x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Bonsai Barber

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie, Party
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:1000
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Bonsai Barber

Afbeeldingen

Boxshot Bonsai Barber
Okee, deze heb ik allemaal. Nog twee bloemkolen, dan heb ik eindelijk kwartet!
Okee, deze heb ik allemaal. Nog twee bloemkolen, dan heb ik eindelijk kwartet!
Sommige klanten kun je beter samen met een vriend of vriendin behandelen.
Sommige klanten kun je beter samen met een vriend of vriendin behandelen.
Nooit geweten dat die knolraap en bosui zo nodig naar de kapper moesten...
Nooit geweten dat die knolraap en bosui zo nodig naar de kapper moesten...
Een pratende wortel? Nu heb ik echt alles gezien!
Een pratende wortel? Nu heb ik echt alles gezien!
Afbeelding voor Bonsai Barber

Links

Beoordelingen voor   Bonsai Barber

Beoordelingen Bonsai Barber

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 5,6

9087
30 jaar
Origineel en leuk spelletje
Bonsai Barber is een erg origineel en leuk spelletje dat gebruik maakt van de Wii-controls. In dit spel knip je de haren van verschillende groenten en fruit. Er zijn vele kapsels, zowel eenvoudige als ingewikkelde, en je kan ze ook kleuren. Om aan de slag te gaan heb je verschillende tools zoals een schaar en tondeuse. Er zit ook een handig logboek in het spel dat bijhoudt wie je klanten zijn, welke kapsels je hebt geknipt en welke prijzen je hebt gekregen. De graphics zijn simpel maar wel erg mooi en passen perfect bij dit spel. Het spel is te beperkt om een volwaardig Wii-spel te zijn maar als Wiiware spelletje is het wel erg leuk en zeker een aanrader.
Cijfer:
7,2

4194
13 jaar
Erg slecht
Ik vind Bonsai Barber behoorlijk onorigineel. Hij is te gewoon, te simpel, en de groente mannetjes zien er niet uit. Deze Wii Ware moet je niet nemen, die groente gaat je letterlijk de keel uit hangen en de graphics zien er ook al niet uit.
Cijfer:
4,0

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Ik ben Mr M., jouw vrolijke muntje met pootjes en armpjes, en ik ben hier om je alles te vertellen over een unieke en hilarische game genaamd Bonsai Barber voor de Nintendo Wii!

In Bonsai Barber kruip je in de huid van een professionele bonsai-boomkapper! Ja, je leest het goed! Het is jouw taak om de mooiste kapsels te creëren voor een schattige cast van groenten en fruit, zoals een tomaat, een aardbei en zelfs een maiskolf. De gameplay is super leuk en intuïtief; je gebruikt de Wii-afstandsbediening als je schaar, tondeuse en andere gereedschappen om de planten te trimmen en te stylen. Fantastisch, toch?

Deze game is ontwikkeld door Zoonami, een studio die opgericht is door Martin Hollis, een van de breinen achter de legendarische game GoldenEye 007. Het is een spel dat draait om creativiteit en precisie, en het zal je zeker aan het lachen maken met zijn charmante personages en grappige dialogen.

Historische Context


Bonsai Barber kwam uit in 2009 en was een van de eerste WiiWare-titels die echt de mogelijkheden van de Wii Remote benutten. Hoewel het geen mainstream hit was, heeft het een cultstatus verworven dankzij zijn unieke concept en charmante presentatie. Het is een perfecte game voor iedereen die op zoek is naar iets anders dan de gebruikelijke actie- en avonturentitels.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Bonsai Barber is a delightful and quirky game that offers a refreshing change of pace. The controls are intuitive, and the characters are absolutely charming." Fantastisch, toch?

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor creatievelingen en iedereen die houdt van schattige en grappige games. Of je nu een jonge gamer bent die graag knutselt of een volwassene die op zoek is naar een ontspannende en vermakelijke ervaring, Bonsai Barber heeft voor ieder wat wils. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet een maiskolf een nieuw kapsel geven? Haha!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Bonsai Barber, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar andere creatieve en unieke games op de Wii, zoals WarioWare: Smooth Moves en Art Academy. Beide games zijn net zo Fantastisch en bieden een unieke en vermakelijke ervaring!

Als ik niet aan het werk ben...


Oh, ik zou dolgraag mijn vrije tijd doorbrengen in de wereld van Bonsai Barber! Stel je voor, ik, Mr M., met mijn beste vrienden Yoshi en Luma, die samen een kapsalon runnen voor groenten en fruit. Yoshi zou de klanten met zijn charmante glimlach verwelkomen, terwijl Luma met haar magische krachten de perfecte kapsels creëert. En ik? Ik zou rondhuppelen, iedereen aanmoedigen en natuurlijk zorgen dat iedereen een Fantastische tijd heeft! Wowie, wat een avontuur zou dat zijn!
Bonsai Barber

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Bonsai Barber

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Wie heeft er nog meer aan Nintendo-spellen gewerkt naast Martin Hollis?
Hii
9087
30 jaar
Martin Hollis, de designer van dit spel, heeft ook aan andere Nintendo-spellen meegewerkt zoals Bonsai Barber en Perfect Dark voor de N64. Van schietspellen tot een kapersimulatie... veelzijdige kerel!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Bonsai Barber

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg