Review Wii Balance Board
Mijn review: De mening van Sarah.

Banner

Het Wii Balance Board is een leuke wii accessoire. Het verveelt ook nooit, want je kan er heel veel verschillende spellen op spelen.

Het Wii Balance Board kwam samen met het bijhorende spel Wii Fit uit op 1 december 2007 in Japan. Ondertussen is Wii Fit Plus uitgekomen, een goede opvolger van Wii Fit.

Ziet er goed uit
Het Wii Balance Board ziet er erg goed uit. Mooi wit van de bovenkant en lichtgrijs van de onderkant. Van Nintendo is er nog geen origineel zwart board uitgekomen, wie weet komt dat nog wel eens. Hij heeft een wii logo linksboven op de rechterkant van het board. De power-knop zit voorop het board. Het Wii Balance Board heeft twee vlakken. Tussen de 2 vlakken zit een klein spleetje, daar komt snel stof tussen maar dat is niet een heel groot probleem. Op elk vlak zit een grip stuk met kleine grip-bultjes. Tussen die bultjes komt veel vuil, maar als ie heel vies is moet je er gewoon even met een doekje overheen. Hij heeft vier druksensoren waarmee hij de balans uitrekent als iemand erop gaat staan. Soms wiebelt het board een beetje als je erop staat.

Review Wii Balance Board: Wii fit game op het Wii Balance Board. Review Wii Balance Board: <a href = http://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Mario_en_Sonic_op_de_Olympische_Spelen>Mario en Sonic op de Olympische spelen</a>. Balance board logo onderaan het hoesje.
Wii fit game op het Wii Balance Board.Mario en Sonic op de Olympische spelen. Balance board logo onderaan het hoesje.


Wii Balance board spellen
Er zijn meerdere Balance board spellen uitgekomen. Spellen die je helemaal met het Balance Board speelt, maar ook spellen waarmee je maar een klein deel met het balance board kunt spelen. Balance Board spellen kan je herkennen aan het logo dat erop staat. (Zie op spel foto 2.) Bij Mario en Sonic op de Olympische Spelen kan je O.A. snowboarden, bobsleeen en skispringen.
Je kan nog veel meer andere spellen met het Wii Balance Board spelen. Bijv. Laura’s Passie Modeshow, daarmee kan je met het Wii Balance Board modeshow-lopen.

Tot Slot
Even samengevat:
Het Wii Balance Board is een leuke, mooie wii accessoire waarmee je vele spellen kunt spelen en spellen waarmee je het ook kan gebruiken extra leuk kunt maken. Een must-have voor de echte wii-fan!


Conclusie Wii Balance Board - Nintendo Wii Review

Pluspunten:Minpunten:
  • Is redelijk stevig
  • Verveelt niet
  • Ziet er mooi uit
  • Je kan er veel spellen mee doen
  • Wiebelt een beetje
  • Word snel vies
Review geplaatst op 9 September 2011
Kwaliteit:8,0
Review cijfer:
8.3
Replay:8,0
Uiterlijk:9,0
Plezier:8,5

Deze 3 minuten review is eigendom van
Mario Wii
(.nl)
© 2011 - 2018
Mijn Cijfer:
8,3

Beoordeling voor Wii Balance Board Wii Balance Board

 

Wii fit trailer
 
10 Wii Balance Board spellen
Wii Fit (Plus)
Mario en Sonic op de Olympische Winterspelen
We Ski
Laura’s Passie Modeshow
Skate It
Circus Star
All Star Cheer Squad
Winter Sports 2
Summer Athletics
Don King Boxing