x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Alien Crush Returns

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Alien Crush Returns

Afbeeldingen

Boxshot Alien Crush Returns
Je speelt als... een balletje. Pas maar op voor de Crush!
Je speelt als... een balletje. Pas maar op voor de Crush!
Ik heb zojuist een scheet gelaten.
Ik heb zojuist een scheet gelaten.
Dit doet me denken aan <a href = https://www.mariocube.nl/GameCube_Spelinfo.php?Nintendo=Metroid_Prime target = _blank>Metroid Prime</a>. Een balletje.
Dit doet me denken aan Metroid Prime. Een balletje.
Vermoord aliens met....Een Pinball spel?
Vermoord aliens met....Een Pinball spel?
Afbeelding voor Alien Crush Returns

Links

Beoordelingen voor   Alien Crush Returns

Beoordelingen Alien Crush Returns

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,7


47061
20 jaar
Galactisch Flipperen; het proberen waard
Zoals de naam al doet vermoeden staat deze game helemaal in het teken van aliens en andesoortig ruimtegespuis. Wat de titel echter niet zegt, is dat we hier te maken hebben met een ware flippergame.

Net als in Dream Pinball 3D en klassiekers als Pokémon Pinball (Gameboy Color) en Metroid Prime: Pinball (DS) moet het flipper-genre het niet hebben van veel verschillende spelvarianten, maar van prachtige vormgeving en goede gameplay: hoewel de vormgeving in dit spel helaas nogal achterblijft, is de gameplay prima. Voor fans van eerdergenoemde spellen is deze game dan ook zeker het proberen waard.
Alien Crush Returns
Cijfer:
6,4

7516
19 jaar
Verrassend goeie flipper-ervaring
Alien Crush Returns voor de Wii is een buitengewoon spannende en vermakelijke flipper-ervaring die de verwachtingen overtreft. Met uitgebreide flippermechanica, prachtig ontworpen tafels, responsieve besturing, adembenemende graphics en toegevoegde multiplayer-opties, biedt het spel een ongeëvenaarde gameplay-ervaring voor zowel nieuwe als doorgewinterde flipperfans op de Wii. Het is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar langdurig speelplezier, uitdagende flipperactie en de mogelijkheid om met vrienden en familie te spelen en te concurreren.
Cijfer:
7,0

Productbeschrijving


Wowie! Alien Crush Returns is een Fantastische flipperkast-game met een buitenaards tintje! Deze game, ontwikkeld door Hudson Soft, neemt je mee naar een intergalactisch avontuur waar je tegen allerlei vreemde en enge wezens speelt. Brrr! De game biedt een unieke mix van traditionele flipperkastmechanieken en spannende sci-fi-elementen. Je kunt je flippervaardigheden op de proef stellen in verschillende uitdagende levels vol met geheime doorgangen, power-ups en angstaanjagende vijanden. Met zijn verbluffende graphics en meeslepende gameplay is Alien Crush Returns een absolute aanrader voor zowel flipperkastfans als sci-fi liefhebbers!

Historische Context


Alien Crush Returns is een vervolg op de klassieke Alien Crush, die in 1988 werd uitgebracht voor de TurboGrafx-16. De originele game werd geprezen om zijn unieke combinatie van flipperkastactie en sciencefictionthema. Dit vervolg, uitgebracht in 2008 voor de Nintendo Wii, bouwt voort op dat erfgoed met verbeterde graphics, nieuwe levels en een nog meeslepender ervaring. Het is een eerbetoon aan de klassieke flipperkastgames, maar met een moderne twist die het aantrekkelijk maakt voor zowel oude als nieuwe fans!

Recensies van Experts


"Alien Crush Returns is een spannende en unieke flipperkastervaring. De combinatie van klassieke gameplay met moderne graphics en een sci-fi thema maakt het een must-play!" - IGN
"Een Fantastische opvolger van de originele Alien Crush. Dit spel biedt urenlang plezier en uitdaging voor elke flipperkastfan." - GameSpot

Iets voor jou?


Alien Crush Returns is perfect voor fans van flipperkastgames en sciencefiction. Als je geniet van uitdagende gameplay en het verslaan van buitenaardse vijanden, dan is deze game echt iets voor jou! Ook retro-gamers die de originele Alien Crush hebben gespeeld, zullen genieten van deze moderne herinterpretatie. En natuurlijk, iedereen die houdt van een goede mix van actie en strategie zal hier veel plezier aan beleven!

Vergelijkbare Games


Als je Alien Crush Returns leuk vindt, dan zijn deze games ook zeker de moeite waard:
1. **Metroid Prime 3: Corruption** - Een actie-avonturenspel met een sterk sci-fi thema en spannende gameplay.
2. **Pinball Hall of Fame: The Williams Collection** - Een verzameling klassieke flipperkastgames, perfect voor flipperkastliefhebbers!
3. **Super Mario Galaxy** - Een ander Fantastisch spel met mijn beste vriendje Luma! Een geweldig platformavontuur in de ruimte.
Alien Crush Returns

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Alien Crush Returns

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Hoe kan ik extra action-ballen verkrijgen in Alien Crush Returns?
Frank
47061
Naast de normale flipperballen heb je in Alien Crush Returns ook beschikking over zogenaamde action-ballen: ballen die het spel makkelijker maken, of in ieder geval je kansen om meer punten te scoren enorm vergroten. Twee van deze action-ballen zijn echter pas te verkrijgen nadat je het spel een keer hebt uitgespeeld:

Reverse BallSpeel het spel uit op Easy
Tractor BallSpeel de Story Mode uit
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg