x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:800
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Block Breaker Deluxe

Afbeeldingen

Boxshot Block Breaker Deluxe
In elke Block Breaker bestuur je een pedaaltje en je moet met een bal alle blokken breken.
In elke Block Breaker bestuur je een pedaaltje en je moet met een bal alle blokken breken.
In elke level zit een tegenstander. haal je het level, dan geeft hij/zij je geld.
In elke level zit een tegenstander. haal je het level, dan geeft hij/zij je geld.
Probeer zoveel powerups en geld te pakken als je kan, waarmee je naar andere levels kan gaan.
Probeer zoveel powerups en geld te pakken als je kan, waarmee je naar andere levels kan gaan.
De eerste levels zijn een eitje, maar later heb je heel wat levens nodig! (ik dan...)
De eerste levels zijn een eitje, maar later heb je heel wat levens nodig! (ik dan...)
Afbeelding voor Block Breaker Deluxe

Links

Beoordelingen voor   Block Breaker Deluxe

Beoordelingen Block Breaker Deluxe

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,5

3828
27 jaar
Block Breaker is meteen weer verslavend.
Wie kent het niet. De oude Pong, maar dan zonder tegenstander en een veld vol blokjes die je kapot moet schieten.
Het is even wennen, de besturing met de Wii-remote, want je moet richten om je plankje te laten bewegen van links naar rechts.

Het spel is wel goed uitgewerkt met leuke doordachte velden en leuke power ups. Block Breaker is meteen weer verslavend met deze Deluxe Versie voor de WiiWare.
Block Breaker Deluxe
Cijfer:
8,3

4373
11 jaar
Ik zou het spel niet kopen, speel het lekker op internet!
Dit spel kan je ook nog veel leuker spelen op de computer, waarom kopen voor 800 Wii Points? Ik vind Block Breaker Deluxe het geld echt niet waard, de besturing valt tegen en het verveelt snel. Wat wel leuk is is dat er verschillende levels zijn.
Ik zou het spel niet kopen, speel het lekker op internet!
Cijfer:
4,0

7516
19 jaar
Verslavende blokkenbreker
Block Breaker Deluxe voor de Wii is een verslavende en vermakelijke game waarbij je blokken moet breken met een stuiterende bal. Het spel geeft een moderne twist aan het klassieke concept van het breken van blokken, met levendige graphics en creatieve power-ups. Met verschillende levels en uitdagende obstakels biedt Block Breaker Deluxe een leuke en afwisselende gameplay-ervaring. Bovendien is er een multiplayer-functionaliteit beschikbaar, waardoor je samen met vrienden kunt genieten van de spannende blokbrekersessies. Dus als je op zoek bent naar een casual en verslavende game om even te ontspannen, dan is Block Breaker Deluxe een geweldige keuze voor jou.
Cijfer:
7,2

Productbeschrijving:


Wowie! Block Breaker Deluxe voor de Nintendo Wii is een echte knaller! ? Deze game is een moderne twist op het klassieke block-breaking genre. Je gebruikt je Wii Remote om een paddle te besturen en blokken te breken met een bal. De game biedt een heleboel spannende power-ups en uitdagende levels die je urenlang bezig zullen houden. Het is ontwikkeld door Gameloft, een bekende naam in de game-industrie, en je zult meteen merken dat ze veel aandacht hebben besteed aan de graphics en gameplay. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context:


Block Breaker Deluxe kwam oorspronkelijk uit als een mobiele game, maar de populariteit was zo groot dat het uiteindelijk zijn weg vond naar de Nintendo Wii. Toen de game uitkwam, werd het geprezen om zijn verslavende gameplay en kleurrijke graphics. De Wii-versie bracht het spel naar een breder publiek en voegde unieke Wii-specifieke functies toe, zoals de bewegingsbesturing. Fantastisch, toch? ?

Recensies van Experts:


Volgens IGN: "Block Breaker Deluxe is een verrassend verslavende game met een geweldige presentatie en een scala aan power-ups die de ervaring fris houden." GameSpot zegt: "De Wii-versie van Block Breaker Deluxe brengt de klassieke block-breaking actie naar een nieuw niveau met zijn intuïtieve besturing." Wow, wat een lovende woorden! ?

Doelgroep:


Deze game is perfect voor iedereen die van arcade-achtige games houdt. Fans van klassiekers zoals Breakout en Arkanoid zullen hier zeker van genieten. Ook voor gezinnen is dit een Fantastische keuze, omdat het eenvoudig op te pakken is maar moeilijk neer te leggen. Kinderen en volwassenen zullen samen veel plezier beleven aan de kleurrijke en uitdagende levels.

Vergelijkbare Games:


Als je Block Breaker Deluxe leuk vindt, dan zul je ook zeker genieten van games zoals "Boom Blox" en "Bust-A-Move Bash!" Deze titels bieden vergelijkbare arcade-achtige actie en zijn ook beschikbaar voor de Nintendo Wii. En vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game snel in huis! Fantastisch, toch? ?
Block Breaker Deluxe

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Block Breaker Deluxe

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Block Breaker Deluxe... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.