, in plaats van dat je alleen verder kan gaan waar je was in het verhaal.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg