x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Art Style Cubello

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:600

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Art Style Cubello

Afbeeldingen

Boxshot Art Style: Cubello
Dit spel is redelijk... kunstzinnig.
Dit spel is redelijk... kunstzinnig.
Gameplay is heel anders dan in andere spellen.
Gameplay is heel anders dan in andere spellen.
Blokjes, blokjes en nog eens blokjes: dit is toch zeker geen <a href = https://www.mario64.nl/nintendo64thenewtetris.htm target = _blank>Tetris</a>?
Blokjes, blokjes en nog eens blokjes: dit is toch zeker geen Tetris?
Zet de blokjes op een goede manier in elkaar, en als beloning krijg je een... regenboog?
Zet de blokjes op een goede manier in elkaar, en als beloning krijg je een... regenboog?
Beoordelingen voor   Art Style Cubello

Beoordelingen Art Style: Cubello

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,4

290
15 jaar
Dit leuke 3D puzzel spel, is erg ontspannend en leuk!
Cubello is een 3D tactisch puzzel spel dat ongeveer het zelfde werkt als tetris. Dit werkt namelijk met blokjes, zodra je meer dan 3 van dezelfde kleur blokjes samen brengt verdwijnen deze blokjes een beetje zoals tetris dus. Deze puzzels zijn erg grappig en leuk op te lossen, maar soms en zeker later als je verder komt in het spel kunnen het echte hersen krakende puzzels zijn. Veel plezier met oplossen dus!
Art Style: Cubello
Cijfer:
7,5

7516
19 jaar
Uniek puzzelspel
Art Style: Cubello voor de Wii is een uniek puzzelspel dat draait om het verwijderen van gekleurde blokken in een minimalistische en abstracte omgeving. Spelers moeten strategisch nadenken en plannen om de blokken op de juiste manier uit te lijnen met een centraal prisma. Met eenvoudige gameplay, rustgevende graphics en een ontspannen sfeer biedt dit spel een bevredigende en uitdagende ervaring voor puzzelliefhebbers. Art Style: Cubello is een aanrader voor spelers die op zoek zijn naar een rustgevende en intellectuele puzzeloplossing op de Wii.
Cijfer:
7,2

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om jullie te vertellen over een echte parel voor de Nintendo Wii: Art Style Cubello! Wowie! Deze game is een puzzelspel dat je hersenen echt laat kraken. Het doel is om gekleurde blokken te schieten op een kubusvormige structuur om matchende kleuren te maken en de kubus te verkleinen. De game is ontwikkeld door Skip Ltd., een studio die bekend staat om zijn innovatieve en creatieve spellen. Art Style Cubello heeft een minimalistisch ontwerp en een hypnotiserende soundtrack die je helemaal in de game zuigt. Fantastisch, toch?

Historische Context


Art Style Cubello is onderdeel van de Art Style-serie, die oorspronkelijk begon op de Japanse DSiWare. Deze serie staat bekend om zijn unieke en artistieke benadering van puzzelgames. Cubello kwam uit in 2008 en werd al snel een favoriet onder puzzelliefhebbers vanwege zijn eenvoudige maar uitdagende gameplay. Het heeft door de jaren heen een cultstatus bereikt en wordt nog steeds geprezen om zijn originaliteit.

Recensies van Experts


IGN zei over Art Style Cubello: "Art Style Cubello is een intrigerend puzzelspel dat je aandacht vasthoudt met zijn unieke mechanieken en stijlvolle presentatie." Eurogamer voegde toe: "Een verfrissende toevoeging aan de WiiWare-bibliotheek. Het is simpel, elegant en ongelooflijk verslavend."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor puzzelfanaten die houden van een uitdaging! Of je nu een casual gamer bent die even wil ontspannen met een kort spelletje, of een hardcore puzzelaar die streeft naar perfecte scores, Art Style Cubello biedt voor ieder wat wils. Ook fans van minimalistische en artistieke games zullen deze titel zeker waarderen.

Vergelijkbare Uitgaves


Art Style Cubello maakt deel uit van de grotere Art Style-serie, die ook andere unieke puzzelgames bevat zoals Art Style: Rotohex en Art Style: ORBIENT. Deze titels delen dezelfde artistieke benadering en innovatieve gameplay-mechanieken.

Vergelijkbare Games


Als je van Art Style Cubello houdt, dan raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar games zoals Tetris Party, Dr. Mario & Germ Buster en Boom Blox. Deze spellen bieden ook superleuke en uitdagende puzzelervaringen die je urenlang bezig zullen houden. Fantastisch!

Compatibiliteit


Goed nieuws, vrienden! Alle Wii spellen, inclusief Art Style Cubello, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een ouderwetse Wii hebt of een moderne Wii U, je kunt genieten van deze Fantastische puzzelgame zonder problemen. Wowie!
Art Style: Cubello

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Art Style: Cubello

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Art Style: Cubello... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.