x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  And Yet It Moves

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Puzzel
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:1000
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  And Yet It Moves

Afbeeldingen

Boxshot And Yet It Moves
Speel als dit uitgeknipte, getekende poppetje!
Speel als dit uitgeknipte, getekende poppetje!
Zoals je kunt zien zijn ook de omgevingen zeer... "uniek"
Zoals je kunt zien zijn ook de omgevingen zeer... "uniek"
Stomme anti-zwaartekracht: word je ineens achtervolgd door een omhoog rollende steen!
Stomme anti-zwaartekracht: word je ineens achtervolgd door een omhoog rollende steen!
"Kan ik over dat oranje gesteente heen lopen, of is het stiekem toch undercover-lava?"
"Kan ik over dat oranje gesteente heen lopen, of is het stiekem toch undercover-lava?"
Beoordelingen voor   And Yet It Moves

Beoordelingen And Yet It Moves

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

7865
13 jaar
Een ritmegame waar je U tegen zegt.
Deze game brengt een zin bij mij op die ik al eerder gezegd heb. "Wat kunnen Indie-titels toch geweldig zijn als je de juiste weet te vinden tussen de troep"

Ja, de titel, gemaakt door een hobby-ontwikkelaar en gepubliceerd door Nintendo brengt het beste van de reeks met Wii Ware games naar boven. Lekker meestampen op het ritme, de beat voelen in de controller zelf en tot slot alle liedjes in je hoofd houden. Afgezien de saaiere graphics is dit een ritmegame waar je U tegen zegt.
And Yet It Moves
Cijfer:
8,5

25454
16 jaar
Geweldig
Dit is één van de weinige spellen die motion control gebruikt op een manier die iets toevoegt aan het spel, en meteen natuurlijk aanvoelt. De art style is mooi en uniek, de game is precies moeilijk genoeg en de besturing is simpel, terwijl de game juist heel diep is. An Yet It Moves is een geweldig WiiWare-spel, voor deze prijs kun je het eigenlijk niet negeren.
And Yet It Moves
Cijfer:
9,5

3040
30 jaar
Puzzelen met drie besturingsopties
Je kunt maar 3 dingen in And Yet It Moves. Lopen, springen en het scherm kantelen door je Wii Remote te draaien.
Toch is And Yet It Moves een van de beste puzzel spellen voor de WiiWare. Je moet je sprongen goed timen in combinatie met het draaien van je omgeving. Dit stoeien met de zwaartekracht maakt And Yet It Moves een erg geslaagd puzzel spel.
Voor WiiWare is het spel erg uitgebreid. Na het uitspelen is er nog een Time Trial, Survival en Limited Rotation mode.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

4373
10 jaar
Moeilijk, maar wel leuk.
Met dit spel moet je met een soort mummie door een soort grot lopen. Als je 1 ingedrukt houdt en je afstandbediening draait kom je aan de andere kant. Maar er is ook vaak een steen of een ander voorwerp in het spel. Als je dan draait gaat die jou achterna waardoor je naar je vorige Check-point moet gaan. Het spel is best moeilijk, wel erg leuk. Leuke aanrader.
And Yet It Moves
Cijfer:
9,0

2148
12 jaar
Het is leuk om de zwaartekracht te besturen!
In dit spel loop je rond net zoals bij heel veel andere spellen, maar in dit spel kun je ook de zwaartekracht besturen! Zo kun je bijvoorbeeld van de grond, naar het plafond. Dit zie je echt in bijna geen een spel en daarom is dit spel zo leuk! Echt een aanrader voor iedereen tot en met 16 jaar!
And Yet It Moves
Cijfer:
9,5

7516
19 jaar
Uniek en zeer verrassend
And Yet It Moves voor de Wii is een unieke en creatieve game die mij aangenaam heeft verrast. Met zijn originele concept, prachtige handgetekende visuals en innovatieve gameplay heeft deze game mijn aandacht weten vast te houden. Het draaien van de wereld zorgt voor uitdagende en intrigerende puzzels en platformsequenties die me voortdurend hebben uitgedaagd om creatief te denken en nieuwe oplossingen te vinden. Ondanks enkele kleine minpunten, zoals hier en daar wat onnauwkeurige controls, heeft And Yet It Moves mij een verfrissende en betoverende ervaring geboden. Als je, net als ik, op zoek bent naar een platformgame die zich onderscheidt van de rest, met een unieke visuele stijl en boeiende gameplay, dan raad ik zeker aan om And Yet It Moves een kans te geven. Het is een ware ontdekkingstocht die je niet snel zult vergeten.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! "And Yet It Moves" is een unieke en innovatieve puzzel-platformer die je wereld letterlijk op zijn kop zet! Ontwikkeld door Broken Rules, deze game biedt een Fantastische ervaring waarin je de wereld kunt draaien om puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen. Je bestuurt een papieren personage door een prachtige, handgetekende wereld vol uitdagingen. Met een simpele draai van de Wii-afstandsbediening kun je de zwaartekracht manipuleren, wat zorgt voor eindeloos veel creatieve mogelijkheden en uren speelplezier!

Historische Context


"And Yet It Moves" werd oorspronkelijk uitgebracht voor de PC in 2009 en kreeg daarna zijn eigen Fantastische port naar de Wii in 2010. De game werd geprezen om zijn unieke rotatiemechaniek en artistieke stijl. Het was een van de eerste indie-titels die echt doorbrak op de Nintendo Wii, waardoor het een speciaal plekje in de harten van vele gamers heeft veroverd. Het is een geweldig voorbeeld van hoe indie-games kunnen innoveren en indruk kunnen maken op een breed publiek.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "And Yet It Moves is een puzzelspel dat je hersenen op een geheel nieuwe manier aan het werk zet. De rotatiemechaniek is briljant en de kunststijl is uniek." - Fantastisch, toch?

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor puzzelliefhebbers en fans van unieke indie-games. Als je houdt van creatieve gameplay en artistieke visuals, dan is "And Yet It Moves" zeker iets voor jou! Ook voor mensen die graag iets nieuws en innovatiefs willen uitproberen, is dit een absolute aanrader.

Vergelijkbare Games


Als je "And Yet It Moves" leuk vindt, dan zijn deze titels ook zeker de moeite waard:
1. "World of Goo" - Een andere creatieve puzzelgame met unieke mechanieken.
2. "LostWinds" - Een prachtige platformer met een magische twist.
3. "Braid" - Een tijdmanipulerende puzzel-platformer die je hersenen laat kraken.

En dat maakt mij super blij! Veel plezier met spelen!
And Yet It Moves

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor And Yet It Moves

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
WiiWare: Waar kan ik een gratis demo van And Yet It Moves downloaden om zelf te proberen?
Bramd de Groot
25454
16 jaar
Ben je er ondanks alle lovende reviews nog niet van overtuigd dat And Yet It Moves de moeite waard is? Download dan de gratis demo van het Wii-winkelkanaal, en kijk zelf wat je ervan vindt.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg