x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, dinsdag in huis.

Tiger Woods PGA Tour 07 Review


Tiger Woods PGA Tour 07, iets voor jou? Lees onze professionele review en je weet het in 3 minuten!

Banner Tiger Woods PGA Tour 07

Met Tiger woods ’07 verandert je wii-remote in een golfclub. De game modes en (meestal) goed werkende controls maken het een goed spel.

De Tiger Woods spellen zijn golf simulatie spellen. Vooralsnog was er geen Tiger Woods spel voor op de wii uitgekomen. Na het wat simpele golf gedeelte van wii sports kon de wii wel een wat echtere golf sim gebruiken. Tiger woods ’07 heeft de primeur.

Waarom op de wii?
De meerwaarde van een golfspel op de wii, is dat het veel echter aanvoelt om golf bewegingen te maken dan dat je een pookje op een controller beweegt. Je gaat echt meeleven met het spel door de mate van realiteit. Hiervoor moet je wel graphics inleveren, Tiger woods PGA tour 07 is visueel niet heel sterk. De gameplay maakt gelukkig veel goed.

***** Sla die bal nou eens recht Woods!
Het gevaar voor elk spel dat de mogelijkheden van de wii optimaal wilt benutten is dat de controls slecht zijn. Je character moet wel doen wat je wilt. Het moet niet zo zijn dat als jij voluit wilt slaan dat het poppetje in het spel heel zacht slaat. In dit spel hebben ze er goed over na gedacht. De controls zijn heel makkelijk te leren. Jammer is wel dat je soms scheef slaat, ookal denk je zelf dat je recht sloeg.

Review Tiger Woods PGA Tour 07: <em> Als je hard genoeg slaat kom je met gemak over de waterval heen, maar dan moeten de controls het wel doen. </em> Als je hard genoeg slaat kom je met gemak over de waterval heen, maar dan moeten de controls het wel doen.
Review Tiger Woods PGA Tour 07: <em>"extra game modes zoals skills 18 maken het spel leuker op de lange termijn".</em>"extra game modes zoals skills 18 maken het spel leuker op de lange termijn".
Je eigen pro maken
In PGA tour 07 kan je, net als in voorgaande delen, weer je eigen golfer maken. Je begint als een niet zo goed poppetje, maar na een tijdje worden je skills steeds beter en kan je verder, gerichter, en met meer spin slaan. Het maken van je character zelf is uitgebreider dan ooit tevoren, je kan hem precies maken zoals jij wilt! (zie kader)

Blijft het leuk?
Sommige sport spellen, zoals het bowlen van wii sports, worden na een tijdje saai, omdat de bewegingen steeds hetzelfde zijn, de bal hetzelfde rolt of omdat er weinig opties zijn. PGA tour 07 heeft hier weinig last van. Er zijn diverse courses, de bal valt altijd weer anders en de extra game modes zoals skills 18 (zie afbeelding) maken het spel leuker op de lange termijn (waar je punten krijgt voor het raken van in de lucht zwevende ringen).


Conclusie Tiger Woods PGA Tour 07 - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • Realistische gameplay door bewegingssensor
  • Eigen character maken en trainen
  • Mooie omgevingen
Minpunten:
  • "Korrelige" graphics
2629
Review geplaatst op
Gameplay:8,0
Replay:7,0
Graphics:7,0
Controls:7,0
Review cijfer:
7,3
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2009 - 2020

Mario Wii Review Cijfer:


7,3
 
Boxshot Tiger Woods PGA Tour 07
Tiger Woods PGA Tour 07


Details Tiger Woods PGA Tour 07

Released:2007
Advies:Alle leeftijden
Spelers:1 - 4
Genre:Sport
Wi-Fi:Niet ondersteund
Het maken van je eigen character is grenzeloos!

Een kleine greep uit de functies van de optie om je eigen poppetje te maken.
 
Tips, Trucs en Feiten
1Na het slaan van de bal kan je nog effect geven door de wiimote te schudden
2Er zijn verschillende moeilijkheden van besturing, bij makkelijk sla je altijd rechtdoor
3Met bijv. Tiger challenges kan je o.a. nieuwe banen vrijspelen
4Tiger woods is het beste character in het spel
 
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2020 Mario Wii