x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Casper’s Scare School: Spooky Sportdag - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Casper’s Scare School: Spooky Sportdag is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 5.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Casper’s Scare School: Spooky Sportdag

Afbeelding voor  Caspers Scare School Spooky Sportdag

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5051272005939

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Caspers Scare School Spooky Sportdag

Afbeeldingen

Doe mee met alemaal activiteiten en win het spel!
Doe mee met alemaal activiteiten en win het spel!
Ben jij angstaanjagend snel?!
Ben jij angstaanjagend snel?!
Beoordelingen voor   Caspers Scare School Spooky Sportdag

Beoordelingen Casper’s Scare School: Spooky Sportdag

1 beoordeling - cijfer 4,0

7865
13 jaar
Slecht spel, vermakelijk voor kleintjes
Dit is een erg saai spel voor mij, maar voor kleine kinderen kan dit best vermakend zijn. De kindvriendelijke graphics en de minigames zijn perfect voor 6 jarigen. Maar niet voor oudere mensen. Daarom is dit spel denk ik een afrader voor iedereen hier.
Casper’s Scare School: Spooky Sportdag
Cijfer:
4,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Caspers Scare School Spooky Sportdag"! Deze Fantastische game is gebaseerd op de populaire animatieserie "Casper’s Scare School" en neemt je mee op een griezelig leuk avontuur. Je speelt als Casper, het vriendelijke spookje, en neemt deel aan een reeks spookachtige sportevenementen op zijn enge school. Van spookachtige voetbalwedstrijden tot griezelige hindernisbanen, deze game zit boordevol plezier en avontuur! De ontwikkelaars hebben echt hun best gedaan om de sfeer van de animatieserie perfect vast te leggen, met kleurrijke graphics en spannende gameplay-mechanieken. Dus trek je spookkleren aan en maak je klaar voor een sportdag zoals je nog nooit hebt meegemaakt!

Historische Context


"Caspers Scare School Spooky Sportdag" kwam uit in een tijd waarin de animatieserie "Casper’s Scare School" enorm populair was bij kinderen. De serie, die begon in 2006, bracht het klassieke personage Casper het vriendelijke spookje naar een nieuwe generatie kijkers. Deze game heeft diezelfde charme en aantrekkingskracht, waardoor fans van de show zich meteen thuis zullen voelen. Het is een perfecte nostalgische trip voor degenen die opgroeiden met de serie, en een leuke introductie voor nieuwe fans.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Caspers Scare School Spooky Sportdag is een leuke en toegankelijke game voor jongere spelers. De minigames zijn eenvoudig te begrijpen en bieden genoeg variatie om spelers bezig te houden."
Nintendo Life zegt: "Deze game weet de sfeer van de animatieserie goed te vangen en biedt een leuke mix van sportieve uitdagingen en spookachtige avonturen. Een aanrader voor fans van Casper!"

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge kinderen die houden van avontuur en sportieve uitdagingen met een griezelig tintje. Fans van de animatieserie "Casper’s Scare School" zullen deze game ook Fantastisch vinden! Maar ook ouders die op zoek zijn naar een kindvriendelijke game die zowel leuk als spannend is, zullen hier blij van worden. En natuurlijk, iedereen die van spookjes en sport houdt, zal genieten van deze unieke combinatie!

Vergelijkbare Games


Als je genoten hebt van "Caspers Scare School Spooky Sportdag", dan zijn hier nog een paar andere Fantastische games die je misschien ook leuk vindt:
1. **Luigi’s Mansion** - Een spookachtig avontuur waar je Luigi helpt om geesten te vangen in een griezelig herenhuis.
2. **Ghostbusters: The Video Game** - Sluit je aan bij de Ghostbusters en vang geesten in deze actievolle game.
3. **Mario & Sonic op de Olympische Spelen** - Combineer sport en plezier met je favoriete Nintendo- en Sega-personages!
Casper’s Scare School: Spooky Sportdag

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Casper’s Scare School: Spooky Sportdag

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Casper’s Scare School: Spooky Sportdag... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.