Review Wii-afstandsbediening Plus
Mijn review: De mening van Super Held Daniel482.

Banner

De Wii-afstandsbediening plus, een geweldige controller met meer mogelijkheden!

Uiteindelijk is het niet meer dan een controller, maar wel een erg speciale, hij heeft namelijk 1 toevoeging, de Wii Motion plus gewoon ingebouwd!

Maaaam, ik ben mijn Motion plus kwijt!
Een veel voorkomend probleem bij mensen is dat de Wii Motion plus snel zoekraakt. Zo’n los koppelstuk, dat je gewoonweg niet aan je Wii Remote wil hebben, haal je er gauw of, om hem de volgende dag niet meer terug te vinden. En als dit nou gebeurt met de 2 motion plus opzetstukken die je hebt? Dan valt er geen spel meer te spelen, en ben je 40 euro kwijt om nieuwe te kopen. Ja, ze zijn prijzig.

Wii remote plus; de uitkomst?
Daarom zal voor veel mensen deze Wii Remote plus heel handig zijn. Gebundeld met vele leuke spellen voor geen of een kleine meerprijs ten opzichte van een gewone Wii remote, haal je dit ding al gauw in huis. Je hebt nooit meer last van het erop- en eraf halen van dat ding, die irritante hoezen hoeven er nooit meer omheen, en het gewicht scheelt ook enorm. Je gamed immers voor je plezier, het hoeft niet meteen een sportschool te worden.

Review Wii-afstandsbediening Plus: De remote plus is er in 4 verschillende kleuren. Review Wii-afstandsbediening Plus: En je hebt natuurlijk de <a href = http://www.mario64.nl/nintendo64_Super_Mario_64.htm target = _blank><a href = http://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Super_Mario_All-Stars_-_25th_Anniversary_Edition>Super Mario All Stars</a> limited edition Wii, mét een rode mario Wii Remote plus bijgeleverd!
De remote plus is er in 4 verschillende kleuren.En je hebt natuurlijk de Super Mario All Stars limited edition Wii, mét een rode mario Wii Remote plus bijgeleverd!


Is hij nou eigenlijk beter ten opzichte van de Wii motion plus?
Na uitgebreide speelsessie’s met beide controllers, heb ik, samen met mijn proefpersonen geen enkel verschil gemerkt. Dit is opzich logisch, want het is hetzelfde concept, maar ik heb toch ook vaak dat zelfs mijn Wii motion plus niet helemaal nauwkeurig is...

Nog iets slechts te melden?
Nou, minpunten zijn er niet aan het ding zelf, maar het is toch een beetje uitzuigerij van Nintendo!
Zoals ik hierboven al zij, heeft het geen enkel verschil qua speelervaring, en hebben veel mensen al meerdere Wii Motion plus opzetstukken aangeschafd.
Mocht je een nieuwe controller nodig hebben, raad ik je wel echt aan om de Wii Remote plus te kopen, maar als je al 4 controllers en 4 Wii motion plus opzetstukken hebt, dan zou ik het zo laten.


Conclusie Wii-afstandsbediening Plus - Nintendo Wii Review

Pluspunten:Minpunten:
  • Werkt perfect, is kleiner
  • Is evenduur als Wii Remote zelf
  • Steeds meer titels om de Wii Remote plus bij te gebruiken
  • Wordt vaak gebundeld met goede spellen
  • Het is allemaal uitzuigerij van Nintendo
  • Niet nauwkeuriger dan de Wii Motion plus
7865
Review geplaatst op 6 Maart 2012
Kwaliteit:7,5
Review cijfer:
8.4
Replay:10
Design:9,0
Bruikbaarheid:7,0

Deze 3 minuten review is eigendom van
Mario Wii
(.nl)
© 2012 - 2018
Mijn Cijfer:
8,4

Beoordeling voor Wii-afstandsbediening Plus Wii-afstandsbediening Plus

Extra weetjes over de Remote plus

Een mooie bundel met Zelda
Een mooie bundel met Zelda

Ook heb je de bundel met <a href = http://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=FlingSmash>flingsmash</a> erbij!
Ook heb je de bundel met flingsmash erbij!