x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Art Style: Penta Tentacles - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Art Style Penta Tentacles

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:600

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Art Style Penta Tentacles

Afbeeldingen

Boxshot Art Style: Penta Tentacles
De rode deeltjes pak je met je rode tentakel en de gele deeltjes pak je met je gele tentakel.
De rode deeltjes pak je met je rode tentakel en de gele deeltjes pak je met je gele tentakel.
Ligt het aan mij, of lijkt het alsof we onder een microscoop kijken?
Ligt het aan mij, of lijkt het alsof we onder een microscoop kijken?
Maar goed dat die vorm niet in <a href = https://www.mario64.nl/nintendo64thenewtetris.htm target = _blank>Tetris</a> voorkwam: die had echt nergens in gepast!
Maar goed dat die vorm niet in Tetris voorkwam: die had echt nergens in gepast!
Beoordelingen voor   Art Style Penta Tentacles

Beoordelingen Art Style: Penta Tentacles

1 beoordeling - cijfer 6,7

7516
19 jaar
Uitdagend
Art Style: Penta Tentacles voor de Wii is een unieke en uitdagende puzzelgame. Spelers moeten vijf tentakels roteren om gekleurde ballen op de juiste plek te krijgen. Het doel is om de ballen te combineren door gebruik te maken van zwaartekracht en slimme strategieën. Met elk nieuw level worden de puzzels complexer en vereisen ze nauwkeurig denken en plannen. Art Style: Penta Tentacles biedt een eenvoudige maar diepgaande gameplay-ervaring. De minimalistische visuele stijl en rustgevende audio dragen bij aan de algehele sfeer van het spel. Met uitdagende levels en een hoge replaywaarde is dit een aanrader voor Wii-spelers die op zoek zijn naar een intellectuele puzzeluitdaging.
Cijfer:
6,7

Productbeschrijving:


Wowie! Hier hebben we een echte parel voor de Nintendo Wii: Art Style: Penta Tentacles. Deze unieke puzzelgame, ontwikkeld door Skip Ltd., laat je hersens kraken terwijl je geniet van prachtige abstracte visuals en rustgevende muziek. In deze game bestuur je een onderwaterwezen met vijf tentakels en je doel is om kleinere organismen te vangen en zo te groeien. Maar pas op, want grotere wezens kunnen jou ook opeten! Het is een Fantastische mix van strategie en behendigheid die je urenlang zal vermaken.

Historische Context:


Art Style: Penta Tentacles werd uitgebracht als onderdeel van de Art Style-serie, die bekend staat om zijn minimalistische en innovatieve gameplay. Deze game kwam uit in 2008 en was een van de titels die de WiiWare-service geweldig maakte. De Art Style-serie heeft een speciale plaats in de harten van Nintendo-fans vanwege zijn unieke benadering van gameplay en design.

Recensies van Experts:


IGN noemde de game een "klein meesterwerk van minimalistisch design" en gaf het een score van 8/10. Eurogamer prees de "eenvoudige maar uitdagende gameplay" en gaf het een 9/10. Fantastisch, toch?

Doelgroep:


Deze game is perfect voor puzzelliefhebbers en fans van minimalistische, artistieke games. Als je houdt van spellen die je uitdagen om na te denken en te plannen, dan is Art Style: Penta Tentacles echt iets voor jou. Ook verzamelaars van unieke en kunstzinnige spellen zullen deze titel ongetwijfeld waarderen.

Vergelijkbare Games:


Als je geniet van Art Style: Penta Tentacles, dan zijn hier drie andere Fantastische games die je misschien ook leuk vindt:

  • Art Style: Orbient - Een andere titel uit de Art Style-serie met een vergelijkbare minimalistische benadering.

  • World of Goo - Een uitdagende puzzelgame met een unieke visuele stijl en boeiende gameplay.

  • Fluidity - Een puzzelgame waarin je water bestuurt en door allerlei obstakels navigeert.


Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Art Style: Penta Tentacles en laat je verrassen door de Fantastische gameplay!
Art Style: Penta Tentacles

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Art Style: Penta Tentacles

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Art Style: Penta Tentacles... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.