x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Bigben Gamecube Controller - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Bigben Gamecube Controller Zwart is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 5.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Bigben Gamecube Controller

Beoordelingen voor  Bigben Gamecube Controller

Beoordelingen Bigben Gamecube Controller

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 4,9

2148
12 jaar
Niet een van de beste Gamecube Controllers!
Niet een heel goede Gamecube Controller! Gekocht op Mariocube.nl. Een week later... Een keer per ongeluk laten vallen en gelijk kapot!! Niet kopen als je vaak per ongeluk controllers laat vallen. Laat je er nooit eentje vallen, dan kan dit een goede koop zijn. Hij is immers stukken goedkoper dan de originele controller. Als je nooit een controller laat vallen, koop ’m gerust!
Bigben Gamecube Controller
Cijfer:
7,0

80
18 jaar
Kan beter
Ik heb deze besteld voor mijn broertje zijn verjaardag en na 3 weken had de besturing al problemen. Je kon niet meer voor of achteruit lopen, heel irritant, alleen maar zijwaarts. De rest van de knoppen deden het nog wel, alleen de loopfunctie niet.
Bigben Gamecube Controller
Cijfer:
4,0

8512
16 jaar
Niet heel goed, kan beter.
Jammer genoeg is de BigBen GameCube niet zo heel erg goed. Hij valt soms weg en hij raakt heel snel beschadigd. Hij ziet er wel mooi uit, maar laat je je daar niet door verleiden.
Bigben Gamecube Controller
Cijfer:
6,1
Lees meer beoordelingen.


16053
20 jaar
Gaat snel kapot
Deze controller werkt goed in het begin. Hij is iets kleiner dan de originele Gamecubecontroller, maar het went snel. Na ongeveer een maand ging de grijze analog stick niet meer zo goed. Het personage op het scherm ging steeds iets naar links als je niks met de analog stick deed. In sommige spellen was dit een beetje acceptabel. Een paar weken daarna was de controller onbruikbaar: de analog stick deed alsof je hem naar links geduwd had terwijl je helemaal niks doet. Als je amper een Gamecube controller nodig hebt, is dit een tijdelijke oplossing. Maar koop hem niet als je hem vaak nodig hebt want dan kun je beter de orginele Gamecube controller kopen .
Bigben Gamecube Controller
Cijfer:
5,0

39 jaar
Wegwerpspul, helaas
Pros: valt iets groter uit, daardoor fijn voor gamers met grotere handen, en is iets lichter in bediening én gewicht voor resp. snellere reactietijd en groter uithoudingsvermogen.
Cons: geen duurzame aankoop door goedkope materialen. De L en R wijsvingerknoppen lopen bijvoorbeeld vast door slijtage en het rubber van de analoge sticks vergaat na een tijdje.
Bigben Gamecube Controller
Cijfer:
5,0

4373
10 jaar
Reageert soms niet...
De Bigben Gamecube Controller werkt niet zo goed als de originele controller. De Bigben controller reageert niet altijd even goed. De prijs voor deze controller is wel een goede prijs.
Waar je ook goede Gamecube controllers kan kopen is op MarioCube! Hier kan je ook allerlei Gamecube spelen kopen.
Verder vind ik de originele Nintendo controller het beste werken.
Cijfer:
7,5

240
15 jaar
Beter een piranha gamecube controller
Je kan beter een piranha gamecube controller kopen dan de BigBen versie. De Piranha controller is goedkoper en werkt ook beter.
Bigben Gamecube Controller
Cijfer:
3,5

7516
23 jaar
Slechte controller
Ze hadden veel meer kunnen doen met de Bigben Gamecube Controller. Nadat ik hem had gekocht, ik overdrijf niet, viel hij al bijna uit mekaar. Ik lees bij meerdere mensen dat zij ook het zelfde probleem hadden. De knoppen gaan ook snel kapot en gaan driften. Geen aanrader!
Cijfer:
1,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Bigben Gamecube Controller

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Bigben Gamecube Controller... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg
© 2012 - 2023 Mario Wii