x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, dinsdag in huis.

Pokémon Rumble Review


Pokémon Rumble, iets voor jou? Lees onze professionele review en je weet het in 3 minuten!

Banner Pokemon Rumble

Pokémon rumble is een geweldige dungeon game waar je heel wat uurtjes plezier uit kunt halen!

In deze game begin je als een simpele Rattata die door de poort glipt van de "Battle Royale". Echter zal de Rattata waarschijnlijk geen kans maken want hij is niet sterk. Daarom word je daar uit de battle royale gehaald en kan je beginnen met het zoeken naar sterkere Pokémon in verschillende dungeons. In deze dungeons kan je geld verdienen, Pokémon recruteren en nog veel meer. Wordt jouw Pokémon de allersterkste?

Een linkse hoek of toch maar links laten liggen?
Heb je nog nooit eerder een dungeon game gespeeld? Een dungeon game is een game voor het type dat graag zichzelf wilt verbeteren. Naarmate je meer tijd in het zoeken naar nieuwe pokémon stopt zul je vanzelf sterker worden. Toch kan deze game als enigszins simpel worden ervaren aangezien het toch een simpel concept is. Een zeer goed spel voor een beginner dus, maar voor de veteranen toch niet echt je van het.

Review Pokémon Rumble: Hier zie je een Battle Royale in zijn werking, de cijfers staan voor het aantal schade dat men oploopt.Hier zie je een Battle Royale in zijn werking, de cijfers staan voor het aantal schade dat men oploopt.
Review Pokémon Rumble: Hier zie je "The Terminal". Hier kan je Pokémon vrijlaten, nieuwe aanvallen leren, en nog veel meer!Hier zie je "The Terminal". Hier kan je Pokémon vrijlaten, nieuwe aanvallen leren, en nog veel meer!
Samen sta je altijd sterker!
Ook in deze game zit een multiplayer stand, voor wel vier spelers! Samen met je vriend(en) kan je de strijd aangaan met je opponenten, helaas kan je alleen met elkaar en niet tegen elkaar vechten. En door wat knullige acties van je medespeler(s) kan je af en toe wel in de lach schieten!

Een simpel potje knokken of een epische strijd?
Een simpel potje knokken wil ik het niet noemen, maar veel diepgang heeft het niet. Het concept blijft helaas steeds hetzelfde terwijl de makers er wellicht toch meer uit hadden kunnen halen. De muziek is verder eentonig en saai, maar de graphics zijn wel mooi. Je raakt niet snel op het spel uitgekeken want er zijn toch wel heel veel verschillende dingen te doen! Ben je nou nog niet overtuigd? Dan is er voor jou een demo te downloaden (zie kader) in het Wii Winkel Kanaal, zo krijg je een indruk van het spel en kan je zelf oordelen! Word jij de allersterkste?


Conclusie Pokémon Rumble - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • De gameplay is makkelijk en goed te besturen
  • Niet snel op uitgekeken
  • Veel verschillende aanvallen
  • Je kan een demo downloaden in het Wii Winkel Kanaal
Minpunten:
  • Het spel heeft weinig diepgang
  • Muziek is eentonig en saai
1070
Review geplaatst op
Gameplay:7,0
Replay:6,5
Graphics:7,0
Muziek:4,0
Review cijfer:
6,5
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2010 - 2020

Mario Wii Review Cijfer:


6,5
 
Boxshot Pokémon Rumble
Pokémon Rumble


Details Pokémon Rumble

Released:2009
Advies:Vanaf 7 jaar
Spelers:1 - 4
Genre:Actie
Wi-Fi:Niet ondersteund
Hoe download ik de Pokémon Rumble demo?
1Ga naar het Wii Winkel Kanaal.
2Klik op de WiiWare afdeling.
3Zoek naar "Pokémon Rumble Demo"
4Download de demo voor 0 Wii Points en stap in de ring!
 
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2020 Mario Wii