x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Cabela’s Dangerous Hunts 2011 - Nintendo Wii

Kopen:

Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 15.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Links Crossbow Training
Origineel van Nintendo
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
13.99
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Links Crossbow Training
Third Party
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Cabela’s Dangerous Hunts 2011

Afbeelding voor  Cabelas Dangerous Hunts 2011

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Shooter
Uitgebracht:2011
Spelers:1-2
Leeftijd:16+ jaar
EAN:5030917094132

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Cabelas Dangerous Hunts 2011

Afbeeldingen

Jaag op de gevaarlijkste beesten, maar ga nooit in je eentje!
Jaag op de gevaarlijkste beesten, maar ga nooit in je eentje!
Ontketen de jager in jezelf en ga de strijd aan met wolven, beren en andere monsterlijke wezens
Ontketen de jager in jezelf en ga de strijd aan met wolven, beren en andere monsterlijke wezens
Zorg dat je altijd genoeg afstand houdt, anders wordt de jager ineens prooi!
Zorg dat je altijd genoeg afstand houdt, anders wordt de jager ineens prooi!
Voor beginnende jagers zijn er ook minder gevaarlijke prooien als konijnen en herten
Voor beginnende jagers zijn er ook minder gevaarlijke prooien als konijnen en herten
Beoordelingen voor   Cabelas Dangerous Hunts 2011

Beoordelingen Cabela’s Dangerous Hunts 2011

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

1285
17 jaar
Superleuk
Cabela’s Dangerous Hunts 2011 is een superleuk spelletje, zeker als je houdt van wat avontuur. De graphics zijn super mooi voor een wii-spelletje. Het speelt zich af in verschillende klimaten (sneeuw, safari, ...) en dat maakt het net zo plezant. Zo maak je kennis met verschillende wilde dieren.
Cijfer:
9,0

2171
16 jaar
Dit bijna perfecte spel mist leuke Multiplayer...
Ik vind dit spel echt geweldig! Het jagen op beesten is super spannend, omdat je echt niet weet uit welke hoek ze op je af komen. Het verhaal is verder prima, de graphics kan je gewoonweg niet slecht vinden, en je zit het hele spel zo’n beetje op het puntje van je stoel (Of van de bank!) te spelen in de hoop dat er weer nieuwe wolven op je af komen om neer te knallen! Alleen de multiplayer stand is niet echt heel leuk.... Want je kan de hele tijd niet bewegen, alleen maar knallen en richten... Dus daarom is het spel niet helemaal perfect!
Cabela’s Dangerous Hunts 2011
Cijfer:
8,7

Productbeschrijving


Wowie! Bereid je voor op een avontuur vol adrenaline met Cabela’s Dangerous Hunts 2011 voor de Nintendo Wii! In deze Fantastische game ga je op een spannende jacht in de meest gevaarlijke omgevingen ter wereld. Het verhaal draait om Cole Rainsford, een jager die op zoek gaat naar de meest woeste en gevaarlijke dieren op aarde. Met een mix van actie en strategie moet je je vaardigheden als jager bewijzen. Gebruik verschillende wapens en overleef intense momenten waarbij je wordt aangevallen door wilde dieren. Het spel is ontwikkeld door Activision en maakt gebruik van de unieke Wii-mote voor een meeslepende en interactieve ervaring. Tof hè!

Historische Context


Cabela’s Dangerous Hunts 2011 werd uitgebracht in 2010 en is onderdeel van de populaire Cabela’s-serie, die bekend staat om zijn realistische jachtsimulaties. Deze serie heeft een trouwe schare fans opgebouwd sinds het begin en elke nieuwe uitgave brengt weer nieuwe spannende elementen en uitdagingen met zich mee. Dit deel werd geprezen om zijn verbeterde graphics en de intense, meeslepende gameplay.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Cabela’s Dangerous Hunts 2011 delivers a thrilling hunting experience with its intense gameplay and realistic environments."
GameSpot beoordeelde de game met: "A solid entry in the Cabela’s series, offering both excitement and challenge for hunting enthusiasts."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor avontuurlijke spelers die houden van spanning en actie. Jachtliefhebbers zullen vooral genieten van de realistische omgevingen en uitdagende gameplay. Maar ook gamers die op zoek zijn naar iets anders dan de gebruikelijke platformers en RPG’s zullen deze game Fantastisch vinden!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Cabela’s Dangerous Hunts 2011, dan vind je Monster Hunter Tri voor de Wii misschien ook wel leuk. Beide games bieden een intense jachtervaring, maar in Monster Hunter Tri jaag je op gigantische monsters in plaats van realistische wilde dieren. Wow!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii spellen, inclusief Cabela’s Dangerous Hunts 2011, kunnen afgespeeld worden op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus je kunt deze spannende jachtgame spelen op je favoriete console. Haha! Tijd om te jagen!
Cabela’s Dangerous Hunts 2011

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Cabela’s Dangerous Hunts 2011

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Cabela’s Dangerous Hunts 2011... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.