x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Art Style: light trax - WiiWare

Kopen:

Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
6.49
€ 3.49aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Art Style: light trax

Afbeeldingen voor  Art Style light trax

Afbeeldingen

Speel als verschillende... gekleurde lijntjes?
Speel als verschillende... gekleurde lijntjes?
Je zou misschien denken aan een broertje van <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=TRON_Evolution_-_Battle_Grids>Tron</a>, maar eigenlijk is het een "gewone" race-game
Je zou misschien denken aan een broertje van Tron, maar eigenlijk is het een "gewone" race-game
"Wanneer repareren ze nou eindelijk die lampen? Zo zien we niet eens waar we heengaan..."
"Wanneer repareren ze nou eindelijk die lampen? Zo zien we niet eens waar we heengaan..."
Oohhh! Aahhh! Wat is het?
Oohhh! Aahhh! Wat is het?
Beoordelingen voor   Art Style light trax

Beoordelingen Art Style: light trax

1 beoordeling - cijfer 7,5

7516
19 jaar
Visueel erg goed
Art Style: light trax voor de Wii is een unieke en opwindende racegame waarin spelers zich in een futuristische omgeving begeven. Met lichtgevende banen en indrukwekkende visuele effecten, vormt het spel een meeslepende ervaring. Als racers moeten spelers obstakels vermijden, scherpe bochten nemen en slim springen om de snelste tijd neer te zetten. De gameplay is snel en vereist precisie, waardoor spelers uitgedaagd worden om hun vaardigheden te perfectioneren. Met verschillende spelmodi en uitdagende banen biedt Art Style: light trax veel variëteit en langdurige speelbaarheid. Dit spel is een absolute aanrader voor Wii-spelers die op zoek zijn naar een unieke en spannende race-ervaring.
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Fantastisch dat je geïnteresseerd bent in Art Style: light trax voor de Nintendo Wii! Deze game is uniek en biedt een hele bijzondere ervaring. In Art Style: light trax bestuur je een lichtstraal die door futuristische landschappen racet. De gameplay is een mix van puzzelen en racen, waarbij je door verschillende levels moet navigeren om het einde te bereiken. De minimalistische grafische stijl en hypnotiserende muziek zorgen voor een onvergetelijke sfeer. De ontwikkelaars, Skip Ltd., hebben echt een meesterwerk afgeleverd dat zowel ontspannend als uitdagend is. Wowie!

Historische Context


Art Style: light trax is onderdeel van de Art Style-serie, die oorspronkelijk op de DSiWare begon. Deze serie staat bekend om zijn innovatieve en minimalistische benadering van gameplay. De game werd uitgebracht in 2010 en heeft sindsdien een cultstatus bereikt onder fans van unieke en experimentele games. De Art Style-games hebben altijd een speciale plek gehad in de harten van gamers die op zoek zijn naar iets anders dan de mainstream titels.

Recensies van Experts


"Art Style: light trax is een hypnotiserende ervaring die je zal blijven boeien. De combinatie van minimalistische graphics en uitdagende gameplay maakt het een must-play." - IGN
"Een meesterwerk van eenvoud en design. Art Style: light trax biedt een unieke ervaring die je nergens anders zult vinden." - Nintendo Life

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor spelers die houden van unieke en artistieke games. Als je geniet van puzzelspellen en een fan bent van minimalistische kunst, dan is Art Style: light trax echt iets voor jou. Ook gamers die op zoek zijn naar een ontspannende maar toch uitdagende ervaring zullen deze titel Fantastisch vinden.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Art Style: light trax, dan zijn er nog enkele andere titels die je wellicht interessant zult vinden:
- Art Style: Orbient
- Art Style: Pictobits
- Bit.Trip Runner
- Lumines: Electronic Symphony

FAQ


Is Art Style: light trax geschikt voor alle leeftijden?
Ja, Art Style: light trax is geschikt voor spelers van alle leeftijden. De game heeft geen gewelddadige of aanstootgevende inhoud, waardoor het een uitstekende keuze is voor jong en oud.

Kan ik Art Style: light trax met vrienden spelen?
Nee, Art Style: light trax is een single-player game. Maar maak je geen zorgen, de ervaring is zóóóó leuk dat je helemaal in je eentje kunt genieten!
Art Style: light trax

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Art Style: light trax

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Hoe kan ik de unlockables vrijspelen in de WiiWare game?
Frank
47061
Zoals in elk van de Art Style spellen kent ook deze game een kleine serie unlockables. Een greep uit de doos met vrij te spelen elementen (en in welke mode ze moeten worden vrijgespeeld):

Cruise ModeWordt eerste op elke baan in de Tour Mode en Race Mode
Hyperlight ToursSpeel alle 5 Light Tours uit
Bonus Checkpoints in de Freeway ModeReis na het vrijspelen van Hyperlight Tours terug naar de eerste zone (Lumina) in de Freeway Mode
BGM optie & Staff CreditsSpeel Hyperlight Tours uit
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg