x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Cake Mania: In the Mix - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Cake Mania: In the Mix is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 9.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Cake Mania: In the Mix

Afbeelding voor  Cake Mania In the Mix

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie, Simulatie
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060136650680

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Cake Mania In the Mix

Afbeeldingen

Speel in veel verschillende restaurants!
Speel in veel verschillende restaurants!
Neem bestellingen op en houd je klanten te vreden!
Neem bestellingen op en houd je klanten te vreden!
Koop betere spulllen zodat je nog beter kunt koken!
Koop betere spulllen zodat je nog beter kunt koken!
Afbeelding voor Cake Mania In the Mix

Links

Beoordelingen voor   Cake Mania In the Mix

Beoordelingen Cake Mania: In the Mix

1 beoordeling - cijfer 7,0

816
14 jaar
Spel voor onder de 10 jaar
M’n zusje vindt dit een leuk spel. Ze houd zelf ook van lekker koken. In dit spel kun je dat ook doen. Maar voor ouderen (+10) is het niet echt een leuke game. Voor kinderen onder 10 jaar is Cake Mania: In the Mix echt super leuk om te spelen met de wii.
Cijfer:
7,0

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij Cake Mania In the Mix voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game laat je in de schoenen stappen van Jill, een getalenteerde bakker die haar eigen bakkerij runt. In deze game moet je overheerlijke taarten bakken en decoreren voor een steeds groter wordende groep klanten. Met de Wii-afstandsbediening kun je de ingrediënten mixen, de taarten bakken en ze prachtig decoreren. Het is net alsof je echt aan het bakken bent! En dat maakt mij super blij!
De game is ontwikkeld door Sandlot Games en biedt verschillende uitdagende levels waarin je snelheid en precisie op de proef worden gesteld. Kun jij alle klanten tevreden houden en de beste bakker van de stad worden? Met kleurrijke graphics en leuke personages is dit een game die je niet wilt missen!

Historische Context


Cake Mania In the Mix is een deel van de populaire Cake Mania-serie, die oorspronkelijk begon als een PC-game in 2006. Deze serie heeft door de jaren heen vele harten veroverd met zijn verslavende gameplay en charmante stijl. De Wii-versie voegt een nieuwe dimensie toe door gebruik te maken van de bewegingssensoren van de Wii-afstandsbediening, wat het bakken nog leuker maakt!

Recensies van Experts


IGN schreef: "Cake Mania In the Mix is a delightful and engaging game that will keep you entertained for hours. The use of the Wii Remote adds a new layer of interactivity that fans of the series will appreciate."
GameSpot zei: "This game is perfect for anyone who loves time management games. The colorful graphics and charming characters make it a joy to play."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van bakken en tijdmanagementgames houdt. Of je nu een jongere speler bent die net begint met games of een volwassene die op zoek is naar een ontspannende, maar uitdagende ervaring, Cake Mania In the Mix heeft voor ieder wat wils. Fans van de eerdere Cake Mania-titels zullen ook genieten van deze nieuwe toevoeging aan de serie.

Vergelijkbare Games


Als je van Cake Mania In the Mix houdt, dan raad ik je ook aan om Diner Dash en Cooking Mama te proberen. Beide games bieden een vergelijkbare mix van tijdmanagement en kookplezier. En natuurlijk zijn ze ook Fantastisch!

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M


Haha! Stel je voor dat ik, Mr M, samen met mijn beste vriend Yoshi in de bakkerij van Jill zou werken. Yoshi zou de taarten versieren met zijn tong, en ik zou de klanten bedienen met mijn pootjes. We zouden de beste bakkerij in het Mushroom Kingdom hebben! En als Luma langskomt, zou hij met zijn magische krachten de taarten extra speciaal maken. Dat zou toch Fantastisch zijn?
Cake Mania: In the Mix

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Cake Mania: In the Mix

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Cake Mania: In the Mix... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.