x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Cabela’s Big Game Hunter 2010 - Nintendo Wii

Kopen:

Cabela’s Big Game Hunter 2010
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 15.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Links Crossbow Training
Origineel van Nintendo
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.99
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Links Crossbow Training
Third Party
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Cabela’s Big Game Hunter 2010

Afbeelding voor  Cabelas Big Game Hunter 2010

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie, Shooter
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:16+ jaar
EAN:5030917053535

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  Cabelas Big Game Hunter 2010

Afbeeldingen

Dood als deze jager eigenhandig verschillende bedreigde diersoorten!
Dood als deze jager eigenhandig verschillende bedreigde diersoorten!
Weer een mooi trofee erbij
Weer een mooi trofee erbij
Het is net Duck Hunt voor de NES, maar dan zonder irritante lachende honden...
Het is net Duck Hunt voor de NES, maar dan zonder irritante lachende honden...
Vissen is ook een vorm van jagen, maar dan minder gevaarlijk!
Vissen is ook een vorm van jagen, maar dan minder gevaarlijk!
Beoordelingen voor   Cabelas Big Game Hunter 2010

Beoordelingen Cabela’s Big Game Hunter 2010

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,6

6127
15 jaar
Leuk spel, maar het richten is wel vervelend
De arcade games zijn erg leuk om te proberen en om je score te verbeteren en de storymode was erg verslavend naar mijn mening. Het richten was soms wel een beetje vervelend en je moet al je kogels opschieten voordat je weer opnieuw kunt richten. Maar al met al heb ik me wel erg vermaakt met Cabela’s Big Game Hunter 2010.
Cijfer:
7,5

10545
21 jaar
Spannende jachtgame met realistische graphics en uitdagende missies
Cabela's Big Game Hunter 2010 is een spannende jachtgame voor de Nintendo Wii waarin je op zoek gaat naar grote dieren in diverse omgevingen. Ik vond het geweldig om te kunnen kiezen uit verschillende wapens en uitrustingen, wat echt je vaardigheden op de proef stelt. De realistische graphics zorgden bij mij voor een immersieve ervaring, zeker tijdens de uitdagende missies waar strategie en precisie belangrijk zijn.

Het spel biedt verschillende modi, waardoor je zowel alleen als met vrienden kunt spelen. Dit maakt het niet alleen leuk, maar ook competitief. Voor mij was het samen spelen met vrienden een van de hoogtepunten, omdat het veel plezier en competitie toevoegt aan de game. De variatie in de missies houdt het spel fris en boeiend.

Voor fans van jacht- en avonturenspellen is Cabela's Big Game Hunter 2010 een goede keuze. De realistische omgevingen en de noodzaak om strategisch te denken maken het spel uitdagend en leuk. Hoewel het misschien niet voor iedereen is, vooral als je niet van jagen houdt, is het zeker een aanrader voor liefhebbers van het genre.
Cabela’s Big Game Hunter 2010
Cijfer:
7,0

8512
16 jaar
Mooi spel!
Dit spel is een van de betere uit deze categorie. Cabela’s Big Game Hunter 2010 speelt fijn, de graphics zijn erg goed en alles voelt realistisch aan. Dit is echt een spel dat je moet hebben!
Cijfer:
8,2

Productbeschrijving


Welkom bij de wildernis, avonturiers! Cabela’s Big Game Hunter 2010 is een spannende jachtgame waarin je de rol aanneemt van een professionele jager. De game, ontwikkeld door Cauldron en uitgegeven door Activision, biedt een realistische en uitdagende jachtervaring. In deze game reis je naar verschillende exotische locaties over de hele wereld, van de besneeuwde bergtoppen van Alaska tot de uitgestrekte savannes van Afrika. Je krijgt de kans om op diverse wilde dieren te jagen, zoals elanden, beren en leeuwen. De game biedt ook een dynamisch weersysteem en een dag-nacht cyclus, wat de uitdaging nog groter maakt. Fantastisch, toch?

Historische Context


Cabela’s Big Game Hunter 2010 werd uitgebracht in een tijd waarin jachtgames steeds populairder werden. De serie begon al in 1998 en heeft sindsdien een trouwe schare fans opgebouwd. Deze editie bracht een aantal verbeteringen met zich mee, zoals betere graphics en meer realistische jachtmechanismen. Het was een van de eerste games in de serie die gebruik maakte van de Wii-mote voor een meer interactieve ervaring. Wow, wat een vooruitgang!

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "Cabela’s Big Game Hunter 2010 offers a surprisingly deep and engaging hunting experience." GameSpot merkte op: "The game’s realistic environments and animal behaviors make it a must-play for hunting enthusiasts."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jachtliefhebbers en avonturiers die van de natuur houden. Of je nu een doorgewinterde jager bent of gewoon op zoek bent naar een spannend avontuur, Cabela’s Big Game Hunter 2010 heeft voor ieder wat wils. Het gebruik van de Wii-mote maakt het ook een leuke ervaring voor gezinnen en vrienden die samen willen spelen. Haha, wat een plezier!

Vergelijkbare Uitgaves


Er zijn verschillende edities van Cabela’s Big Game Hunter beschikbaar, waaronder speciale bundels met een plastic geweeraccessoire voor een nog realistischere ervaring. Deze bundels maken de game nog leuker en uitdagender!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Cabela’s Big Game Hunter 2010, dan raad ik ook Cabela’s Dangerous Hunts 2011 en Deer Drive aan. Beide games bieden een vergelijkbare jachtervaring en zijn ook beschikbaar voor de Nintendo Wii. Fantastisch, nietwaar?

Tips en Tricks


Begin je net met jagen? Hier zijn een paar tips van Mr M! Zorg ervoor dat je altijd de windrichting in de gaten houdt, want dieren kunnen je ruiken. Gebruik de omgeving als dekking en beweeg langzaam om niet opgemerkt te worden. En vergeet niet om je wapens regelmatig te upgraden voor een efficiëntere jacht. Veel succes, avonturiers!
Cabela’s Big Game Hunter 2010

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Cabela’s Big Game Hunter 2010

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Kun je snel punten scoren door gewoon naar het hert toe te lopen in missie 4, level 5 van Cabela's Big Game Hunter 2010?
Luukgamer
30
11 jaar
In missie 4, level 5 van Cabela’s Big Game Hunter 2010 kun je gewoon naar het hert toelopen! Ik heb daarmee 781 punten gescoord.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg