x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Arkanoid Plus

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Puzzel
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Arkanoid Plus

Afbeeldingen

Boxshot Arkanoid Plus!
Schiet het balletje tegen de balkjes aan om ze te laten verdwijnen!
Schiet het balletje tegen de balkjes aan om ze te laten verdwijnen!
Heb je vroeger Pong gespeeld? Dan is dit een makkie!
Heb je vroeger Pong gespeeld? Dan is dit een makkie!
Met zijn tweeën is het een race tegen de klok: wie heeft als eerste de blokjes weggewerkt?
Met zijn tweeën is het een race tegen de klok: wie heeft als eerste de blokjes weggewerkt?
Af en toe komt er ook een beetje tactiek bij kijken.
Af en toe komt er ook een beetje tactiek bij kijken.
Beoordelingen voor   Arkanoid Plus

Beoordelingen Arkanoid Plus!

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,0


8027
24 jaar
Leuk spel, maar niet genoeg toevoegingen voor hen die al een eerdere versie bezitten.
Hoewel Arkanoid Plus! een leuk spel is, biedt het niet genoeg extra’s om zich te onderscheiden van eerdere versies zoals die van de Super Nintendo.
Als je geen Arkanoid hebt is dit een best leuk spel om te downloaden, maar bezit je al een versie dan kun je deze game gerust aan je voorbij laten gaan.
Cijfer:
7,0

7516
19 jaar
Een woord, nostalgie
Arkanoid Plus! voor de Wii brengt de nostalgie van retro arcadespellen naar de moderne tijd. Met uitdagende gameplay, responsieve besturing en een retro-presentatie biedt het spel een bevredigende ervaring voor fans van klassieke games. Spelers worden uitgedaagd om blokken te breken met een stuiterende bal en een bewegend platform, terwijl ze verschillende levels, power-ups en vijanden ontdekken. Hoewel de gameplay na verloop van tijd repetitief kan worden en de afwezigheid van nieuwe functies de game voorspelbaar kan maken, biedt Arkanoid Plus! nog steeds een leuk en nostalgisch avontuur, zowel in solo- als multiplayer-modus.
Cijfer:
7,0

Productbeschrijving


Arkanoid Plus is een Fantastische remake van het klassieke arcade-spel Arkanoid. In deze game neem je de controle over een Vaus-ruimteschip en breek je door verschillende blokken om naar het volgende niveau te gaan. De game biedt een moderne twist op de originele gameplay-mechanieken, met verbeterde graphics, nieuwe power-ups en uitdagende niveaus. Het is ontwikkeld door Taito, een legendarische naam in de game-industrie. De doelstellingen zijn eenvoudig maar verslavend: gebruik je Vaus om de bal te kaatsen en breek alle blokken zonder dat de bal de onderkant van het scherm raakt. Wowie, wat een plezier!

Historische Context


Arkanoid werd oorspronkelijk uitgebracht in 1986 en werd al snel een hit in de arcade-hallen over de hele wereld. Het was een van de eerste games die het "blokbreek"-genre populair maakte. Deze versie, Arkanoid Plus, werd uitgebracht voor de Wii en biedt een moderne update aan fans van het origineel. Het behoudt de klassieke gameplay terwijl het nieuwe elementen toevoegt om het fris en spannend te houden. Dat maakt mij super blij!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Arkanoid Plus is een waardige opvolger van het klassieke spel. De nieuwe power-ups en uitdagende niveaus zorgen ervoor dat spelers terug blijven komen voor meer." GameSpot zegt: "Een moderne klassieker die zowel oude als nieuwe fans zal aanspreken."

Iets voor jou?


Arkanoid Plus is perfect voor zowel retro-gaming fans als nieuwe spelers die op zoek zijn naar een uitdagende en verslavende game-ervaring. Als je houdt van arcade-spellen met eenvoudige maar diepgaande gameplay, dan is dit de game voor jou. Ook voor verzamelaars is deze game een mooie toevoeging aan hun collectie. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Arkanoid Plus, dan raad ik je ook aan om te kijken naar andere arcade-klassiekers zoals "Space Invaders" en "Galaga". Beide games bieden een vergelijkbare mix van eenvoudige maar verslavende gameplay en zijn ook beschikbaar voor de Wii.

Als ik niet aan het werk ben...


In mijn vrije tijd speel ik graag Arkanoid Plus met mijn beste vrienden Yoshi en Luma. We maken er een wedstrijd van om te zien wie de meeste blokken kan breken zonder de bal te laten vallen. Het is altijd een spannende uitdaging, maar ook super leuk! Ik stel me voor hoe het zou zijn als we echt in de game zaten, met Luma die rondzweeft en Yoshi die zijn tong gebruikt om blokken te breken. Dat zou echt Fantastisch zijn!
Arkanoid Plus!

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Arkanoid Plus!

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Arkanoid Plus!... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.