x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Cars Race-O-Rama - Wii All in 1!

Kinderlijk racen en doelloos rondrijden in "Cars Race-O-Rama"
Professionele beoordeling: 6,0 - Lees de review!

Kopen:

Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
6.99
€ 3.99aanbieding
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Cars Race-O-Rama

Afbeelding voor  Cars Race-O-Rama

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4005209120821
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Cars Race-O-Rama

Afbeeldingen

Je kunt kiezen uit een aantal auto’s, ieder met eigen prestaties.
Je kunt kiezen uit een aantal auto’s, ieder met eigen prestaties.
Die ouwe chagrijn mag zijn snor wel eens scheren.
Die ouwe chagrijn mag zijn snor wel eens scheren.
Verre jumps leveren extra punten op.
Verre jumps leveren extra punten op.
Nu lijkt het nog koek en ei, maar tijdens de race snijdt ze je af!
Nu lijkt het nog koek en ei, maar tijdens de race snijdt ze je af!
Beoordelingen voor   Cars Race-O-Rama

Beoordelingen Cars Race-O-Rama

1 beoordeling - cijfer 7,0

15616
14 jaar
Bijna hetzelfde als Cars
Dit spel is bijna hetzelfde als de gewone Cars. Alleen met meer auto’s en leukere mini-games! Ook kun je nieuwe auto’s winnen en verven in verschillende kleuren. Mijn broertje is altijd Ramone (Blauw).

Je moet eigelijk almaar door een gebied rijden en punten verzamelen. Als je veel punten hebt, kun je missies (mini-games) gaan spelen. Deze moet je winnen om verder te komen in het spel.
Lees meer...
Ook kun je even snel een raceje doen met iemand anders. Het nadeel hiervan is dat je maar met 2 spelers kunt doen. Dus niet met 4 of meer. Dat is wel jammer.

Verder zijn de graphics iets beter dan bij Cars. En de muziek is ook beter.
Verberg.
Cars Race-O-Rama
Cijfer:
7,0

Productbeschrijving


Hallo daar, racefans! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Cars Race-O-Rama" voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game is gebaseerd op de populaire Disney-Pixar film "Cars" en laat je racen met je favoriete personages zoals Lightning McQueen en zijn vrienden. In deze game neem je deel aan de spannende Race-O-Rama competitie en reis je naar verschillende locaties zoals Radiator Springs en Santa Carburera. De gameplay-mechanieken zijn eenvoudig maar uitdagend, waardoor zowel jongere spelers als ervaren gamers plezier kunnen hebben. Ontwikkeld door Incinerator Studios en uitgebracht door THQ, biedt deze game unieke aanpassingsmogelijkheden voor je auto’s en een verscheidenheid aan race-modi om je rijvaardigheden te testen. Wowie, dat klinkt als veel plezier!

Historische Context


"Cars Race-O-Rama" werd uitgebracht in 2009 en is het derde deel in de "Cars" videogame-serie. De game bouwt voort op het succes van zijn voorgangers, "Cars" en "Cars Mater-National," en voegt nieuwe functies en verbeterde graphics toe. Door de jaren heen is de game populair gebleven onder fans van de film en racegame-liefhebbers. Het is een Fantastische toevoeging aan de collectie van elke Nintendo fan!

Recensies van Experts


IGN gaf de game een gemengde recensie en zei: "Cars Race-O-Rama is een leuke game voor jonge fans van de film, maar mist de diepgang voor hardcore gamers." GameSpot voegde toe: "De kleurrijke graphics en bekende personages maken dit een hit bij kinderen, maar de repetitieve gameplay kan snel vervelen."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge fans van de "Cars" films die houden van racen en avontuur. Maar ook ouders die samen met hun kinderen willen spelen, zullen veel plezier beleven aan deze Fantastische game! Met zijn toegankelijke gameplay is het een uitstekende keuze voor gezinnen en casual gamers.

Vergelijkbare Games


Als je "Cars Race-O-Rama" leuk vindt, dan raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar "Mario Kart Wii," "Sonic & Sega All-Stars Racing," en "Excite Truck." Deze games bieden vergelijkbare race-actie en plezier!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! "Cars Race-O-Rama" is compatibel met zowel de Nintendo Wii als de Wii U. Dus of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van deze spannende races. Wowie, dat is handig!

Bleh, ik moet nu echt gaan racen, maar ik weet zeker dat je net zo veel plezier zult hebben met "Cars Race-O-Rama" als ik! Veel raceplezier!
Cars Race-O-Rama

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Cars Race-O-Rama

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Persoonlijke tips - 1 Cheats en Codes

Cheats en Codes:
Cheats
Grotehaas
15280
Voer de codes in het Options Menu onder Cheats

SLVRKEY Unlock alle Arcade Mode Events
GOLDKEY Unlock alle Story Mode Events
EVRYBDY Unlock alle vrienden van Lightning McQueen
CARSHOW Unlock Paint Jobs voor alle karakters behalve Lightning McQueen
GR8MODS Unlock alle Custom Kit Parts van Lightning McQueen

Persoonlijke tip:
Wacht tot de laatste ronde
Grotehaas
15280
40 jaar
Bij de sterwedstrijden kun je 3 sterren verzamelen. Hiermee verdien je accesoires voor je auto’s. Deze verzamel je liefst in de eerste rondes (zijn er maar 2 rondes te rijden natuurlijk alleen in de eerste ronde).

Je hoeft pas echt te gaan racen in de laaste ronde. Het maakt namelijk niet uit (ok er zijn grenzen, maar 30 seconden is geen probleem) hoever je achter ligt. Je haalt de concurrentie namelijk bij een goed gebruik van de turbo en wat foutloze bochten gemakkelijk in.

Dit voorkomt dat je races nog een keer opnieuw moet rijden om sterren te verzamelen!!

Persoonlijke tip:
Megajumps maken
Grotehaas
15280
40 jaar
Met een goede jump krijg je 250, 500 of zelf 750 punten. Belangrijker is dat sommige sterren bij een "gold event" alleen te bereiken zijn met een grote sprong. Dus... hoe maak je eigenlijk een flinke sprong?
Je zou verwachten dat je op het allerlaatst moet springen en dus goed moet timen. Niets is minder waar! Je zult juist heel vroeg moeten bewegen met de remote om de grootste sprongen te maken. Met een beetje pech spring je nu zelfs over de sterren heen, wat natuurlijk ook niet de bedoeling is.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg