x HomeWinkelKlantenserviceAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 23.59u, morgen in huis.

Zumba Fitness 2 Review


Zumba Fitness 2, iets voor jou? Lees onze helden review, de mening van !

Banner Zumba Fitness 2

Zumba Fitness 2 is een spel waarin dans en fitness wordt gecombineerd. Je maakt kennis met verschillende dansstijlen zoals de samba. Zumba Fitness 2 is zeker een aanrader voor de dansliefhebbers en voor als je wat gewicht wilt verliezen of je conditie wilt verbeteren.

Zumba Fitness 2 is de opvolger van Zumba fitness 1. Door middel van dans en fitness kan je je conditie verbeteren en eventueel wat afvallen op een leuke manier. Er zijn genoeg dansstijlen zoals Latin Pop, Samba en Bollywood. Ook heb je de keuze of je een korte les wilt volgen of dat je de lange les kiest. Persoonlijk vind ik de lange les erg zwaar, dus vooral bedoeld voor de mensen met een zeer goede conditie. Ook heb je de keuze op welke muziek jij graag wilt dansen en kan je dit spel met meerdere spelers spelen, je hebt dan helaas wel meerdere riemen nodig.

Eigen mening
Zumba Fitness 2 is erg leuk en zeer actief spel. Er zijn meer dan genoeg verschillende dansstijlen, goede muziek om op te dansen, mooie graphics en erg goed voor het verliezen van de extra kilo’s. De calorieteller is hier erg handig bij. Het enige is dat je in het begin de danspasjes even moet doorhebben. Als je al ervaring hebt met Zumba zal je hier waarschijnlijk niet zoveel moeite mee hebben. Persoonlijk vind ik Zumba Fitness 2 zeker een aanrader, vooral voor de dansliefhebbers.

Let op
Let goed op dat je de controller op de goede manier in de riem stopt. De kant van het koordje moet naar beneden gericht zijn en de knopjes moeten aan de buitenkant zitten.

Review Zumba Fitness 2: VoorkantVoorkant
Review Zumba Fitness 2: DansDans
Leren dansen en waarom voor Zumba kiezen
Ben je niet zo goed in dansen? Dat is geen enkel probleem. Door middel van de Learn The Steps-spelfunctie kan je de danspasjes stap voor stap leren. Als je je afvraagt waarom je voor Zumba Fitness 2 moet gaan en niet voor een ander dansspel dan is het antwoord daarop simpel. In Zumba Fitness 2 worden je heupbewegingen geregistreerd doordat je een riem om hebt met daarin je controller. Bij andere dansspellen wordt alleen de beweging van je hand geregistreerd. Bij Zumba gebruik je dus je hele lichaam wat van belang is voor een goede work-out.

Slot
Zumba Fitness 2 is een echte aanrader voor mensen die houden van dansen en graag op een leuke manier de extra kilo's kwijt willen raken. Ook is dit een geweldige manier om aan je conditie te werken. Het combineert sport en plezier en houd je op een leuke en gezonde manier bezig.


Conclusie Zumba Fitness 2 - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • Je raakt niet uitgespeeld
  • Mooie graphics
  • Goed geluid
  • Uitdagend
  • Goed voor je conditie
Minpunten:
  • In het begin moeilijk bij te houden
238
Review geplaatst op
Gameplay:8,0
Replay:8,0
Graphics:8,0
Geluid:7,0
Review cijfer:
8,0
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2013 - 2019

Mario Wii Review Cijfer:


8,0
 
Boxshot Zumba Fitness 2
Zumba Fitness 2


Details Zumba Fitness 2

Released:2011
Advies:Vanaf 12 jaar
Spelers:1 - 4
Genre:Sport, Ritme
Wi-Fi:Niet ondersteund
Dans zumba

Dans
Dans

Dans
Dans
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2019 Mario Wii