x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Barbie Dreamhouse Party - Nintendo Wii

Kopen:

Barbie Dreamhouse Party
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Barbie Dreamhouse Party

Afbeelding voor  Barbie Dreamhouse Party

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Party
Uitgebracht:2014
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:8154030101915
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Barbie Dreamhouse Party

Afbeeldingen

Maak jouw barbie nog mooier! Je kunt bijvoorbeeld haar haar stylen!
Maak jouw barbie nog mooier! Je kunt bijvoorbeeld haar haar stylen!
Dans samen met je vriendinnen op de leukste liedjes!
Dans samen met je vriendinnen op de leukste liedjes!
Speel de mini games met Barbie en haar vriendinnen.
Speel de mini games met Barbie en haar vriendinnen.
voorzichtig! balanceer jij de kado’s goed?
voorzichtig! balanceer jij de kado’s goed?
Afbeelding voor Barbie Dreamhouse Party

Links

Beoordelingen voor   Barbie Dreamhouse Party

Beoordelingen Barbie Dreamhouse Party

1 beoordeling - cijfer 8,0

10545
21 jaar
Leuke Minigames voor de Hele Familie
Feestje bij Barbie! In Barbie’s Dreamhouse Party voor de Nintendo Wii bevind je je in Barbie’s droomhuis samen met al haar vriendinnen. Je kunt allerlei leuke minigames spelen, zoals danswedstrijden en modeontwerp. Bij ons thuis is dit spel een groot succes, vooral omdat het geschikt is voor de hele familie. Echt een aanrader voor gezellige middagen!
Barbie Dreamhouse Party
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, en ik ben super blij om jullie alles te vertellen over **Barbie Dreamhouse Party** voor de Nintendo Wii! Wowie! In deze Fantastische game stap je in de wereld van Barbie en haar vrienden. Het verhaal begint als Barbie en haar vrienden per ongeluk het huis van Barbie in een chaotische feestzone veranderen, dankzij de ondeugende Raquelle. Nu moeten ze samenwerken om het huis weer op orde te krijgen voordat Barbie’s ouders thuiskomen. Je kunt kiezen uit verschillende personages zoals Barbie, Raquelle, Nikki, en Teresa. De gameplay is een mix van leuke minigames en puzzels waarmee je verschillende kamers in het Dreamhouse kunt verkennen. De game is ontwikkeld door Little Orbit, een bedrijf dat bekend staat om zijn leuke en kindvriendelijke titels.

Historische Context


Barbie Dreamhouse Party werd uitgebracht in 2013 en is gebaseerd op de populaire webserie "Barbie: Life in the Dreamhouse". De serie heeft een grote schare fans opgebouwd dankzij zijn humor en charmante personages. Deze game brengt de magie van de show naar de Nintendo Wii, waardoor fans van de serie en nieuwe spelers kunnen genieten van een interactief avontuur in Barbie’s wereld.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Barbie Dreamhouse Party is a delightful game for young fans of the series, offering a variety of fun minigames and colorful visuals that capture the essence of Barbie’s world."
GameSpot voegde toe: "While it may not offer the depth of other titles, Barbie Dreamhouse Party excels in providing a fun and engaging experience for its target audience."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge fans van Barbie en iedereen die van kleurrijke en vrolijke avonturen houdt! Of je nu een trouwe kijker bent van de "Barbie: Life in the Dreamhouse" webserie of gewoon op zoek bent naar een leuke tijd met vrienden, deze game biedt voor elk wat wils. Ik zie vaak dat kinderen en verzamelaars van Barbie-producten deze game kopen. Het is zóóóó leuk om met Barbie en haar vrienden te spelen!

Vergelijkbare Games


Als je Barbie Dreamhouse Party leuk vindt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar **"Disney Princess: Enchanted Journey"** en **"My Little Pony: Friendship is Magic"** voor de Nintendo Wii. Beide games bieden dezelfde vrolijke sfeer en zijn perfect voor jonge spelers die van magische avonturen houden.

Wist je trouwens dat ik in mijn vrije tijd graag samen met Yoshi en Luma door het Dreamhouse zou willen rennen? Haha! Stel je voor dat we samen minigames spelen en proberen om Raquelle’s streken te stoppen. Dat zou echt Fantastisch zijn!
Barbie Dreamhouse Party

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Barbie Dreamhouse Party

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Barbie Dreamhouse Party... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.