x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Monster 4x4: Stunt Racer Review


Monster 4x4: Stunt Racer, iets voor jou? Lees onze helden review, de mening van !

Banner Monster 4x4 Stunt Racer

Monster 4x4 stunt racer is echt het proberen waard! je rijd door allerlei parcoursen met enorme monster trucks en ondertussen voer je allerlei stunts uit.

Monster 4x4 Stunt Racer van Ubisoft is het vervolg op het enorm succesvolle spel Monster 4X4 World Circuit. Monster 4x4 Stunt Racer zet Wii-liefhebbers terug in de stoel van de bestuurder voor een geheel nieuwe race. Gamers van alle leeftijden kunnen genieten van nog grotere wielen, snellere vrachtwagens en gekkere stunts. de eerste versie van dit spel, Monster 4X4 World Circuit is het tweede best verkopende rij-spel op de Wii ooit!

Wat is vervelend aan de game
Er is weinig slechts te zeggen over deze game, het enige waar je aan zou kunnen denken is dat de muziek na een tijdje irritant gaat worden

Wat maakt het spel zo leuk
Zoals de naam al zegt: stunt racer is een spel waarin je niet alleen aan het racen bent! je kunt allerlei coole stunts uitvoeren van simpele rotaties in de lucht tot een hoog vliegende achterwaartse salto! Verder kun je barrels smashen en laten ontploffen op vijanden.

Rijd me maar de muur op! Een van de coolste functies van de rij-ervaring in Monster 4x4 Stunt Racer is het berijden van de verticale wanden. Je kan letterlijk met je truck de muur oprijden terwijl je allerlei bonussen en boost krijgt.

Veel ruimte om rond te zwerven: Er zijn tonnen van tracks beschikbaar in Monster 4x4 Stunt Racer, er zijn meer dan 50 evenementen! Je krijgt de mogelijkheid om door heel veel echt goed ontworpen omgevingen van stedelijke steden en stadions tot woestijnen en besneeuwde bergen te rijden. De blijvende aantrekkingskracht van deze titel is zeker versterkt door de grote verscheidenheid aan nummers, gebeurtenissen en omgevingen.


Split-screen spelen: Monster 4x4 Stunt Racer heeft grote split-screen scherm vermogens die maximaal vier spelers in staat stelt samen te racen. Dit zorgt voor een geweldige avond voor het hele gezin.

Review Monster 4x4: Stunt Racer: Race tegen muren op en verzamel allerlei bonussen
Race tegen muren op en verzamel allerlei bonussen
Review Monster 4x4: Stunt Racer: Verkrijgbaar met <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Nintendo_Wii_Wheel>wii wheel</a>
Verkrijgbaar met wii wheel
Conclusie
De grote race-actie en graphics maken dit spel zo leuk om te spelen! De gekke stunt voegen veel opwinding aan de game toe en de multi-player split-screen-modus maken dit een familie spel dat je niet snel zal gaan vervelen!


Conclusie Monster 4x4: Stunt Racer - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • Innovatieve besturing met Wii Wheel
  • Blijft lange tijd leuk
  • Mooie graphics
  • Te spelen met 1-4 spelers
Minpunten:
  • Muziek kan gaan vervelen
393
Review geplaatst op
Gameplay:9,0
Replay:9,0
Graphics:9,0
Multiplayer:8,3
Review cijfer:
8,8
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2011 - 2024
Monster 4x4: Stunt Racer
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
3.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?

Mario Wii Review Cijfer:


8,8
 
Boxshot Monster 4x4: Stunt Racer
Monster 4x4: Stunt Racer


Details Monster 4x4: Stunt Racer

Released:2009
Advies:Alle leeftijden
Spelers:1 - 4
Genre:Race
Wi-Fi:Niet ondersteund
Trailer