x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Brothers in Arms: Double Time - Wii All in 1!

Kopen:

Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Brothers in Arms: Double Time

Afbeelding voor  Brothers in Arms Double Time

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:16+ jaar
EAN:3307210415233
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Brothers in Arms Double Time

Afbeeldingen

In dit spel speel je met een groep troepen die probeert de Duitse onderdrukking te stoppen.
In dit spel speel je met een groep troepen die probeert de Duitse onderdrukking te stoppen.
Behalve op de grond zul je ook vanuit de lucht aanvallen uitvoeren.
Behalve op de grond zul je ook vanuit de lucht aanvallen uitvoeren.
Vernietig de vijand met mooie wapens.
Vernietig de vijand met mooie wapens.
Maak op strategische wijze gebruik van de omgeving om je vijanden te overmeesteren.
Maak op strategische wijze gebruik van de omgeving om je vijanden te overmeesteren.
Beoordelingen voor   Brothers in Arms Double Time

Beoordelingen Brothers in Arms: Double Time

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 3,5


8027
24 jaar
Rampzalige besturing verpest een goede game
Het spel heeft een best goed verhaal, leuke karakters, goede gameplay en geweldig geluid. Dus wat is er dan fout gegaan?

Het antwoord is simpel: slecht gecodeerde besturing. Een shooter waarbij de besturing naar links zwenkt als jij rechts stuurt is onvergeeflijk en als je het ding neerlegt begint ie uit zichzelf te sturen.

De slechte besturing maakt Brothers in Arms: Double Time onspeelbaar en dat is jammer want opzich is het een goede shooter.
Cijfer:
3,0

3535
16 jaar
Wat een besturing!!! Dus niet.
Op het eerste gezicht is Brothers in Arms: Double Time een mooi spel. Dat is het ook. Het heeft fraaie graphics, een goed verhaal en heel goede geluidseffecten. Maar al deze pluspunten vervagen als je het hebt over de besturing. Die is echt slecht. Het is heel moeilijk om goed te richten en daarbij doet hij dingen die je niet met je wii-afstandsbediening doet. Conclusie: mooi spel met slechte besturing.
Cijfer:
4,0

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een episch avontuur met Brothers in Arms Double Time voor de Nintendo Wii! Deze game combineert de eerste twee titels van de befaamde Brothers in Arms-serie, namelijk Road to Hill 30 en Earned in Blood. Je beleeft de Tweede Wereldoorlog vanuit het perspectief van Sergeant Matt Baker en Corporal Joe Hartsock. De game staat bekend om zijn realistische gameplay en authentieke weergave van historische gebeurtenissen. Met de unieke Wii-besturing voelt het alsof je echt in de actie zit. Je kunt je team leiden, strategische beslissingen nemen en vijanden verslaan met een scala aan wapens. Fantastisch!

Historische Context


Brothers in Arms Double Time kwam oorspronkelijk uit in 2008 en bracht de geliefde series naar de Nintendo Wii. De originele games, Road to Hill 30 en Earned in Blood, werden geprezen om hun realistische benadering van oorlogsvoering en hun sterke verhaallijnen. Deze games waren grote hits op de PC en andere consoles, en met de komst naar de Wii konden spelers nu genieten van de unieke bewegingsbesturingen die de console te bieden had. De game heeft door de jaren heen een trouwe schare fans opgebouwd die de intense en emotionele ervaring waarderen.

Recensies van Experts


IGN schreef over de game: "Brothers in Arms Double Time delivers a solid WWII experience that is both engaging and historically rich." GameSpot voegde toe: "The Wii controls add a new layer of immersion, making it feel like you’re truly part of the action."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van historische shooters en iedereen die geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog. Als je geniet van strategische gameplay waarbij je je troepen moet aansturen en tactische beslissingen moet nemen, dan is dit de game voor jou! Ook verzamelaars van oorlogsgames zullen deze titel zeker in hun collectie willen hebben. Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Brothers in Arms Double Time, dan zijn er nog meer Fantastische games die je kunt proberen! Denk aan Call of Duty: World at War voor de Nintendo Wii, waar je ook de Tweede Wereldoorlog kunt herbeleven. Een andere aanrader is Medal of Honor: Heroes 2, die ook een realistische oorlogservaring biedt.

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons altijd mooie en complete producten vindt, met een ruim aanbod en goede service. Al onze games worden geleverd met 6 maanden garantie, en dat alles voor een lage prijs. Door tweedehands te kopen, help je ook nog eens het milieu! We verkopen alleen games die bedoeld zijn voor de Nederlandse/Europese markt, dus je weet zeker dat je altijd de juiste versie krijgt. Wowie!
Brothers in Arms: Double Time

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Brothers in Arms: Double Time

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Unlock extras.
Wesley123
3535
Ga naar Profiel en maak een profiel aan met als naam 2ndsquad. Dit zorgt ervoor dat je alle unlock extra’s hebt.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg