x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

3D Pixel Racing - WiiWare

Kopen:

Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
6.49
€ 3.49aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot 3D Pixel Racing

Afbeelding voor  3D Pixel Racing

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race, Simulatie
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  3D Pixel Racing

Afbeeldingen

Meerdere autos, toch te weinig.
Meerdere autos, toch te weinig.
Probeer iedereen in te halen om een zo hoog mogeijke positie te verkrijgen.
Probeer iedereen in te halen om een zo hoog mogeijke positie te verkrijgen.
Ook met meerdere spelers!
Ook met meerdere spelers!
Ik ben een beetje teleurgesteld dat de regen niet ook van blokjes gemaakt is...
Ik ben een beetje teleurgesteld dat de regen niet ook van blokjes gemaakt is...
Afbeelding voor 3D Pixel Racing

Links

Beoordelingen voor   3D Pixel Racing

Beoordelingen 3D Pixel Racing

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 3,8

7865
13 jaar
Slordige troep met een goed idee.
Vol goede moed een spel besteld, maar kwam er met een zere teen weer uit. 3D Pixel Racing is een suffe mix tussen Mario Kart en Tetris; gewoon racen. Dat helaas met een erg traag pixxelig niveau zonder goede orginaliteit. Hoewel ik potentie in het concept zie moet het beter uitgewerkt worden, alleen dan krijg je een vermakelijk spel.
Cijfer:
4,0

3349
14 jaar
Bah
Ik heb 3D Pixel Racing een paar dagen geleden gekocht omdat ik het er leuk uit vond zien en ik iets had om even tussendoor te spelen... Maar nu ik er zo over nadenk had ik misschien beter eerst op deze site kunnen kijken of even de demo uit moeten proberern, want het is een verschrikkelijk slecht spel. Echt waar. De besturing is slecht, graphics zijn nog ok, maar de levels zijn erg saai en er is weinig te doen. Ik heb deze na een klein uurtje niet meer aangeraakt. Jij kunt dat maar beter helemaal niet doen.
Cijfer:
3,3

15616
14 jaar
Schijn bedriegt
Toen ik nog wat Wii Points over had in het Wii-Winkelkanaal, kon ik nog één WiiWare titel uitzoeken. 3D Pixel Racing leek mij echt leuk. Maar daar bleef het bij, 'leek'. De besturing is niet bepaald goed, ikzelf had het beter kunnen bedenken. Dan zou je denken dat deze game juist goede graphics had, maar zoals de titel zegt, de graphics zijn bagger.

Ook heeft deze game de badge voor Weinig Diepgang. Hier ben ik het ook volledig mee eens. Er zit echt totaal geen diepgang in en het biedt dus ook geen uitdaging om deze WiiWare titel te blijven spelen of überhaupt uit te spelen.

Zo kunnen screenshots en trailers het beeld van een game helemaal faken. Zo zie je maar. Schijn bedriegt.
Cijfer:
3,0
Lees meer beoordelingen.

2148
12 jaar
Goedkoop, maar geen leuk spel.
3D Pixel Racing is helemaal niet speciaal zoals Mario Kart Wii... Het is snel in elkaar geflanst!
Er zijn erg weinig parcours en weinig auto’s. Ze hadden 3D Pixel Racing beter voor de Nintendo 64 kunnen uitgeven, voor de Wii is helemaal niks.
Ik snap dat hij 500 Wii Points is want het spel nogmaals heel erg klein en er zijn veel betere racespellen die iets duurder zijn.
Cijfer:
2,5

3225
15 jaar
Geen aanrader!
3D Pixel Racing.. eerst dacht ik, dit lijkt me wel geinig.
Als je de plaatjes ziet, een racespel, opgebouwd uit allemaal blokjes. Als je het spel echter speelt merk je hoe weinig functies er zijn, hoe irritante en slecht ingestelde besturing het is. Een simpel gemaakt spelletje, van slechte kwaliteit (qua gameplay)
Geen aanrader!
Cijfer:
3,5

4373
10 jaar
Irritante besturing!
3D Pixel Racing vind ik geen leuk spel.
De besturing is irritant en het lijkt steeds dat je hetzelfde doet! Ik vind het geen aanrader!
Cijfer:
3,0

4367
13 jaar
Heel slecht
3D Pixel Racing is een heel slecht spel, de besturing, graphics en gameplay zijn heel nep en lelijk.
Cijfer:
4,0

3012
16 jaar
Grappig spel maar ook nep
Veel mensen hier geven een slechte beoordeling over dit spel maar ik vind Pixel Racing een heel grappig spel. Ik geniet best wel van het spelen, het is wel slecht dat klopt, maar ook grappig!
3D Pixel Racing
Cijfer:
5,0

8512
16 jaar
Wel slecht.
Je zou toch echt denken dat 3D Pixel Racing gaaf is? Dat is het dus totaal niet. Besturing is onmogelijk slecht en zoals de badge zegt: geen diepgang, en graphics? In dit spel zit niks van graphics. Er zijn veel te weinig opties en het is over het algemeen gewoon slecht!
Cijfer:
4,3

7516
19 jaar
Leuk, retro, maar mist diepgang
3D Pixel Racing voor de Wii valt op vanwege zijn unieke pixelige visuele stijl, die nostalgische gevoelens oproept voor liefhebbers van retro-games. De gameplay is eenvoudig en toegankelijk, wat het geschikt maakt voor spelers van alle niveaus. Het beperkte aantal circuits kan echter repetitief aanvoelen na verloop van tijd, en het ontbreken van online multiplayer is een tekortkoming. Over het algemeen biedt 3D Pixel Racing een vermakelijke race-ervaring, vooral voor fans van retro-esthetiek, maar het mist diepgang en online multiplayer-opties.
Cijfer:
5,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, racefans! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over 3D Pixel Racing voor de Nintendo Wii! Wowie! Deze game is een unieke combinatie van retro pixelart en moderne 3D-raceactie. In 3D Pixel Racing stap je achter het stuur van klassieke pixelauto’s en race je door adembenemende omgevingen die eruitzien alsof ze rechtstreeks uit een oude arcade komen. De game biedt verschillende race-modi, waaronder Time Trial, Arcade, en Multiplayer, zodat je nooit zonder uitdagingen zit. De ontwikkelaars, Microforum, hebben echt hun best gedaan om een Fantastische nostalgische ervaring te creëren die zowel oude als nieuwe gamers zal aanspreken. En dat maakt mij super blij!

Historische Context


3D Pixel Racing kwam uit in 2011 en bracht een frisse wind in het racegenre op de Wii. Het was een tijd waarin veel games zich richtten op realisme, maar 3D Pixel Racing koos voor een charmante retrostijl die doet denken aan de klassieke racegames uit de jaren ’80 en ’90. Deze unieke benadering maakte het een opvallende titel in de Wii-bibliotheek en zorgde ervoor dat het een cultklassieker werd onder fans van retro games!

Recensies van Experts


IGN schreef: "3D Pixel Racing is een leuke, nostalgische rit die je meeneemt terug naar de gouden dagen van arcade-racen." GameSpot voegde daaraan toe: "De unieke visuele stijl en de verslavende gameplay maken dit een must-play voor fans van retro-racegames." Fantastisch, toch?

Iets voor jou?


Als jij een fan bent van retro games en pixelart, dan is 3D Pixel Racing echt iets voor jou! Ook voor liefhebbers van racegames die op zoek zijn naar iets unieks en anders dan de reguliere realistische racers, is deze game een Fantastische keuze. Jong en oud kunnen genieten van de eenvoudige maar uitdagende gameplay, en het is ook een geweldige game om samen met vrienden te spelen!

Vergelijkbare Games


Als je 3D Pixel Racing leuk vindt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar Excite Truck en Mario Kart Wii. Beide games bieden spannende race-actie en hebben hun eigen unieke charme. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een potje Mario Kart? Haha!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! 3D Pixel Racing kan worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U. Dus of je nu een klassieke Wii-console hebt of bent overgestapt naar de Wii U, je kunt altijd genieten van deze pixel-perfecte race-ervaring. En dat maakt mij super blij!

Bleh voor saaie games, maar 3D Pixel Racing is echt een Wowie! Veel plezier met racen, en vergeet niet om altijd gas te geven!
3D Pixel Racing

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor 3D Pixel Racing

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor 3D Pixel Racing... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.