x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Anubis II - Wii All in 1!

Anubis II biedt je niets meer dan een hoop frustratie en ergernis.
Professionele beoordeling: 1,5 - Lees de review!

Kopen:

Anubis II
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Anubis II

Afbeelding voor  Anubis II

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060048319354
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Anubis II

Afbeeldingen

Je speelt als Anubis, de bewaker van de onderwereld.
Je speelt als Anubis, de bewaker van de onderwereld.
Het spel speelt zich af in Egypte.
Het spel speelt zich af in Egypte.
Verhalen van objecten is ook hier een ding wat terug komt.
Verhalen van objecten is ook hier een ding wat terug komt.
Het is aan jou om de "Curse of the Pharaohs" op te heffen.
Het is aan jou om de "Curse of the Pharaohs" op te heffen.
Beoordelingen voor  Anubis II

Beoordelingen Anubis II

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 1,2


47061
19 jaar
Slecht, slechter... slechtst!!!
De Wii kent een oneindige reeks goede spellen, maar helaas valt Anubis II niet onder deze categorie. Integendeel: alle minpunten die een game kan hebben, zijn aanwezig in dit spel. De muziek, de graphics, de besturing en zelfs de gameplay: het zijn stuk voor stuk mislukte elementen in dit verschrikkelijke spel.

De muziek blijft in het hele spel hetzelfde, elk personage (inclusief Anubis, het hoofdpersonage) ziet eruit als een NES-poppetje, rennen en springen werkt voor geen meter (om nog maar te zwijgen van het ’aanvallen’) en om de ramp af te sluiten kent het spel totaal geen verhaal! Misschien dat je dan nog zou denken dat de doorgewinterde gamer nog enkele pluspunten aan deze game zou zien, maar helaas: er zijn gewoonweg geen positieve eigenschappen van dit spel te noemen, behalve dat het helpt om perfect geduld, verdraagzaamheid en doorzettingsvermogen op te bouwen. Nadeel is alleen wel dat je tegelijkertijd ook agressief, wanhopig en suïcidaal blijkt te worden.

Sommige spellen zijn zo slecht dat ze vanzelf mooi lijken. Helaas valt Anubis II zelfs niet onder die categorie...
Cijfer:
1,5

1629
13 jaar
DIT IS EEN SLECHT SPEL.
Het doet mijn denken aan zelda als je die hartjes en kaart ziet. Maar dit is echt een serieuse beschaming voor de Wii spellen. De camera draait niet lekker mee, geen goede muziek.
Het spel is al een keer op de playstation uitgekomen op de PS2 die ook barslecht was, waarom ik niet snap dat het opnieuw is uitgekomen.
Dus mijn mening is: KOOP HET NIET!
Anubis II
Cijfer:
2,0

1392
12 jaar
De makers van dit spel zouden zich moeten SCHAMEN!
De graphics zijn gewoon om te huilen! Je bent een zogenaamde bewaker van de onderwereld. Nou, om eerlijk te zijn vind ik hem er nogal suf uitzien. En dan heb je nog de controls! Wat een ramp. Je moet bijvoorbeeld 50% van het spel springen, maar je moet springen met je nunchuk, waardoor je gelijk weer de afgrond invalt! Dit spel is voor mij: GAME OVER.
Anubis II
Cijfer:
1,0
Lees meer beoordelingen.

3498
16 jaar
Anubis is een port van de PS2 game die in 2005 is uitgekomen. Het minste wat ze konden doen is de graphics een beetje verbeteren, maar nee dat hebben ze niet gedaan. De controls zijn echt HEEL slecht, je moet springen met de nunchuck (wat niet goed werkt) en aanvallen met de Wiimote (wat nog wel redelijk werkt). Dit spel is echt gewoon SLECHT, je moet niet eens erover nadenken om dit spel te kopen.
Anubis II
Cijfer:
1,0


33060
19 jaar
Anubis II is echt een waardeloze game. Het ziet er niet uit, de gameplay is frustrerend en de muziek is irritant. Vooral de besturing is ook erg frustrerend en vervelend. Zo spring je bijvoorbeeld met de Nunchuck, en dit is echt niet mogelijk.

Anubis II is eigenlijk geen deel 2, het is gewoon een remake van het origineel op de Playstation. Die was ook zeer slecht, dus ik snap niet waarom ze het op de Wii nog een keer proberen.
Cijfer:
1,5

4838
14 jaar
Deze game ligt bij mij onderin de kast.
Waardeloos! Anubis: Leuke TV-serie, daar verwacht je veel van. Maar nee hoor, de muziek is zo beroerd en de camera zit vaker heel ergens anders wanneer jij de hindernissen doet die ondoenlijk zijn! Springen met de Nunchuk is leuk bedacht maar dan moet het ook werken! Je springt er steeds naast. Deze game ligt bij mij onderin de kast want hij wordt nooit gebruikt... Jammer, want het kan veel beter denk ik dan zo.
Anubis II
Cijfer:
3,0

1535
14 jaar
SLEEECHT!!!
Dat dit spel 2 delen heeft is mij een raadsel. Deze game heeft graphics van de n64, de gameplay is waardeloos, de muziek klinkt rot en deze game besturen is nog moeilijker dan met een krokodil worstelen. Dus als je deze game ziet, spreek dan de eigenaar erover, zet hem op de achterste plank of koop hem en verbrand hem daarna, want dit is het slechtste wii spel ooit.
Anubis II
Cijfer:
0,0

1934
12 jaar
Voor 2 euro misschien?? NEE!!
Waarom zegt iedereen dat het spel slecht is? Omdat het ook echt slecht is! Dit is geen mening maar een feit! In de review kreeg dit spel een 1.5, dat vind ik dus al heel hoog! Ik zeg er maar niets meer over, laat het hierbij!
Anubis II
Cijfer:
1,0

2171
13 jaar
Vet leuk spel, met een coole mummie! (DUS NIET!)
Dit spel heeft echt helemaal GEEN GOEDE KANTEN! Als een winkel dit spel verkoopt moeten ze zich schamen!! Misschien leuk voor je broertje die niet weet wat er aan de hand is en dit zijn eerste spel is. Nadat je dit spel hebt gespeeld is elk ander spel super!
Anubis II
Cijfer:
0,0

80
13 jaar
Red mensen van deze game!
Laten we mensen redden van deze game. Het verveelt en irriteert echt MATELOOS en dan nog niet te spreken van de graphics, de muziek en de besturing. Dit spel komt mijn kast niet uit!!
Anubis II
Cijfer:
1,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Anubis II

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Springen
Nathan
1629
13 jaar
In plaats van springen met de nunchuk, wat niet goed werkt, kan je ook Z gebruiken. Gaat veel makkelijker.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2010 - 2023 Mario Wii