x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Battery Pack - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

Duo Battery Pack & Dock Wit Nieuw
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 14.99
6 maanden garantie
Nieuw en gesealed
Afstandsbedieningen niet inbegrepen
Duo Battery Pack & Dock Zwart Nieuw
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 14.99
6 maanden garantie
Nieuw en gesealed
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Battery Pack

Afbeelding voor Battery Pack

Afbeeldingen

Afbeelding voor Battery Pack

Links

Beoordelingen voor  Battery Pack

Beoordelingen Battery Pack

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9


7016
17 jaar
Zeer tevreden over aankoop.
Eerst gebruikte ik oplaadbare batterijen waarbij je er telkens maximaal 2 tegelijk kunt opladen. Dat kost tijd, en dat is erg vervelend als je eigenlijk verder wilt spelen op de Wii. Met deze Battery Pack kun je 2 controllers tegelijkertijd opladen, zelfs zonder de batterijen eruit te halen. Je zet ze gewoon in de houder en steekt de stekker in het stopcontact. Dit is echt een superaankoop en ik ben er dus erg tevreden mee.
Cijfer:
9,5

275
26 jaar
Superhandig!
Als je het zat bent om steeds batterijen te moeten opladen of te kopen, is een Battery Pack zeker een aanrader! Het enige wat je hoeft te doen is de usb kabel van de lader achter in de Wii steken, en je kan de controllers er zo recht op in zetten. Als het lampje niet meer rood is, is de controller opgeladen.
Cijfer:
10

3035
15 jaar
Super handig en goedkoop
Dit is een dubbele oplader voor de Wii. Je kan maximaal 2 controllers tegelijk opladen. Dat scheelt een heleboel batterijen en dus ook geld. De oplaadtijd is zo ’n 7 uur, en dan kan je 30 uur spelen.
Battery Pack
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

8512
16 jaar
Ongelofelijke handige gadget! Moet je hebben!
De Battery Pack is echt super handig! Geen gedoe meer met AA baterijen! Gewoon in de houder zetten en even wachten. Als je in je eentje speelt, kun je oneindig door gaan. Gewoon telkens afwisselen! Als je met een Wii begint, kun je deze gewoon niet missen!
Cijfer:
9,0

1123
13 jaar
Zeker het geld waard zonder twijfel
De Battery Pack is echt een goede accessoire. Je gooit de battery pack in de oplader en na ongeveer 1.5 uur dan is die vol. Dan gaat die 4 uur makkelijk mee, soms nog langer. En dat is leuk, zeker als je met 2 bent en het bespaart je batterijen.
Cijfer:
9,5

7516
19 jaar
Batterijen wisselen verleden tijd!
de Battery Pack voor de Wii is gewoon geniaal! Het is de oplossing voor het gezeur met lege batterijen tijdens het gamen. Je sluit het gewoon aan op je Wii-controller en je hebt meteen een oplaadbare batterij. Geen gedoe meer met batterijen vervangen! Het beste is dat de batterij superlang meegaat, nooit meer onderbrekingen tijdens het gamen. Het oplaadstation is ook handig om je controllers op te bergen. De Battery Pack voelt stevig en duurzaam aan, je weet gewoon dat het lang meegaat. Geloof me, het is de investering helemaal waard. Vergeet die lege batterijen, haal gewoon de Battery Pack voor de Wii in huis en game zonder zorgen!
Cijfer:
10

1129
12 jaar
Werkt niet...
Ik heb een Battery Pack besteld maar slechts een van de twee batterijsetjes deed het. Hij laadde gewoon niet op. Het was dan wel niet op www.mariowii.nl maar toch... Als ze het allebei deden had ik een 10 gegeven maar nu alleen de helft.
Cijfer:
5,0

2495
17 jaar
Erg handig product
Het Battery Pack is een erg handig product. Je hoeft niet steeds de batterijen te verwisselen en nieuwe te kopen of batterijen op te laden als ze leeg zijn. Je hoeft de batterijen er niet uit te halen en kunt je Wii Remotes gewoon in deze oplader zetten. Ik verwissel ze af en toe wel, omdat ik anders bang ben dat de batterijen een keer gaan lekken, maar echt een super handig product.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Battery Pack

Beschrijvingen

1 beschrijving

Denise_Nao mi02
60
Wat houdt het product in?
Met deze duo oplader laad je twee Wii-afstandsbedieningen gelijktijdig of afzonderlijk op.

Met dit laadstation kun je twee Wii Remotes gelijktijdig of afzonderlijk opladen. Je plaatst eenvoudig de meegeleverde accu packs in je controller en sluit het laadstation aan op een USB-voeding of direct op je Wii. 1 keer opladen (duurt ongeveer 3 uur) levert je per controller tot maar liefst 18 uur speeltijd op!

Kenmerken

- Een praktisch laadstation voor het gelijktijdig opladen van Wii Remotes;
- Eenvoudig aansluiten en snel opladen via USB;
- Aan te sluiten op USB-voedingsbron of Wii.

Kortom,dit product is ideaal als je het zat bent om steeds batterijen te moeten kopen of veel geld uit te geven aan oplaadbare batterijen + oplader en deze steeds snel leeg zijn!
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg
© 2010 - 2023 Mario Wii