x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

All Star Cheerleader - Nintendo Wii

Kopen:

All Star Cheerleader
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 12.99
6 Maanden garantie
Voor Wii en Wii U
Origineel Nintendo product
Boxshot All Star Cheerleader

Afbeelding voor  All Star Cheerleader

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Simulatie
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Balance Board:server gesloten
EAN:4005209113540

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  All Star Cheerleader

Afbeeldingen

Pas ieder lichaamsdeel aan en creëer je eigen "Barbie", ehm... "cheerleader"
Pas ieder lichaamsdeel aan en creëer je eigen "Barbie", ehm... "cheerleader"
Stel je eigen choreografie samen!
Stel je eigen choreografie samen!
Da’s een hele groep mooie meiden... maar wat doet die jongen daar achteraan?
Da’s een hele groep mooie meiden... maar wat doet die jongen daar achteraan?
Kijk, dat noem ik nog eens "voetjes van de vloer"!
Kijk, dat noem ik nog eens "voetjes van de vloer"!
Beoordelingen voor   All Star Cheerleader

Beoordelingen All Star Cheerleader

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 2,0

2364
13 jaar
Zelfs mijn zusje vindt dit spel niks
Waarom hebben ze All Star Cheerleader uitgebracht? Volgens mij hebben ze het gelijk uit de schappen gehaald. Ik had het gekocht voor mijn zusje, die helemaal fan is van barbies en cheerleaders. Ze was het na 10 minuten al beu. Weggegooid geld dus...Geen aanrader.
Cijfer:
1,0

7516
19 jaar
Maakt niet goed gebruik van het Wii Balance Bord
All Star Cheerleader voor de Wii is een teleurstellende cheerleading-ervaring met problemen in zowel inhoud als uitvoering. Het gebrek aan variatie, de gebrekkige integratie van het Wii Balance Board en de matige graphics maken het moeilijk om van het spel te genieten. Voor een boeiende en plezierige game-ervaring op de Wii zijn er betere alternatieven beschikbaar, zoals Wii Sports en Just Dance, die een breder scala aan activiteiten en een betere gameplay bieden. Het is aan te raden om voor deze alternatieven te kiezen in plaats van All Star Cheerleader.
Cijfer:
3,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal, Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie te vertellen over een Fantastische game genaamd All Star Cheerleader voor de Nintendo Wii! Deze game is perfect voor iedereen die houdt van dansen, ritme en natuurlijk cheerleading! ?

In All Star Cheerleader kun je je eigen cheerleader creëren en deelnemen aan verschillende competities en uitdagingen. De game combineert ritme en timing met bewegingen die je maakt met de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk. Het is alsof je echt aan het cheerleaden bent, gewoon in je eigen woonkamer! Je kunt zelfs samenwerken met je vrienden voor co-op gameplay of tegen elkaar strijden in de multiplayer modus. Hoe gaaf is dat?!

De game is ontwikkeld door Gorilla Games en uitgegeven door THQ. Het biedt een unieke ervaring waarbij je nieuwe cheerleading-moves kunt leren en je prestaties kunt verbeteren naarmate je verder komt in de game. Wowie, dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


All Star Cheerleader kwam uit in 2008, een tijd waarin de Wii populair was vanwege zijn innovatieve bewegingsbesturing. De game wist een niche publiek aan te trekken van cheerleading- en dansfans. Door de jaren heen heeft het een speciale plek veroverd in de harten van veel spelers die houden van ritmische en sportieve games.

Recensies van Experts


IGN zei over All Star Cheerleader: "While it might not be for everyone, cheerleading enthusiasts and younger players will find plenty to enjoy with this motion-controlled title." GamesRadar voegde toe: "The game offers a surprisingly deep experience for those interested in cheerleading and dance."

Iets voor jou?


All Star Cheerleader is perfect voor iedereen die van dansen, ritme-games en cheerleading houdt! Vooral jonge meiden en tieners zullen genieten van de kleurrijke en energieke wereld van cheerleading. Maar ook volwassenen die op zoek zijn naar een leuke en actieve game zullen hier veel plezier aan beleven. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van All Star Cheerleader, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar Just Dance voor de Wii! Deze game biedt een vergelijkbare ritmische en dansgerichte ervaring. Een andere aanrader is We Cheer, een andere cheerleading game die je zeker Fantastisch zult vinden. Vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game snel in huis!

Bleh, andere consoles zoals Playstation en X-Box kunnen hier echt niet aan tippen! Deze Nintendo Wii games zijn gewoon de beste voor dit soort actieve en ritmische gameplay. Haha!

Hopelijk heb ik je kunnen helpen met deze informatie. Veel plezier met cheerleaden en vergeet niet: blijf altijd Fantastisch!
All Star Cheerleader

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor All Star Cheerleader

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor All Star Cheerleader... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.