x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, dinsdag in huis.

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 Review


Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1, iets voor jou? Lees onze helden review, de mening van !

Banner Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1

Dit spel is de moeite echt waard voor echte Harry Potter liefhebbers, de uitleg is erg duidelijk, Maar...... je bent niet meer op Zweinstein!

Harry Potter en de Relieken van de dood deel 1 is een leuk maar toch ook spannend spel voor de liefhebbers van Harry Potter. Je ontdekt de wereld door naar allerlei plaatsen te gaan waar je opdrachten vervult. Naar mate het spel vordert krijg je steeds meer spreuken die je kan gebruiken om de ’Dooddoeners’ te vloeren en opdrachten af te maken. Je hoeft nu niet allemaal bewegingen uit je hoofd te weten om verder te komen, druk even op een knopje en je hebt een klein menu om de spreuk te kiezen die je nodig hebt, dan ga je terug en druk je op de B knop en je vuurt de spreuk af. Als je het spel hebt uitgespeelt sta je alweer te popelen om deel 2 te spelen! En om de actie in het spel nog wat beter te maken zal je ook nog de wezens en beesten uit de vorige films tegen komen! Maar naar een tijdje merk je dat er te veel gevechten zijn.

Van de hak op de tak + spellen
In het spel springen ze van de hak op de tak. De missie’s hebben niks met elkaar te maken. Je hebt bijvoorbeeld een missie dat je moet vluchten voor een draak en in de missie daarna moet je mensen redden op een bouwterein. Dan vlucht je onder de onzichtbaarheids mantel, en dan vecht je opeens met tegenstanders. Erg raar!
Ik vond zelf de vorige spellen beter! Zie kader!

De spreuken + gevechten.
Ik vind het persoonlijk heel jammer van de spreuken dat je ze met een druk op de knop moet uitvoeren. In de vorige delen vond ik juist dat het bewegen met de Remote om spreuken af te vuren karakter gevend was voor de game. Daardoor vond ik het ook zo leuk omdat je het gevoel had dat je ze zelf afvuurde en in zijn schoenen stond. Naar mijn mening zitten er te veel gevechten in, ben je klaar met 1 gevecht is er al weer één!

Review Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1: Ik had met toch niet moeten laten zien! HELP!!!Ik had met toch niet moeten laten zien! HELP!!!
Review Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1: Voorzichtig........ Voorzichtig........ PARALITIS!!!Voorzichtig........ Voorzichtig........ PARALITIS!!!
Gruzielementen
Ontdek voor de eerste keer de wereld buiten Zweinstein en probeer de Gruzielementen van Voldermort te vernietigen! (Gruzielementen zijn voorwerpen waar een stukje van de ziel in zit). Gruzielementen zijn door Voldermort gemaakt om onsterfelijk te worden.


Conclusie Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • Redelijke Graphics
  • Goed geluid
Minpunten:
  • Te veel gevechten
  • Niet bewegen met Remote
  • Je moet in je eentje spelen
439
Review geplaatst op
Gameplay:6,5
Replay:6,0
Effecten:7,5
Graphics:7,5
Geluid:8,0
Review cijfer:
7,4
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2011 - 2020

Mario Wii Review Cijfer:


7,4
 
Boxshot Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1
Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1


Details Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1

Released:2010
Advies:Vanaf 12 jaar
Spelers:1
Genre:Actie, Avontuur
Wi-Fi:Niet ondersteund
VECHTEN!!!

Je gaat er aan!
Je gaat er aan!

O NEE...... SKELETTEN!
O NEE...... SKELETTEN!

Daar gaat mijn Koffie!
Daar gaat mijn Koffie!
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2020 Mario Wii