Review Nintendo Wii Wheel
Mijn review: De mening van suppernick.

Banner

Een wii wheel is een fantastisch hulp stuk voor de wii!

Een wii wheel is een handig plastic hulp stuk voor de wii, die je veel gebruikt voor race games
en games waar je een stuur bij nog hebt.

Wat is een wii wheel
Een wii wheel is een heel handig hulp stuk voor games zoals mario kart wii. Het is eigenlijk een stuur en ze zijn te koop in het wit, rood, zwart, maar ook in het goud. Het is makkelijk om de wii controller in de wii wheel te stoppen en eruit te hallen. De wheel is van plastic een heel stevig. Het spelen gaat echt beter met een wii wheel.

Verschilende wii wheels
Je heb wii wheels ook met rubbere zijkanten, wat heel erg handig is, omdat je wii wheel niet steeds uit je handen glijd, als je een klein beetje zweethanden hebt. Zelf raad ik het rubberen wheel aan. Aan de achterzijde van de wii wheel zit een knopje waar precies de ’b’ knop in past.

Review Nintendo Wii Wheel: Dit zijn een paar kleuren Review Nintendo Wii Wheel: En dit is er een met rubberen zij kantjes
Dit zijn een paar kleurenEn dit is er een met rubberen zij kantjes


Goed of niet goed
Je kunt een wii wheel stuur krijgen bij bijna alle speelgoed winkels. Je krijgt ze ook vaak bij race games en je heb ook wii wheels met een Standaard, maar als je het stuur in je handen heb heb je het gevoel dat je echt achter een stuur zit en dan beleef je de games ook veel beter. Het speelt ook lekkerder dan een een wii controller, maar een na deel is dat je soms je contact verliest als je controller in de wheel zit. Maar het rijd toch lekkerder en je kan het bandje van de controller nog steeds om je pols doen, waardoor je hem niet op de grond kan laten vallen. De wheel gaat ook niet snel stuk want het is heel stevig plastic en geen goedkope troep. Ik raad aan om altijd een wii wheel van het merk wii te koppen en geen namaak, want dat is vaak troep!


Conclusie Nintendo Wii Wheel - Nintendo Wii Review

Pluspunten:Minpunten:
  • Het is makkelijk te gebruiken
  • En het rijdt lekkerder
  • Als de controller er in zit, is er soms slecht contact
  • Als je handen zweten glijdt je wii wheel uit je handen
Review geplaatst op 26 Mei 2011
Kwaliteit:9,0
Review cijfer:
9.0
Replay:8,0
Speelplezier:9,5
Gemaks vriendelijk:8,0

Deze 3 minuten review is eigendom van
Mario Wii
(.nl)
© 2011 - 2018