x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Sid Meier’s Pirates! Review


Sid Meier’s Pirates!, iets voor jou? Lees onze helden review, de mening van !

Banner Sid Meiers Pirates

Y)Arr Matey, Shiver me timbers, echte piraten op je Wii! Bevoorraad je schip, monster een bemanning en begin aan je eigen piratenavontuur! Het spel is eenvoudig van opzet maar bied zeker wat uren spelplezier.

Op jonge leeftijd wordt door een boosaardige Spanjaard je familie gevangen genomen. Jijzelf weet te ontkomen, op het moment dat je oud genoeg bent zul je wraak kunnen nemen!

In het begin van het spel stel je je hoofdpersoon samen en moet je kiezen op basis van welke vlag je wil varen door de Caribean. (Nederland, Engeland, Spanje of Frankrijk). De keuze hierin is niet belangrijk, je daden verder inhet spel zijn van veel groter belang van hoe je behandelt wordt in het spel. Als je gekozen hebt beland je in een "veilige" haven. Hier begin je je reis. In de haven kan je de gouverner bezoeken,je schip onderhouden, handelen, de bar bezoeken en de buit verdelen.

Zeil uit!
Start door de gouverneur en de bar te bezoeken. Nu je een bemanning hebt kan je eindelijk uitvaren. Met het uitvaren beland je rond de wateren van de Caribean. Tijdens het zeilen kom je andere schepen tegen welke je kan aanvallen. Kijk goed uit wie je aanvalt want de nationaliteit van je tegenstanders beinvloed het gedrag tegen jou in de havens van de desbetreffende landen.

Je hebt de keuze om vrij te spelen, op zoek te gaan naar je familie of om missies te voltooien om uiteindelijk wraak te kunnen nemen voor wat je familie is aangedaan!.

Speel niet te lang in de vrije modus, door de herhalingen in de speelwijze loop je dan het risico dat je het spel wegleegt in plaats van uitspeelt.

Versla je tegenstander!
Je overmacht is nooit groot genoeg om alle gevechten te winnen op basis van de angst van je tegenstander, je zal geregeld het zwaard moeten heffen tegen je vijanden. Zorg ervoor dat je het zwaardvechten onder controle krijgt, snelheid is je grootste troef, kies dan ook het snelste wapen.

Review Sid Meier’s Pirates!: Al zwaardvechtend de gevechten beslissen
Al zwaardvechtend de gevechten beslissen
Review Sid Meier’s Pirates!: Zeilend door de Caribean
Zeilend door de Caribean
Breid je armada uit
Als je de basisc onder controle hebt kan je met je veroveringen al snel een armada creeren van je oorlogsbodems. Let op dat je je bemanning tevreden houdt. Op het moment dat je de buit gaat verdelen als de bemanning echt niet meer wilt zal je alleen je hoofdschip behouden.


Conclusie Sid Meier’s Pirates! - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • Eenvoudig
  • Veel missies
  • Meerdere moeilijkheidsniveaus
Minpunten:
  • Veel herhaling
  • Herhaling
285
Review geplaatst op
Gameplay:8,0
Replay:6,0
Verhaal:7,0
AI:7,5
Review cijfer:
7,3
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2011 - 2021

Mario Wii Review Cijfer:


7,3
 
Boxshot Sid Meier’s Pirates!
Sid Meier’s Pirates!


Details Sid Meier’s Pirates!

Released:2010
Advies:Vanaf 12 jaar
Spelers:1 - 2
Genre:Actie, Avontuur, Strategie
Wi-Fi:Niet ondersteund
 
Alle bekende havens uit de Caribean
Verschillende schepen
Upgrades mogelijk voor alle schepen
Kelder je tegenstander
Plunder steden en schepen
Varen onder de Nederlandse vlag!
 
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2021 Mario Wii