x HomeWinkelKlantenserviceAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 23.59u, morgen in huis.

World of Zoo Review


World of Zoo, iets voor jou? Lees onze helden review, de mening van Held!

Banner World of Zoo

World of zoo is zeker leuk voor de mensen die van dieren houden. Je kan bij je favoriete dier direct komen! Dus hou je van honden ga daar heen!

Omschrijving
In World of Zoo kan je een eigen dierentuin maken, met 90 dieren uit elf families. Als je ze goed verzorgt worden de dieren blij en verdien je dierenhartjes.En als je leergierig bent is er ook nog een quiz met vragen van national geographic. Persoonlijk vond ik deze quiz erg moeilijk maar ik ben ook niet zo slim. Wat voor advies je hebt heeft er niks mee te maken het is meer hoevaak je al naar dat progamma kijkt.

Mijn eerste indruk.
Naar mijn mening is het spel redelijk leuk. Je zal zeker de eerste keer denken, 'ik hou niet van dierentuinen', dus waarom zou ik dit kopen? Als je katten lief vindt, van een hond houdt, leeuwen te gekke beesten vindt, dan zou ik dit toch kopen. Maar heb je niks met dieren haat je dierentuinen? Dan zou ik het juist niet kopen! Ik heb dit spel wel gekocht ook al dacht ik eerste instantie dat het niks zou zijn, maar ik vond het toch waar voor mijn geld.

Review World of Zoo: Een aantaal dieren uit het spel. Helaas niet alle maar er passen geen 90 dieren op een foto!Een aantaal dieren uit het spel. Helaas niet alle maar er passen geen 90 dieren op een foto!
Review World of Zoo: Hoe ziet dat menu er nu uit? Nou zo!Hoe ziet dat menu er nu uit? Nou zo!
Geluid
Het geluid is net iets te vaag. Het geluid klinkt wel goed maar soms klinken dingen raar...Bijvoorbeeld als een leeuw gromt dus ("grauw"), dan hoor je dit: "graaaa". Dat is erg jammer dus sommige dieren geluiden kloppen niet maar het valt best wel mee. Ik zou zeggen ga het spel lekker spelen. En negeer dat geluid gewoon;)

Achtergronden
De achtergronden zijn erg mooi. Bij de meeste dierentuinspellen is het erg afgeraffeld. Maar dat is bij deze niet,juist niet. Je ziet meteen dat ze er hun best op hebben gedaan. Ook zullen er een paar dingen lelijk zijn. De dieren zijn heel mooi gemaakt en de hekken iets minder mooi. Verder is het gewoon een heel mooi spel.


Conclusie World of Zoo - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • Leuk spel
  • Mooie achtergronden
  • Niet afgeraffeld
  • Hun best op gedaan
  • Mooi gameplay
Minpunten:
  • Sommige dingen lelijk
  • Vaag geluid
3012
Review geplaatst op
Gameplay:8,0
Replay:7,0
Geluid:8,0
Achtergronden:8,5
Spel:9,0
Review cijfer:
8,0
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2012 - 2019

Mario Wii Review Cijfer:


8,0
 
Boxshot World of Zoo
World of Zoo


Details World of Zoo

Released:2009
Advies:Alle leeftijden
Spelers:1
Genre:Simulatie
Wi-Fi:Niet ondersteund
Feitjes
World of zoo bevat ongeveer 90 dieren
Elk dier kun je opvoeden
Je kan dieren weglaten
Leuk spel,voor de meeste
World of zoo is een dierentuin spel
 
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2019 Mario Wii