x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Astro Boy: The Video Game - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Astro Boy: The Video Game is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 5.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Astro Boy: The Video Game

Afbeelding voor  Astro Boy The Video Game

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5060125483855
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Astro Boy The Video Game

Afbeeldingen

Jij speelt met astroboy die Metro City moet redden van de kwaadaardige President Stone.
Jij speelt met astroboy die Metro City moet redden van de kwaadaardige President Stone.
Versla vijanden met vette wapens.
Versla vijanden met vette wapens.
Zonder al die technische hulpmiddelen ziet Astro Boy er eigenlijk heel normaal uit...
Zonder al die technische hulpmiddelen ziet Astro Boy er eigenlijk heel normaal uit...
Kamikazeeee!! Hmm zou ik ook super saiyan kunnen worden?
Kamikazeeee!! Hmm zou ik ook super saiyan kunnen worden?
Beoordelingen voor   Astro Boy The Video Game

Beoordelingen Astro Boy: The Video Game

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 4,2


33060
19 jaar
Saai en slecht bestuurbare film-game
Astro Boy: The Video Game is een typische film-game. Deze game wil meeliften op het succes van de film en even snel geld in het laatje brengen. De gameplay is saai, grafisch ziet het er niet mooi uit, en vooral de besturing is echt slecht. Alleen als je de film heel erg leuk vond, kun je hiervan genieten.
Cijfer:
5,0

1670
15 jaar
Deze game is te vroeg uitgekomen!
Tja.. Net als bij veel film-games wilden de makers deze game op hetzelfde moment als de film uitgebracht hebben. Daardoor is de game helemaal niet goed uitgewerkt, er zitten veel foutjes in het spel en de levels zien er saai uit en zijn ook saai om te doen.
Het voelt haast alsof het spel nog niet af is! En dan is dit spel ook nog voor twaalf jaar en ouder, terwijl de film waarschijnlijk het meest door jonge kinderen wordt bekeken!
Astro Boy: The Video Game
Cijfer:
4,1

7516
19 jaar
Stikt van de bugs
Astro Boy: The Video Game voor de Wii is een actie-avonturengame gebaseerd op de Astro Boy-franchise. Helaas laat het spel op meerdere fronten te wensen over. Ondanks visuele hoogtepunten en trouw aan de stripboeken, kampt de game met beperkte diepgang, repetitieve gameplay en hinderlijke bugs. Hoewel fans van Astro Boy nog wel enig plezier uit het spel kunnen halen, moeten spelers rekening houden met zijn gebreken. Het wordt aangeraden om te overwegen naar alternatieve spellen te kijken die meer diepgang en technische afwerking bieden.
Cijfer:
3,5

Productbeschrijving


Hallo daar, gamers! Mr M hier, klaar om je alles te vertellen over "Astro Boy: The Video Game"! Deze Fantastische game is gebaseerd op de gelijknamige film en volgt het spannende avontuur van Astro Boy, een robotjongen met superkrachten. In deze game race je door de lucht, vecht je tegen vijanden en los je puzzels op om Metro City te redden. De ontwikkelaars van High Voltage Software hebben echt hun best gedaan om de actie en het verhaal van de film tot leven te brengen. Met zijn krachtige armkanonnen, raketvoeten en X-ray vision is Astro Boy een echte held! Wowie!

Historische Context


Astro Boy, ook bekend als Tetsuwan Atom, is oorspronkelijk een manga en anime gecreëerd door Osamu Tezuka. Het personage is al sinds de jaren ’60 een icoon in Japan en wereldwijd. Deze game, uitgebracht in 2009, kwam uit rond dezelfde tijd als de CGI-film en bracht nieuwe generaties in contact met deze klassieke held. En dat maakt mij super vrolijk!

Recensies van Experts


IGN zei: "Astro Boy: The Video Game captures the spirit of the movie well, but the gameplay can be repetitive." En Gamespot voegde toe: "The game offers a decent mix of platforming and combat, but doesn’t quite reach the heights of other action games on the Wii."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de film en voor iedereen die houdt van actievolle platformers. Kinderen zullen genieten van de kleurrijke graphics en het spannende verhaal, terwijl oudere spelers de nostalgie van Astro Boy zullen waarderen. Of je nu een jonge gamer bent of een verzamelaar van klassieke personages, deze game zal je zeker aanspreken. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de avonturen van Astro Boy, dan raad ik je ook aan om "Mega Man 9" en "Sonic Colors" te proberen. Beide games bieden ook spannende actie en platforming plezier, net als Astro Boy. Wowie!

Mr M’s Avontuur


Stel je voor, ik, Mr M, samen met mijn beste vriend Yoshi, die door de lucht zoeft naast Astro Boy! We zouden vijanden verslaan met mijn muntjes en Yoshi’s tong, terwijl we proberen Metro City te redden. En natuurlijk zou Luma ons helpen met zijn magische krachten. Dat zou echt een Fantastisch avontuur zijn! Haha!
Astro Boy: The Video Game

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Astro Boy: The Video Game

Tips en geheimen, cheats en codes

Cheats en Codes:
Cheatcodes
Alex
16053
Druk op deze knoppen in de juiste volgorde om de cheat te activeren. Deze cheatcodes kun je ook vinden in enkele levels.

Kostuum verwisselen (Arena/Classic kostuum)2, Boven, 1, Boven, Onder, 2
Oneindig aantal SupersLinks, 1, Rechts, 1, Boven, Onder
Supers uitschakelen1, 1, 2, 2, 1, links
Oneindig aantal dashes2, 2, 1, 2, Links, Boven
Levels vrijspelenBoven, 1, Rechts, 1, Onder, 1
Max StatsLinks, Links, 2, Onder, Onder, 1
OnverwoestbaarBoven, Onder, Onder, Up, 1, 2
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg