x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Aha! I Got It! Escape Game - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Aha I Got It Escape Game

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Strategie, Puzzel, Simulatie
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Aha I Got It Escape Game

Afbeeldingen

Boxshot Aha! I Got It! Escape Game
Je speelt een random personage (rechts), dat uit de vreemdste locaties moet ontsnappen.
Je speelt een random personage (rechts), dat uit de vreemdste locaties moet ontsnappen.
De drie biggetjes zijn weer eens dakloos, dus komen ze ons in deze game maar vervelen...
De drie biggetjes zijn weer eens dakloos, dus komen ze ons in deze game maar vervelen...
Onderweg ontmoet je de meest bizarre personages, zoals... de Power Rangers?
Onderweg ontmoet je de meest bizarre personages, zoals... de Power Rangers?
Onderweg maak je gebruik van elk bruikbaar voorwerp, zoals deze "fantastische" gieter...
Onderweg maak je gebruik van elk bruikbaar voorwerp, zoals deze "fantastische" gieter...
Beoordelingen voor   Aha I Got It Escape Game

Beoordelingen Aha! I Got It! Escape Game

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,1


47061
20 jaar
Leuk voor tussendoor
Aha! I Got It! Escape Game is precies wat je van de titel zou verwachten. Je gaat op zoek naar voorwerpen, lost puzzels op en probeert een uitgang te vinden in een helse slaapkamer: een kamer die je nota bene als verjaardagscadeau hebt gekregen van je (psychisch incorrecte) ouders...

In al zijn eenvoud biedt dit spel echter alles wat je van de titel zou verwachten, en dat is niet eens zo slecht: als goedkoop vermaak voor tussendoor biedt het een prima afleiding tussen grote game-series als Mario, Sonic en Zelda.
Cijfer:
6,3

3012
16 jaar
Leuk spel, maar geen geweldige gameplay!
Ik had laast wat spellen bijgekocht, en dit Aha! I Got It! Escape Game is een heel grappig spel. Je vindt zeer unieke items, en moet dus ontsnappen. Ook vind ik de personages een beetje apart, maar dit maakt het wel weer leuk. Voor dit spel geef ik qua gameplay een 6,9!
Cijfer:
6,9

2148
12 jaar
Geen leuk spel!
Ik vind Aha! I Got It! Escape Game geen leuk spel. De gameplay is erg eenvoudig, je hebt het heel snel uitgespeeld, er zijn geen unlockables en er is ook geen multiplayer (wat best had gekund). Ik vind het geen leuk spel.
Cijfer:
4,5
Lees meer beoordelingen.

660
18 jaar
Je zult het niet erg vinden om dit spel te missen
Aha! I Got It! Escape Game is weer een puzzel toevoeging tot de WiiWare spellen. In dit spel speel je als jongetje wie een kamer voor zijn verjaardag heeft gekregen en je moet door de verschillende puzzels eruit zien te komen. Dit is een leuk puzzel spel, maar jammer genoeg is het niet al te lang.
Cijfer:
7,0

11 jaar
Lang spel
Aha I Got It is een leuk WiiWare spel, maar soms zit je helemaal vast! Daardoor duurt het spel best lang.
Aha! I Got It! Escape Game
Cijfer:
7,0

7516
19 jaar
Niet aan te raden
Aha! I Got It! Escape Game voor de Wii was een spel dat me enigszins teleurstelde, ondanks enkele positieve punten. Het spel bood intuïtieve besturing en heldere graphics, wat positief was. Echter, het gebrek aan diepgang en variatie in de puzzels, evenals het zwakke verhaal en de korte speelduur, droegen bij aan de algehele teleurstelling. Ik zou dit spel niet sterk aanbevelen, aangezien er betere alternatieven beschikbaar zijn voor een boeiender en uitdagender ontsnappingsspel.
Cijfer:
5,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Fantastisch! Welkom bij "Aha! I Got It! Escape Game" voor de Nintendo Wii, een game die je hersenen laat kraken en je hart sneller laat kloppen! In deze puzzel-avonturengame moet je je weg banen door verschillende kamers vol met ingewikkelde puzzels en uitdagingen. Je speelt als een jongen genaamd Zack die samen met zijn hond, Quack, vastzit in een mysterieus huis. Je moet voorwerpen verzamelen, aanwijzingen ontcijferen en puzzels oplossen om te ontsnappen. De game is ontwikkeld door Ateam Inc., en biedt een unieke mix van logica, avontuur en een vleugje humor. Wowie! Dit is een geweldige ervaring voor iedereen die van puzzels houdt.

Historische Context


"Aha! I Got It! Escape Game" werd uitgebracht in 2009 en viel meteen op door zijn unieke benadering van puzzelgames. Terwijl veel games in die tijd focusten op actie en avontuur, bracht deze titel iets nieuws door spelers uit te dagen met complexe puzzels en een meeslepend verhaal. Het is een van de weinige escape room-achtige games die beschikbaar zijn op de Wii, wat het een echte parel maakt voor verzamelaars en puzzelliefhebbers.

Recensies van Experts


IGN schreef over de game: "Aha! I Got It! Escape Game is a delightful and challenging puzzle game that will keep you entertained for hours. The puzzles are well-designed and the story is charming."
Nintendo Life gaf de game een 8/10 en zei: "For puzzle enthusiasts, this game is a must-have. The variety of puzzles and the charming presentation make it a standout title on the Wii."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor puzzelliefhebbers en avonturiers die houden van een goede uitdaging. Fans van escape rooms zullen vooral genieten van de ingewikkelde puzzels en het meeslepende verhaal. Ook gezinnen die samen willen spelen, zullen veel plezier beleven aan de coöperatieve elementen van het spel. Het is een Fantastische manier om je hersenen te trainen en tegelijkertijd plezier te hebben!

Vergelijkbare Games


Als je "Aha! I Got It! Escape Game" leuk vindt, dan heb ik drie andere Fantastische aanbevelingen voor je:
1. **Professor Layton and the Curious Village** - Een puzzelavontuur vol mysterie en intrigerende raadsels.
2. **Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure** - Een avontuurlijke puzzelgame met een charmante presentatie en uitdagende puzzels.
3. **Mystery Case Files: The Malgrave Incident** - Een spannende zoek-en-vind game met een diepgaand verhaal en uitdagende puzzels.
Aha! I Got It! Escape Game

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Aha! I Got It! Escape Game

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Aha! I Got It! Escape Game... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.