x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Cabela’s Dangerous Adventures - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Cabela’s Dangerous Adventures is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 11.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Cabela’s Dangerous Adventures

Afbeelding voor  Cabelas Dangerous Adventures

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Simulatie, Shooter
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:16+ jaar
EAN:5030917060250
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Cabelas Dangerous Adventures

Afbeeldingen

Cabela’s Dangerous Adventures: Afbeelding met speelbare characters
Schiet nou, hij komt wel heel dichtbij.
Schiet nou, hij komt wel heel dichtbij.
De beer is misschien wel een kop groter, maar jij maakt hem een kopje kleiner!
De beer is misschien wel een kop groter, maar jij maakt hem een kopje kleiner!
Deze wolven komen niet voor een slaapfeestje! Schiet op!
Deze wolven komen niet voor een slaapfeestje! Schiet op!
Beoordelingen voor   Cabelas Dangerous Adventures

Beoordelingen Cabela’s Dangerous AdventuresProductbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een spannend avontuur in de wildernis met Cabela’s Dangerous Adventures voor de Nintendo Wii! Deze game is echt Fantastisch voor iedereen die van jagen en avontuur houdt. In Cabela’s Dangerous Adventures neem je de rol aan van een dappere jager die door de meest gevaarlijke en exotische locaties ter wereld reist. Van de Afrikaanse savanne tot de diepe bossen van Noord-Amerika, je komt oog in oog te staan met de meest indrukwekkende en gevaarlijke dieren die de natuur te bieden heeft.

De gameplay-mechanieken zijn super realistisch en zorgen ervoor dat je helemaal in het jachtavontuur wordt gezogen. Je moet niet alleen goed kunnen richten en schieten, maar ook strategisch nadenken en je omgeving in de gaten houden. De game is ontwikkeld door Activision, een bekende naam in de game-industrie, en biedt een unieke combinatie van spanning en strategie. En dat maakt mij super blij!

Historische Context


Cabela’s Dangerous Adventures werd uitgebracht in 2008 en is sindsdien een populaire titel onder jacht- en avontuurgamers. Deze game bouwt voort op de eerdere succesnummers van de Cabela’s-serie, die al jaren geliefd is bij fans van jachtsimulaties. De serie staat bekend om zijn realistische weergave van de natuur en de spanning van de jacht, en dit deel stelt zeker niet teleur. Het was een tijd waarin realistische simulaties steeds populairder werden, en Cabela’s Dangerous Adventures wist zich te onderscheiden door zijn intense gameplay en prachtige omgevingen.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Cabela’s Dangerous Adventures offers a thrilling hunting experience with a variety of dangerous animals and exotic locations. The game’s realistic mechanics and strategic gameplay make it a standout in the hunting genre." En GameSpot zegt: "For those who enjoy hunting games, Cabela’s Dangerous Adventures provides a robust and engaging experience. The thrill of tracking and hunting dangerous game in exotic locales is well-captured."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor avontuurlijke gamers die houden van de spanning van de jacht! Als je een fan bent van realistische simulaties en strategische gameplay, dan is Cabela’s Dangerous Adventures echt iets voor jou. Het is ook een geweldige keuze voor liefhebbers van natuurdocumentaires en iedereen die altijd al eens wilde weten hoe het is om in de schoenen van een professionele jager te staan.

Vergelijkbare Games


Als je Cabela’s Dangerous Adventures leuk vindt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar andere jachtsimulaties zoals Cabela’s Big Game Hunter en Cabela’s African Safari. Deze games bieden vergelijkbare spannende en realistische jachtervaringen. En vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game snel in huis. Hoe Fantastisch is dat?
Cabela’s Dangerous Adventures

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Cabela’s Dangerous Adventures

Tips en geheimen, cheats en codes

Cheats en Codes:
470 Nitro Express High Caliber Rifle Unlocken
Dennis2
7431
Ga naar het Extra's Menu en selecteer Enter Special Code. De code die je dan in moet vullen om dit wapen te unlocken is: 101987
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg