x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Blood Beach

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:16+ jaar
Nintendo Points:500
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Blood Beach

Afbeeldingen

Boxshot Blood Beach
Speel als een Duitse soldaat in Blood Beach (niet te verwarren met de gelijknamige horrorfilm).
Speel als een Duitse soldaat in Blood Beach (niet te verwarren met de gelijknamige horrorfilm).
Schiet op iedereen die het strand op probeert te komen!
Schiet op iedereen die het strand op probeert te komen!
’Denk je dat ik van zo dichtbij nog kan missen?"
’Denk je dat ik van zo dichtbij nog kan missen?"
"Jij raakt mij niet! Ik heb zelfs Pearl Harbor nog overleefd!"
"Jij raakt mij niet! Ik heb zelfs Pearl Harbor nog overleefd!"
Afbeelding voor Blood Beach

Links

Beoordelingen voor   Blood Beach

Beoordelingen Blood Beach

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 4,5

740
14 jaar
niet echt een aanrader
Dit spel is wel grappig, het kost 500 muntjes in wii ware maar verder stelt het niet zo veel voor. Wat je in dit spel moet doen is namelijk je strand verdedigen tegen vliegtuigen en tanks en militairen. In het begin is Blood Beach wel leuk maar het gaat snel vervelen.
Cijfer:
5,9

8512
16 jaar
Nee!
Dit spel verdient eigenlijk nog lager dan een 1,5! In Blood Beach ben je een Duitse soldaat die een strand moet beschermen tegen militairen, tanks en vliegtuigen... Hmm... Klinkt nog redelijk. Maar als je dan naar het spel kijkt is het gewoon meer dan slecht. De graphics zijn echt heel, heel, heel slecht, je irriteert je constant aan de muziek en de besturing is slecht! Dit spel zou moeten worden verwijderd uit de Wii Ware Winkel!
Cijfer:
1,5

7516
19 jaar
Monster actie op angstaanjagend strand!
Blood Beach voor de Wii dompelt spelers onder in een duistere en enge omgeving vol angstaanjagende monsters. Gewapend met een arsenaal aan wapens en vaardigheden is het jouw taak om te overleven tegen de horden vijanden die op je afkomen. Hoewel de game interessante momenten biedt en de horrorliefhebbers zeker zal prikkelen, zijn er enkele kritische punten die de algehele ervaring kunnen beïnvloeden. De visuele uitvoering laat hier en daar te wensen over, waardoor de enge sfeer niet volledig tot zijn recht komt. Bovendien kan de gameplay soms repetitief aanvoelen door een gebrek aan variatie.

Desondanks biedt Blood Beach een enerverende gameplay-ervaring voor fans van het horrorgenre. Dus, pak je wapen, beproef je overlevingsvaardigheden en waag je in de duistere wereld van Blood Beach. Durf jij het aan?
Cijfer:
6,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M hier, klaar om jullie alles te vertellen over de spannende game "Blood Beach" voor de Nintendo Wii! Blood Beach is een oorlogsactie-game waarin je de rol aanneemt van een moedige piloot tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je missie is om vijandelijke troepen en voertuigen te vernietigen vanaf je gevechtsvliegtuig. Met een indrukwekkende verscheidenheid aan wapens en vijanden, biedt deze game uren aan intense actie en avontuur. De grafische stijl is robuust en de geluidseffecten maken de ervaring nog realistischer. Fantastisch, toch?

Historische Context


Blood Beach is een game die je terugbrengt naar de gloriedagen van arcade shooters. Toen de game uitkwam, was het een eerbetoon aan klassieke oorlogsgames uit de jaren ’80 en ’90. Het bracht de intense luchtgevechten en strategische aanvallen naar een nieuw niveau met de mogelijkheden van de Nintendo Wii. Het was een tijd waarin spelers hunkerden naar meer realisme en uitdaging in hun games, en Blood Beach leverde dat met verve. Wow, wat een tijd om een gamer te zijn!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Blood Beach is een gedurfde poging om de klassieke oorlogsactie terug te brengen naar de moderne consoles. Het is spannend en uitdagend, maar mist soms de finesse van grotere titels."
GamesRadar zei: "Voor liefhebbers van luchtgevechten en historische oorlogsgames biedt Blood Beach een behoorlijke dosis plezier, hoewel het niet voor iedereen is weggelegd."

Iets voor jou?


Blood Beach is perfect voor liefhebbers van historische oorlogsacties en luchtgevechten! Als je graag strategisch nadenkt en van intense, op vaardigheden gebaseerde gameplay houdt, dan is deze game zeker iets voor jou. Ook fans van klassieke arcade shooters zullen zich helemaal thuis voelen. Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je Blood Beach leuk vindt, dan heb ik hier een paar andere titels die je misschien ook wel Fantastisch zult vinden:
1. "Medal of Honor: Heroes 2" - Een andere geweldige oorlogsactie-game voor de Wii, boordevol intense gevechten en missies.
2. "Blazing Angels: Squadrons of WWII" - Voor nog meer luchtgevechten en historische missies, dit keer met een verhaal dat je helemaal meesleept.
3. "Call of Duty: World at War" - Een klassieker die je meeneemt naar de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog, met zowel infanterie- als luchtgevechten.

En dat, lieve vrienden, is het verhaal van Blood Beach! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik om deze game te spelen. Veel plezier en tot de volgende keer!
Blood Beach

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Blood Beach

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Blood Beach... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.