x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, overmorgen in huis.

Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers Review


Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers, iets voor jou? Lees onze helden review, de mening van Held!

Banner Yu-Gi-Oh 5Ds Wheelie Breakers

Yu-Gi-Oh stapt over van verslavend kaartspel naar saai racespel.

De Yu-Gi-Oh kaarten zijn een tijdje erg populair geweest. Voor sommigen vormen deze nog steeds het perfecte kaartspel! Je kan namelijk een monster oproepen, en die kan jou weer verdedigen en de tegenstander aanvallen. De nieuwste Yu-Gi-Oh televisieserie heet Yu-Gi-Oh 5D’s. De regels zijn erg veranderd, en er zijn wel 10000 nieuwe kaarten uitgekomen! Dus wel logisch dat ze hier nu weer een spel van zijn gaan maken. Alleen pakt het race en dueleer concept helemaal niet zo goed uit als verwacht.

Een potje kaarten op je motor!
Wanneer het spel begint maak je eerst een poppetje aan, dat is eigenlijk alleen een kleurtje geven aan een gezichtloos figuur. Daarna begin je met racen. (zie kader) Tijdens het racen speel je kaarten en probeer je je tegenstander aan te vallen. Dit viel mij heel erg tegen. Je kon maar 10 kaarten meenemen in een race. En de regels waren totaal niet boeiend of leuk meer! Ondanks dat is de spelmodus waarin je tegen acht tegenstanders kan racen in plaats van één wel heel leuk! Daar heb ik veel van genoten. Je speelt daar namelijk met één monster waarmee je de motors van je tegenstanders aanvalt, grappig initiatief! Maar toch vind ik dat de duellisten beter hun motors aan de kant kunnen zetten en is echt kunnen gaan duelleren!

Onbreekt er weer een Storymode?
In dit spel is echter wel een storymode! Je volgt niet helemaal de serie, maar het komt aardig in de buurt. Als je dit spel echter voor het verhaal koopt ben je niet heel lang bezig... De storymode heeft namelijk 10 levels, die elk zo’n 5-10 minuten duren. Oftewel, goede gamers kunnen dit in een uur of twee uitspelen. Om plezier van dit spel te hebben moet je dus vooral de acht-speler racen uitproberen. Verder is dit spel een beetje mager, de kaartenwinkel is niet zo uitgebreid als normaal, aangezien je maar tien kaarten per race mee kan nemen. Dus je favoriete Dark Magician kaart zit er niet tussen! Ook de multiplayer ontbreekt gedeeltelijk! Je kan maar met twee spelers en niet met vier! Dat is zeker een gemiste kans! Ook kan je niet online..

Review Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers: Je kan racen met je sterkste monster aan boord!Je kan racen met je sterkste monster aan boord!
Review Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers: Race tegen alle bekende personages uit de serie!Race tegen alle bekende personages uit de serie!

Conclusie Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers - Nintendo Wii Review
Pluspunten:
  • Racen tegen acht spelers
  • Leuk voor de fans
  • Genoeg opties
Minpunten:
  • Geen uitgebreide Multiplayer
  • Geen Online mogelijkheden
  • Verhaal duurt erg kort
2171
Review geplaatst op
Gameplay:7,5
Replay:6,0
Verhaal:6,0
Multiplayer:7,0
Levensduur:7,0
Review cijfer:
6,7
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2010 - 2020

Mario Wii Review Cijfer:


6,7
 
Boxshot Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers
Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers


Details Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers

Released:2009
Advies:Vanaf 7 jaar
Spelers:1 - 4
Genre:Race
Wi-Fi:Niet ondersteund
Yu-gi-oh 5D’s Wheelie Breakers

Trailer voor de game

Simpele Race (Japans)

Eerste deel Story Mode
 
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2020 Mario Wii