Populair voor Nintendo Wii


/Nintendo Wii Sports Pack Wit voor Nintendo Wii
 44.49  € 35.99
1. Nintendo Wii Sports Pack Wit
 
/Skylanders Trap Team Character - Chopper voor Nintendo Wii
 4.99  € 1.99
2. Skylanders Trap Team Character - Chopper
 
/Mario Kart Wii voor Nintendo Wii
 27.49  € 19.99
3. Mario Kart Wii
 
/Wii-afstandsbediening Wit voor Nintendo Wii
 19.49  € 14.99
4. Wii-afstandsbediening Wit
 
/Skylanders: Location Piece - Pirate Ship voor Nintendo Wii
 3.99  € 1.99
5. Skylanders: Location Piece - Pirate Ship
 
/Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart voor Nintendo Wii
 47.49  € 41.99
6. Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart
 
/Skylanders Giants: Character - Shroomboom voor Nintendo Wii
 3.99  € 1.99
7. Skylanders Giants: Character - Shroomboom
 
/New Super Mario Bros. Wii voor Nintendo Wii
 23.49  € 17.49
8. New Super Mario Bros. Wii
 
/Motion Plus Zwart voor Nintendo Wii
 7.49  € 5.49
9. Motion Plus Zwart
 
/Wii-afstandsbediening Plus Wit voor Nintendo Wii
 24.49  € 19.49
10. Wii-afstandsbediening Plus Wit  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario WiiNieuws archief van Mario Wii
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Al-Capone is een Held
Held Wibert
Al-Copne heeft 10 euro verdiend met het toevoegen van 12 Wii game beoordelingen, 6 Wii afbeeldingen en het plaatsen van 1 link naar onze website! Goed gedaan: klapklapklap !!

Reactie Al-Capone:
Ik heb met veel plezier reviews op Mario Wii geplaats. Het is fijn dat je iets kan betekenen voor andere gamers en je ervaringen kan delen. Dit is iets wat ik in de toekomst zeker zal blijven doen als ik er de tijd voor heb.

Ik vindt het een uniek idee dat je op Mario Wii je eigen game reviews kan plaatsen. Op die manier laat je de gamers zelf aan het woord en kan je er een leuk zakcentje mee bijverdienen. Ik heb gemerkt dat ik zeker wat heb aan de reviews van mijn mede-Wii-gamers en daardoor weet ik welke spellen de betere zijn en welke ik beter links kan laten liggen.

Bedankt, ga zo door en tot mijn volgende review !!
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Muramasa: The Demon Blade
Held Linkplayer
Muramasa is adembenemende Japanse kunst in game vorm, maar repetitie en gebrek aan diepgang weerhouden het spel van een nog hoger cijfer.

Muramasa vertelt het verhaal van de Demon Blades en de 2 krijgers die een onmiskenbare rol in dit verhaal zullen spelen.
Het eerste verhaal gaat over Momohime, een jonge prinses wiens lichaam wordt bezeten door de ziel van Jinkuro. Om haar lichaam terug te krijgen vergezelt ze hem op zijn reis door Japan. Het tweede verhaal gaat over Kisuke, een jonge ninja die door Japan reist om zijn geheugen terug te krijgen.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor We zijn verhuisd!
Held Rianna
Hoeraaaa! Mario Wii heeft een nieuwe locatie!

Zaten we een week geleden nog met alle Wii games op een paar vierkante meter, nu hebben we zeeën van ruimte! Maar... Het is maar voor tijdelijk. We zijn nu weer hard op zoek naar een nieuwe ruimte!

Ons nieuwe tijdelijke nummer: 020-7511612.
Ons nieuwe adres vind je bij contact.
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Pictionary
Mega Super Held grotehaas
Pictionary op de Wii is door de extra mogelijkheden leuker dan op papier.

Het bordspel Pictionary was in menig huiskamer een succes. Nu kun je het populaire spel ook spelen op de Wii met de UDraw-tablet. Kan de Wii versie van het populaire spel uit 1985 nog iets toevoegen? Het antwoord is ja, al zijn er ook kleine minpunten...

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Balls of Fury
Ferdie Swinkels
Balls of Fury is een schande voor gameland; zelfs voor de allergrootste tafeltennisfanaten niet de moeite waard.

Tafeltennisspellen op de Wii kunnen best leuk zijn, maar er zitten altijd wel wat rotte appels tussen. Zo heb je Balls of Fury, een game die tafeltennisactie ’combineert’ met een verhaal over een criminele organisatie. De game zou spannend en origineel moeten zijn...

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor 10 euro naar Held Linkplayer
Held Wibert
Voeg net als Linkplayer Wii game info toe aan Mario Wii en verdien 10 euro! Je kunt reviews schrijven, afbeeldingen toevoegen, trucs met ons delen, etc.

Reactie Linkplayer: Ik vond het leuk om Wii info toe te voegen aan de website. Het schrijven van de Skyward Sword review was een goede opfrisser na jarenlang geen reviews meer geschreven te hebben en ik zal het in de toekomst zeker weer doen voor andere Wii games.
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Driver: San Francisco
Mega Super Held Pangafile
Driver: San Francisco is een goede racegame met toffe co-op en multiplayer.

Twaalf jaar geleden verscheen de eerste Driver game. Dankzij lovende kritieken verschenen al snel meerdere vervolgen, waaronder het eind 2011 uitgekomen Driver: San Francisco. De Wii versie hiervan speelt zich af vóór de eerste Driver, in de jaren 70. Driver: San Francisco vertelt het verhaal van John Tanner, de toentertijd nog onervaren undercover agent wiens partner is vermoord tijdens een drive-by. Verantwoordelijk blijkt drugscrimineel Solomon Caine, die probeert de vrede in de stad te verstoren. Samen met de meer ervaren agent Tobias Jones gaat Tanner naar hem opzoek.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - The Legend of Zelda: Skyward Sword
Held Linkplayer
Skyward Sword is een fantastisch spel en bewijst dat motion controls wel degelijk de spelervaring op de Wii kunnen verrijken.

Skyward Sword is het nieuwste deel in de Zelda reeks en is officieel de allereerste in de tijdlijn. De game vertelt o.a. het ontstaan van de Master Sword, Hyrule en "The Legend of Zelda".

Deze Wii game begint met onze jonge held Link. Link is een leerling van de lokale Knight Academy en hij is ook Zelda’s beste vriend.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Daan123 is een held!
Held Wibert
Door Wii Game informatie toe te voegen aan Mario Wii spaar je muntjes op. Wanneer je 1000 muntjes hebt gespaard ontvang je 10 euro op je rekening en ben je een held!

Daan123 heeft nu ook 1000 muntjes gespaard en 10 euro gekregen op zijn bankrekening. Hierbij zijn reactie:

Ik vond het een leuke ervaring om Wii beoordelingen te schrijven en tips te geven op Mario Wii. Ik kwam op mariowii.nl terecht toen ik een nieuw gamecube game wilde bestellen. En tegelijkertijd zag ik ook de andere sites. Daar was ik wel nieuwsgierig naar, dus ik klikte op de site en begon gelijk een account aan te maken.
Lijn
Afbeelding voor Nieuwe Held: Koploper
Held Wibert
Koploper is onze nieuwe held. Hij heeft 2 Wii Reviews geschreven die in de top 10 blijven staan van meest gelezen reviews.

De hardware reviews van held koploper doen het goed: QWare Componentkabel Review en GameCube Controller Review. Omdat hij met zijn Wii Game informatie 1000 muntjes heeft verdiend hebben we 10 euro overgemaakt!

Zijn reactie: Ik vond het leuk hoor! Mijn Wii reviews voegen (naar mijn gevoel) echt iets toe. Het testen van de componentkabels voor een review vond ik heel leuk om te doen. Hij staat ook nog eens in de top 10 van meest gelezen. Hoera voor mij! :P Ik ga nu een officiële Nintendo kabel kopen, op eigen aanraden. :P Eens kijken hoe die het doet met bijbehorende review! En alles bij elkaar ook nog 10 euro gekregen. Geweldig toch?
Lijn
Afbeelding voor De winnaar van de Heldenbeproeving is bekend!
Held Rianna
Deze maand kregen alle inzenders dubbele muntjes voor hun inzendingen, en daar bovenop was er ook nog een speciale prijs om te winnen... 20 euro winkeltegoed!

Deze prijs is nu verloot onder de inzenders, en de winnaar is...
Held Kel96kel! Gefeliciteerd hoor! Held Kel96kel heeft 20 euro tegoed gewonnen met zijn inzending voor BIT. TRIP RUNNER. Daarnaast is hij nu de trotse eigenaar van een kroon naast zijn naam.
Lijn
Afbeelding voor Wii Accessoires Review - Gamecube Controller
Held Koploper
De originele GameCube controller is een echte aanrader als je GameCube of Virtual Console spellen op je Wii speelt.

De controller ligt lekker in de hand. Tijdens het spelen valt op dat de knoppen lekker snel reageren en ook allemaal makkelijk te bereiken zijn. De analoge stick reageert ook heel goed, en slijt niet zo snel zoals de Nintendo64 controller deed: Ik heb nu een controller van 5 jaar oud die het nog perfect doet.

Lees de review!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17